Ne bom lagal, mogoče je malce resnice v tem kar si dejal, najbrž tudi za to ker me je zelo presenetilo to, da je zadeva delala takoj iz prve, razen TVja in sem bil kar malce ponosen, mogoče malce preveč
Vendar še vedno je bil glavni razlog ta, da mi ni takoj kapnl kako bi popravu problem s TVji. In sem dejansko prišel prašat sem kako bi to popravil.
Pa zgornja trditev, da je vse delalo v prvo bi se dalo tudi predebatirati, predvsem zaradi tega ker je v prvo internet delal samo z 10% dejanskega potenciala, samo za to je bla kriva vista na laptopu in driverji mrežne.
Komentarji pa so vedno dobrodošli vendar jaz že od samega začetka poiskušam podpirati te "špagete". V primeru, da bi pa res našel luknjo (z vašo pomočjo), ki bi bila totalno nesprejemljiva bi pa seveda vse skupaj razdrl. Vendar do sedaj je vse delalo in noben mi ni dal še točnega razloga, da bi spremenil.
Moja največja skrb trenutno je samo tisti 1 kabel, k ma bolj skrbi to, da ne bo zmogel vsega tega traffica. Saj v najslabšem primeru, kaj bi se lahko zgodil je to, da bi poleg dveh TVjev, ki bosta v skupnih prostorih imel še vsak študent(teh bi lahko bilo 18 če bi bilo vse polno) po 1 televizijo in bi vsi hkrati gledal HD kanal, hkrati pa bi še kopirali iz serverja/NAS-a oz na server/NAS. Vendar to je res v extremnem primeru naključja.
EDIT: pa glede na tvojo trditev dule17, sem se sam tega šele nekje na sredi zavedal, da malce podzavestno tudi mal prikazujem ta "moj izum" in sem se potem zadržal, da nisem še na Discharged(forum, ne vem, če poznaš) šel postat tega, ker potem ne bi bilo več podzavestno.

Vendar, to je spet samo izgovor. Skratka, posipam se s pepelom

Upam, da ne zameriš/zamerite
Bi pa tudi dodal, da si dobro sklepal, saj ponavadi tisti, ki nekaj naredijo na kar so ponosni vedno podpirajo, recimo že dolgo nazaj sem bral od enega slikarja članek, kjer je pisalo:"Če sem pozabil okno od hiše narisati katero sem risal in so mi za to očitali, sem dejal, da mi okno ni bilo všeč in je grdo, nikoli nisem priznal, da sem nanj pozabil."