Prihodnost T-2

Tukaj notri so teme, ki so odslužile svojemu namenu
Zaklenjeno
Abigor
Nergač
Prispevkov: 1197
Pridružen: 23. Mar 2006 ob 17:05
T-2: Še nimam
Paket: 700/60
Kraj: Ind. cona Celje Vzhod

Re: Prihodnost T-2

Odgovor Napisal/-a Abigor » 16. Dec 2009 ob 10:26

Nekateri vemo za ta forum. Jaz sem zadnjič bil pri enemu, ko je imel še VDSL1 in "šimfal", da ne more imeti dve TV. In mu jaz rečem, da že kar neki časa ponujajo VDSL2 in da bi mu potem lahko imel 2 TV. Pa me vpraša, kje je pa to pisalo oz. kje je bil obveščen. Pa si upam iti staviti, da ni edin takšen. Čez 3 dni je že imel 2 TV.

astras
T-2jevec
Prispevkov: 458
Pridružen: 8. Feb 2009 ob 20:03
T-2: Že imam
Paket: T-2 Optika
Kraj: Maribor

Re: Prihodnost T-2

Odgovor Napisal/-a astras » 16. Dec 2009 ob 10:32

ce bi ta kolega poklical na tehnicno pomoc in izrazil zeljo da bi imel 2 tv bi ravno tako dobil zadevo...
@ balonar.. Zaenkrat je to pac edina komunikacija in jaz mislim da so nekateri veseli da je vsaj to.. lp
Ce bil bi vedez...

ne bil bi...

revez...
Slika

Uporabniški avatar
manic
Nadebudnež
Prispevkov: 394
Pridružen: 25. Maj 2009 ob 12:17
T-2: Že imam
Paket: 2x ORANŽNI Diamant HBO
Kraj: Maribor

Re: Prihodnost T-2

Odgovor Napisal/-a manic » 16. Dec 2009 ob 11:33

astras, mislim da se mora prvo kot prvo T2 zahvalit Komarju, da je naredil ta forum in ne mi. Mislim da ste vi tisti lenuhi, ki niste sposobni naredit in vodit uradni forum kot se spodobi za ISP.

white
Nadebudnež
Prispevkov: 356
Pridružen: 18. Mar 2006 ob 20:20
T-2: Že imam
Paket: Oranžni diamant

Re: Prihodnost T-2

Odgovor Napisal/-a white » 16. Dec 2009 ob 13:08

manic ti si pa skora tako pameten kot arturo...a ma vsak isp uradni forum ? Kakor jaz vem ne, drugače mi pa tukaj pripopaj linke. Če so pa vsi neresni, ki nimajo uradnega foruma imaš pa malo zgrešene poglede. Mene boli k**** če je forum ali ga pa ni, saj imam poslovalnice in klicni center kjer mi vse uredijo, če si pa prelen da bi vzdignil telefon ali pa se ne moreš premaknit od računalnika pa ne govori da so drugi nesposobni, ker bi te rad videl na kakšnem vodilnem položaju takega podjeta...me zanima če bi tako o forumu razmišljal kakor sedaj trobiš.

arturo
Uporabnik
Prispevkov: 48
Pridružen: 14. Dec 2009 ob 12:30
T-2: Že imam
Paket: brezčasni VDSL

Re: Prihodnost T-2

Odgovor Napisal/-a arturo » 16. Dec 2009 ob 13:15

astras napisal/-a:bottom line je, da lahko stranke oziroma uporabniki tukaj dosti izvedo kako in kaj in to je po mojem mnenju zaenkrat dovolj..
Kakrsnokoli medijsko izpostavljanje podjetja z reklamami oziroma kaj prihaja in kaj ne bo definitivno prislo na plano takoj ko se zadeve malo poberejo..

tako da.. zahvalite se komarju da forum obstaja/deluje in da imate/imamo vsaj ta medij da komuniciramo med sabo...

lp vsem
A res ti misliš, da stranka morajo prit k tebi in ne obratno?
A res misliš, da je dovolj, da imaš produkt in se bo ta prodal sam?
A si ti pogledal koliko obiskov ima ta neuradni forum in ga primerjal s številom naročnikov? S stevilom moznih naročnikov? A se ti zdi dovolj?
A res misliš, da uporabniki Siola, recimo, se bodo sami vedno spomnili, da bo bolje iti k drugemu ponudniku? Kaj pa dela konkurenca v zvezi s tem? Oglašuje! Komunicira! Obdrži naročnike in povabi druge tako , da se diferencira od konkurence!
Dajte fantje... res zaupam komarju, da bo še naprej skrbel za T-2 in bo tudi prinesel naš predlog naprej do vodstva T-2-ja...

