HDTV v Sloveniji - najprej pri T-2 seveda!
Prepustnost na bakru se pri VDSL 1 lahko doseže do 60/20. Jaz sem 40m zračne linije od centrale in 270 m po kablu (wtf? Od kje ta podatek T-2 tehniku). Ta isti tehnik mi je rekel, da max. hitrost s katero bi se moj modem lahko sinhroniziral je 57/20. Sicer sem na paketu 1/256 + TV + telefon in pipca je trenutno odprta na 15/4.Skorc napisal/-a:Ja, sam take propustnosti na bakru ... NIČe se motim, me prosim popravite.
Vse čestitke T-2ju. Nosečnica, ki bi imela toliko poporodnih težav, bi bila že zdavnaj pokojna! 

ce sploh bo su t-2 v ta vdsl2.. pomojem se jim bl splaca v optiko vlagat pa tut vdsl2 ne da nekih hudih razlik v hitrosti...
 ce sploh bo su t-2 v ta vdsl2.. pomojem se jim bl splaca v optiko vlagat pa tut vdsl2 ne da nekih hudih razlik v hitrosti...

še na onih 130 programih včasih nimaš kaj pametnega pol pa mislite da bo na HDTV kaj za gledat mislim da smo malce preveč razvajeni in bi hotli imet vse kaj se novega pojavi
 še na onih 130 programih včasih nimaš kaj pametnega pol pa mislite da bo na HDTV kaj za gledat mislim da smo malce preveč razvajeni in bi hotli imet vse kaj se novega pojavi