[Naročila sem] 1/256 + IP TV + IP telefon

Splošni pogovori o T-2
Odgovori
Uporabniški avatar
Eilinel
Znanec
T-2: Že imam
Kraj: Ajdovščina

[Naročila sem] 1/256 + IP TV + IP telefon

Odgovor Napisal/-a Eilinel » 30. Okt 2006 ob 19:00

-> jo še čakam, bo pa še isti dan poslana
-> Ajdovščina
-> nič nočem obdržati (čeprav so ti isdn priključki ena velika enigma - je brezplačen ali ne, to si verjetno še na T2 niso skupni!!! Zato bom igrala na karto simpatičnosti! Verjela sem najbolj simpatičnemu na helpdesku: :D :D
-> oddaljenost od centrale 637 m
Skratka, da vidimo, kako bo potekalo, se že veselim čakalne dobe, bom delala črtice! Upam, da ne bo problemov, glede na to, da sta voda in moj vsakdanji kruh odvisna od 24-urnega dostopa na net!

Torej, moderatorji strani - jst mam vas rada in vi ste moji najboljši prijatelji!
:P :lol: :) :D :wink:

Uporabniški avatar
Eilinel
Znanec

Odgovor Napisal/-a Eilinel » 3. Nov 2006 ob 10:50

:? :shock:
Šokirana, še vedno čakam, da pošljejo pogodbo!

A je to normalno, da se tolko cajta čaka na te zadeve? :?: :?:

T2_Delavec
Starešina
Paket: Optika 100/10

Odgovor Napisal/-a T2_Delavec » 3. Nov 2006 ob 11:11

Ne! Pošlji mi podatke za Zasebna sporočila, da dam preveriti in pospešiti. :)
Optika 100/10

Uporabniški avatar
Eilinel
Znanec

ZAAAAKON!

Odgovor Napisal/-a Eilinel » 6. Nov 2006 ob 13:18

Nimda, ti si car!!!! hehehehe!
Upam, da kaj izveš pametnega! Me vsakič znova zaboli srčece, ko dobim za plačat položnico za vse skupej na siol in Telekom!

T2_Delavec
Starešina
Paket: Optika 100/10

Odgovor Napisal/-a T2_Delavec » 6. Nov 2006 ob 13:24

Se bo uredilo, upam da dokler smo še mladi! :D
Optika 100/10

Uporabniški avatar
Eilinel
Znanec

hehe

Odgovor Napisal/-a Eilinel » 6. Nov 2006 ob 13:38

Ja, močno upam, da res, ker iz dneva v dan srčece slabi, holesterol se viša, pritisk tudi, arterije se mašijo itd itd. :D :D :P
No, upam, na najboljše!

Uporabniški avatar
Eilinel
Znanec

eto...

Odgovor Napisal/-a Eilinel » 13. Feb 2007 ob 09:43

po vseh križih in težavah, ko ne veš, kaj obkrožit na pogodbi in kaj naročit, sem končno priklopljena na net,(beri: ker dečko ni imel daljšega kabla, sem v xy sobi s prenosnikom na tleh), telefonijo (od vseh 3 telefonov mi dela samo 1, čeprav mi je oni strokovnjak priklopa zagotovil, da mi bojo vsi 3 delali) in tv (zopet pomanjkanje kablov naredilo svoje, da še ne gledam vseh 150 kanalov, ker glej ga zlomka, Tv-ja nimamo ravno na hodniku - kako čudno?!?!? :?: ) :shock: Vsekakor pa samo opozarjam na eno malenkost - tisti dečko, ki me je prišel priklopit, nima blage veze! Še sam bil zmeden, bil več na telefonu...je malo manjkalo, da bi onemu na drugi strani s mobijem slikal dano situacijo, da bi mu lažje povedal, kako naj kaj nardi! Skratka, net šiba super...le ta zadnja pomanjkljivost vse pokvari.
Svaka čast pa hitremu oodzivu - ob 9h bila izklopljena, še isti dan priklopljena!

Uporabniški avatar
pack
Legenda
Paket: PRD:VDSL1/1 vmesnika ISDN+PSTN
Kraj: Trzin

Odgovor Napisal/-a pack » 13. Feb 2007 ob 10:03

Hja, takle majo. Pri meni je bilo zelo podobno. "Monter" je znal samo vse škatle na kup vršt in jih povezat s pripadajočimi kabli. Zdej mam pa že dva meseca 3 kable kar po tleh in počez potegnjene iz ene sobe (pisarne) v drugo, ker obstoječa napeljava "ni zdržala zahtev VDSLja" in enostavno ne najdem časa, da bi se lotil "kanalčkanja". :roll:

Internet je začel delat skoraj takoj po telekomovem odklopu, tle ni kej, telefonija je pa dolga štorija.
Slika
Za počitnice varčujem pri T2!

Uporabniški avatar
Eilinel
Znanec

Odgovor Napisal/-a Eilinel » 13. Feb 2007 ob 10:16

:roll:
ma itak je mal obsedeno stanje, ni take panike, sem pa povedala svojo zgodbo. Me pa zanima sledeče, kako je pa kej z elektronskimi naslovi???? Naročila sem jih 4 ali neki tazga, ker je pač velika familija! :P

Uporabniški avatar
pack
Legenda
Paket: PRD:VDSL1/1 vmesnika ISDN+PSTN
Kraj: Trzin

Odgovor Napisal/-a pack » 13. Feb 2007 ob 10:28

Predalov dobiš toliko, kolikor vas je v gospodinjstvu. Osnovnega ti kreirajo na T-2, ostale si pa sama preko servisnih strani. Če še nisi dobila podatkov, kliči na HD. :wink:
Slika
Za počitnice varčujem pri T2!

Odgovori