P.S.: Kako se ti zdi gledatii po televiziji, recimo, ponudba od IZI mobil za klice v tujino in misliš na 0,04 EUR pri T-2-ju? Na kaj računa Izi? Morda na to, da folk ne pozna ponudbe od T-2-ja oz da ljudje ne ve kaj bo s T-2-jem? Stavim, da ja. Kaj ti meniš?

astras
T-2jevec
Prispevkov: 458
Pridružen: 8. Feb 2009 ob 20:03
T-2: Že imam
Paket: T-2 Optika
Kraj: Maribor

Re: Prihodnost T-2

Odgovor Napisal/-a astras » 16. Dec 2009 ob 13:41

@arturo zadeva ki je dobra se sama prodaja ;) sem vse povedal.. lp
Ce bil bi vedez...

ne bil bi...

revez...
Slika

arturo
Uporabnik
Prispevkov: 48
Pridružen: 14. Dec 2009 ob 12:30
T-2: Že imam
Paket: brezčasni VDSL

Re: Prihodnost T-2

Odgovor Napisal/-a arturo » 16. Dec 2009 ob 13:45

Astras kako se zelo motiš....
P.S.: Upam, da v podjetju ne skrbiš za trženje.... malo za hec! :pivo:
Zadnjič spremenil arturo, dne 16. Dec 2009 ob 13:50, skupaj popravljeno 2 krat.

arturo
Uporabnik
Prispevkov: 48
Pridružen: 14. Dec 2009 ob 12:30
T-2: Že imam
Paket: brezčasni VDSL

Re: Prihodnost T-2

Odgovor Napisal/-a arturo » 16. Dec 2009 ob 13:48

White:
Brez namena biti super pameten in glede na to, da imam kakšno minutko, ki jo lahko posvetujem tebi, od tvojega pisanja razumem:
NE STRINJAŠ SE Z NAŠIM PREDLOGOM!
Krasno in bi moralo biti dovolj.
Vprašanje te teme se glasi: »ali vi naročniki T-2 in tisti, ki (še) to niste se strinjate z mano, da bi moralo vodstvo podjetja končno začeti komunicirati z nami o prihodnosti podjetja in predvsem o načrtih za razvoj? »
Ampak greš naprej in od lastne izkušnje in zadovoljstva poskušaš izsiliti to vsem ostalim tako, da celo poskušaš diskvalificirati tiste, ki se s tabo ne strinjajo…. Daj no!

Ok. Imam še eno minuto na razpolago in vseeno bom ti poskušal razlagati zakaj se gre (ostalim se opravičujem, če vas bom dolgočasil…):
1. Ti si naročnik in si zadovoljen. So pa drugi naročniki, ki morda niso tako zadovoljni, kot ti in si želijo vedeti, recimo, kdaj bo optika pri njih; ali bo T-2 ponudil tisto storitev za mobilno telefonijo, ki jo pogrešajo, itd. (Upam, da ne boš predlagal, da takšni uporabniki gredo k konkurenci….)
2. So uporabniki, ki niso naročniki T-2-ja, ki ne berejo neuradnega T-2 foruma, morda celo ne vedo, da T-2 je boljša alternativa od drugih ponudnikov (kar trdim, da T-2 je) oz. morda si ne želijo iti k ponudniku, ki lahko bankrotira (predvsem v tem primeru je treba podati trgu optimistično in pozitivno sporočilo!).

A priznaš, da je možno, da obstajajo naročniki, ki so drugačni od tebe?
A priznaš, da čimveč naročnikov bo T-2 imel bo boljše za razvoj novih tehnologij, storitev, itd, kar bo cool za nas uporabnike?

