Dober dan,
hvala vsem za vaš odgovor.
@ Cobane : prednosti in slabosti interneta sem že v celoti spoznal

Seveda zdaj ne mislim razkrivati svojih osebnih podatkov po nepotrebnem, ampak trenutno "stanje" s katerim sem prijavljen na vse, je, da sem star 21 let, iz Latvije, iz mesta Vilnius, imam pa tudi "latvijsko ime". Svojo nalogo sem naredil dobro, tako da če me kdo vpraša za čas prek chata, kompenziram glede na latvijski čas in mu povem.
Ne kompliciram, ampak komplicirali bodo oni, ker se je na vse forume in določene strani prepovedano prijaviti dvakrat, njihove skripte pa tudi niso slepe, če je IP naslov 2x isti.
@ mali-40 : tako bi se dalo sklepati, zato sem zgodbo pojasnil. Menjava IP naslova meni osebno ni noben problem, imam izkušnje z celim kupom programov za skrivanje IP-ja, tako zastonjskih kot plačniških pa tudi z proxiji. Če bi jaz hotel priti nazaj, me noben ban ne bi ustavil

Ampak potem bi moral imeti te programe prižgane cel čas, kar bi mi znatno upočasnilo internet.
@ gulikoza : ne razumem takšne logike razmišljanja... Da lahko ti nekomu vdreš potrebuješ njegov IP naslov. Če oseba IP naslov menja in ti ne da več "možnosti" da dobiš njen naslov, kaj lahko narediš ? Teoretično gledano je to približno tako kot, če bi ti vlomilci vlomili v hišo, ti bi se preselil drugam, nekdo pa bi ti potem rekel če misliš da te na novem naslovu ne bodo več našli :O Možnosti maš vsekakor večje ne...
@ gjural : z tehnikami pridobivanja IP naslovov na vse možne načine sem seznanjen. Ampak, vse to ni moj problem, sovražnikov na internetu nimam, IP želim menjati samo zato da mi ne bo potem osebje na forumih kompliciralo da je na tem IP naslovu že registriran account. Sicer se pa gre za tuje strani.
Torej T-2 IP-ja ne menjava, ampak samo v ekstremnem primeru kot je vdor. Kjer moraš potem prijaviti stvar na policijo, zato da ti T-2 IP menja. Samo jaz vidim nepotrebno komplikacijo ?
@ The Menace : Morda veš kako bi ugotovil, če imam to opcijo ? Je ta prehod iz statičnega na dinamičnega kar tako sploh "možen" ?
Lp