Gibson napisal/-a:@ Cobane : prednosti in slabosti interneta sem že v celoti spoznalSeveda zdaj ne mislim razkrivati svojih osebnih podatkov po nepotrebnem, ampak trenutno "stanje" s katerim sem prijavljen na vse, je, da sem star 21 let, iz Latvije, iz mesta Vilnius, imam pa tudi "latvijsko ime". Svojo nalogo sem naredil dobro, tako da če me kdo vpraša za čas prek chata, kompenziram glede na latvijski čas in mu povem.
Ne kompliciram, ampak komplicirali bodo oni, ker se je na vse forume in določene strani prepovedano prijaviti dvakrat, njihove skripte pa tudi niso slepe, če je IP naslov 2x isti.
haha vic stoletja. Ne vem kva sploh delas na internetu ce si tolk paranojen. Razn ce delas vse to iz razloga da scamas ljudi. Ker res nima veze ce folk ve tvojo starost pa ime/priimek pa iz katere drzave si. Problemi nastajajo ko sharas res "osebne" podatke, kot so stevilke kartic (stevilke racunov kar sharaj, mogoce ti kdo kaj nakaze po pomoti), emso, davcna in podobno s katerimi lahko tudi "uradno" kradejo identiteto... ampak res, tako se pa se nisem nasmeju, najprej poves kolk si paranoicen in kva vse pocnes da bi se "skril", potem pa stavek kasneje reces "da ne kompliciras". Ti pocenes take stvari kot recimo, ce bi se v zivljenju folku predstavljal z napacnim imenom pa lagal v starosti... a ma kak point?