Nekateri menimo, da T-2 preslabo skrbi za komunikacijo z naročniki, ki niso povsem zadovoljni ali si želijo več ali enostavno pričakujejo, da bo T-2 na tekočem s trgom in tehnologijo.
Tudi nekateri menimo, da T-2 ima nezadovoljiv način komuniciranja z »nenaročniki«
Nekateri si želimo, da T-2 bo še naprej na tem trgu in vedno boljše.
Glede na vse si upam te vprašati:
Ali ti naročnik T-2 se strinjaš, da bi moralo vodstvo podjetja končno začeti komunicirati z obstoječimi naročniki in ostalo javnostjo o prihodnosti podjetja in predvsem o načrtih za razvoj?
Osebno bom razumel, če bo tvoj odgovor: »Ne«

white
Nadebudnež
Prispevkov: 356
Pridružen: 18. Mar 2006 ob 20:20
T-2: Že imam
Paket: Oranžni diamant

Re: Prihodnost T-2

Odgovor Napisal/-a white » 16. Dec 2009 ob 14:16

Oh joj...to ti je ratal v dveh minutah napisat ? :D :plosk:

Ja prav si ugotovil, ne strinjam se s TVOJIM predlogom, ne vašim, ker ostale, ki so se strinjali s tabo si itak toliko časa posiljeval...in ravno tukaj te moram vprašati WTF?! jaz poskušam kaj izsiliti ? še enkrat WTF?! ti v vsakem drugem postu napišeš na koncu odebeljeno "a se strinjate?" kot da ustvarjaš ne vem kakšno revolucijo. Jaz sem samo izrazil mnenje da niso vsi nesposobni ki nimajo uradnega foruma...zdej mi pa povej kje sem tukaj kaj izsiljeval res?

Pa če se šele zdaj opravičuješ da jih dolgočasiš bi se moral že pri drugem postu, ker itak vsak post isto napišeš. Ja znamo brat...
1. Glede zadovoljstva pa naj ti dam en primer. Pa gremo ravno na optiko, ko si že omenil. Tudi jaz nimam še optike...še huje, edini blok je naš ki v celem naselju nima optike, pa ne kličem vsak dan na t2 pa težim kdaj bo optika, ker sem zadovoljen z vdsl in že bo ko bo, drugače mam pa siolov optični kabel v stanovanju pa ne grem tja ker so gnili. Vem pa da obstajajo ljudje, ki bi težili vsak dan kdaj bo optika, pa jokali da jim noben nič ne pove :hmm:

2. Obstajajo ja, takim reče nerazgledani ali pa leni ljudje. Zakaj ? Jaz če iščem najboljšega ponudnika za karkoli preverim VSE, najcenejše, najboljše, najdražje, najslabše in iščem mnenja sam, torej od zadovoljnih ali nezadovoljnih uporabnikov, kar mi pove veliko več kot ena bedna reklama od IZI mobila za klice v tujino za 30 centov...wtf ? a vejo sploh kaj oglašujejo ? TIsti, ki tega ne naredijo (se ne pozanimajo za najugodnejšega ponduika) so pa neumni ljudje.
TUdi t2 je odgovoril glede na ta bankrot in so napisal da ni skrbi...

Ne da je možno ampak je sigurno in sem že argumentiral kdo so ti naročniki. Med temi so tudi taki ljudje za katere ne razumem kako lahko preživijo na tem (krutem :lol: ) svetu.
NIsem nikoli rekel, da ni dobro da ima t2 čim več naročnikov, samo s tvojo revolucijo se ne bo nič rešilo.

V zadnjem odstavku so spet tista tvoja mnenja katere berem že na vseh straneh.
In pa seveda odgovor NE. O načrtih za razvoj komunicira med sabo uprava in pri nobenem ISPju še nisem zasledil kakšnih načrtih za razvoj, ki bi jih delili z uporabniki, razen če gremo seveda spet na BMW.

