prehod iz teleing na t2 tv priključek

Vse o T-2 IP televiziji
Odgovori
Kobajaši
Začetnik
T-2: Še nimam

prehod iz teleing na t2 tv priključek

Odgovor Napisal/-a Kobajaši » 17. Nov 2009 ob 02:46

Pozdrav!

Trenutno imam čisto navaden teleing tv priključek TELEINGmini. In napočil je čas,za posodobitev.
Zdaj pa me zanima,kako je z digitalno televizijo in TELEINGmaxi priključkom.Sem gledal in sem opazil,da ima TELEINGmaxi priključek več tv programov,a na drugi strani naj bi bila seveda pri digitalni TV čistejša slika,zdaj pa nevem za katero se odločit.
Potem pa še so tukaj HD programi in HBO,ali lahko teleing uporabnik kot sem tudi sam dobiva tudi te kanale preko T-2 ali lahko ta uporabnik dobiva samo programe,ki so zaobjeti v TELEINGmaxi?
Pa še to,koliko približno bi prišla mesečna naročnina,če bi se recimo odločil za TELEINGmaxi in par HD programov ter HBO.Nad 30€?

Hvala za pomoč!

LP,Kobajaši

Uporabniški avatar
Cobane
Nergač
T-2: Že imam
Paket: Tadrazga

Re: prehod iz teleing na t2 tv priključek

Odgovor Napisal/-a Cobane » 17. Nov 2009 ob 06:25

Ta Teleing(Maxi) je samo pesek v oči! Čeprav na njihovi strani lepo piše, da ima isto programsko shemo kot T-2 osnovna shema + XXX kanali, temu ni tako - vsaj pred letom dni ni bilo in dvomim, da se je v zadnjem letu karkoli spremenilo.

Kar se pa tiče čistejše slike je pa pesek v oči drugi del. Slike ne more biti čistejša, če se pa predvaja iz T-2jevih strežnikov oz. iz istega source-a kot T-2 osnovna shema. Torej je kvečjemu enaka!

Za ceno pa preveri na T-2jevi spletni strani - cenovni kalkultor.
Vse čestitke T-2ju. Nosečnica, ki bi imela toliko poporodnih težav, bi bila že zdavnaj pokojna! :rtmT2:

Uporabniški avatar
maxus
Guru
Paket: oranžni diamant hbo
Kraj: Izola

Odgovor Napisal/-a maxus » 17. Nov 2009 ob 07:01

Kobajaši, v kolikor nimaš storitev T-2(optika ali VDSL telefonija), ne bo šlo.
Slika

Uporabniški avatar
Cobane
Nergač

Odgovor Napisal/-a Cobane » 17. Nov 2009 ob 07:08

Pardon! Očitno imaš ti kabelsko prek Teleinga? No, jaz sem ti odgovarjal za primer, če bi imel T-2 (internet) in IPTV s Teleingovo programsko shemo!
Vse čestitke T-2ju. Nosečnica, ki bi imela toliko poporodnih težav, bi bila že zdavnaj pokojna! :rtmT2:

gr
Navdušenec
Paket: T4 20M, 2xTV, Patton
Kraj: Obalala

Odgovor Napisal/-a gr » 17. Nov 2009 ob 08:48

Cobane napisal/-a:Ta Teleing(Maxi) je samo pesek v oči! Čeprav na njihovi strani lepo piše, da ima isto programsko shemo kot T-2 osnovna shema + XXX kanali, temu ni tako - vsaj pred letom dni ni bilo in dvomim, da se je v zadnjem letu karkoli spremenilo.
Nič se ni spremenilo. Tudi nazadnje dodani program (Valentino) je dostopen samo v T-2 shemi.

Uporabniški avatar
nemo
Starešina
Paket: t4 tera na optiki

Odgovor Napisal/-a nemo » 17. Nov 2009 ob 15:44

No, pa imamo rešitev za tiste, ki jih moti dodajanje novih programov: prestopite na teleing. :lol:
Plačaš 100, dobiš 90.

Uporabniški avatar
Cobane
Nergač

Odgovor Napisal/-a Cobane » 18. Nov 2009 ob 07:53

Rade volje, če bi bil brezčasni paket ponujen tudi s Teleingom.

Odgovori