Glej ne boš me brainwashal in tudi jaz ne mislim tebe, imaš svoje mnenje, jaz imam svoje mnjene in vsako mnenje je pravilno i guess.
Zdaj sem pa utrujen.

arturo
Uporabnik
Prispevkov: 48
Pridružen: 14. Dec 2009 ob 12:30
T-2: Že imam
Paket: brezčasni VDSL

Re: Prihodnost T-2

Odgovor Napisal/-a arturo » 16. Dec 2009 ob 14:40

White:
Samo dvoje:
1) “2. Obstajajo ja, takim reče nerazgledani ali pa leni ljudje. Zakaj ? Jaz če iščem najboljšega ponudnika za karkoli preverim VSE, najcenejše, najboljše, najdražje, najslabše in iščem mnenja sam, torej od zadovoljnih ali nezadovoljnih uporabnikov, kar mi pove veliko več kot ena bedna reklama od IZI mobila za klice v tujino za 30 centov...wtf ? a vejo sploh kaj oglašujejo ? TIsti, ki tega ne naredijo (se ne pozanimajo za najugodnejšega ponduika) so pa neumni ljudje«

Se pravi tisti, ki nismo oz. se ne obnašamo kot ti smo nerazgledani, leni in neumni? Joj!

2) »In pa seveda odgovor NE«
Končno k bistvu! Ej! Hvala za mnenje...
P.S: Glede ocenjevanja, ki ga imaš do sebe (»razgledan«, »ne len« in »ne neumen«) predvidevam, da wtf pomeni »white taprava faca«. Daj malo za hec, no :pivo:

white
Nadebudnež
Prispevkov: 356
Pridružen: 18. Mar 2006 ob 20:20
T-2: Že imam
Paket: Oranžni diamant

Re: Prihodnost T-2

Odgovor Napisal/-a white » 16. Dec 2009 ob 14:49

Pravim da so tisti nerazgledani in neumni, ki nasedajo reklamam kot so izimobil. Zgleda da je meni to samoumevno kot tebi delitev načrtov za prihodnost...torej verjetno jaz ne morem spremeniti ljudi, kakor ti ne uprave t2 :hmm:

z wtfjem se pa strinjam...vidš :D :pivo:

arturo
Uporabnik
Prispevkov: 48
Pridružen: 14. Dec 2009 ob 12:30
T-2: Že imam
Paket: brezčasni VDSL

Re: Prihodnost T-2

Odgovor Napisal/-a arturo » 16. Dec 2009 ob 14:51

Vse je jasno... :beri:
Še utrujen? ajd, :pivo: pa bo!

Uporabniški avatar
sini
Faca
Prispevkov: 155
Pridružen: 13. Jan 2009 ob 17:21
T-2: Že imam
Paket: T4

Re: Prihodnost T-2

Odgovor Napisal/-a sini » 16. Dec 2009 ob 15:52

astras napisal/-a:@arturo zadeva ki je dobra se sama prodaja ;) sem vse povedal.. lp
Apek, aktivni uporabniki mobilne telefonije, q2 -> q3
Tušmobil: + 0,4 odstotne točke
T-2: + 0,1 odstotne točke

Torej ima Tušmobil ful dobro zadevo, da mu je toliko zrasel delež? A nima T-2 tudi dobre zadeve, ki se sama prodaja? Ali pa je Tušmobilu vendarle kaj pomagalo tudi oglaševanje?

maxhoop
Faca
Prispevkov: 171
Pridružen: 8. Mar 2007 ob 15:25
T-2: Že imam
Paket: T4 GIGA / TS Modri Plus
Kraj: odročen

Re: Prihodnost T-2

Odgovor Napisal/-a maxhoop » 16. Dec 2009 ob 16:31

Dobremu produktu raklama poveča prodaja, slabega pa uniči.

arturo
Uporabnik
Prispevkov: 48
Pridružen: 14. Dec 2009 ob 12:30
T-2: Že imam
Paket: brezčasni VDSL

Re: Prihodnost T-2

Odgovor Napisal/-a arturo » 16. Dec 2009 ob 16:44

maxhoop ne razumem kaj hočeš reči...
Malček sem pogledal temo "Podatki o tretjem trimesečju 2009" http://t-2.rula.net/viewtopic.php?f=7&t=5836. Samega poročila še nisem bral a priporočam branje teme

Zaklenjeno