Optika - priključek imamo, a nimamo...
Optika - priključek imamo, a nimamo...
Pozdravljeni,
pred časom sem se odločil, da bi internetni priključek moje firme prestavil na optiko T-2. Uredil kar se tiče pogodbe, poslali meni, podpisal, poslal nazaj, a pri tem se je ustavilo. Čakal dober mesec, nakar so neki začeli mutiti. Po tisoč klicih (ugotovil, da niti telefonska operaterja, ki sedita v isti posarni, ne govorita enako).
No v glavnem, moj problem:
V firmo je bil pred letom al dvema inštaliran priključek optike. Torej njihovo zagotovilo, ko so mi razbijali steno, je bilo, ko se odločimo, lahko naročimo. Anytime. Evo, pa smo se. In sedaj so ugotovili, da imajo v centrali prost samo en optični kabel, ne dveh, kot naj bi bila potrebna za povezavo. Ni kaj. Najprej pa, še ob podpisu pogodbe, ja...ni problema, imate možnost. Ma neresni so za znoret.
Rečeno mi je bilo, naj morda po kakršnih koli vezah probam pritisniti na njihov HQ (operaterjev/telefonistov nasvet), da posodobijo centralo. Haha...ja itak, vse poznam tam.
No še malo ironije...zračna razdalja med firmo in sedežem T-2 je manj kot 1 km, Ljubljana.
Evo...in med tem, ko čakam s podpisano/odposlano pogodbo na to, da nekoč posodobijo centralo, se ukinja paket, katerega sem naročil, tj. 100/10.
Res sem bil nekoč navdušen nad T-2...
Lp
pred časom sem se odločil, da bi internetni priključek moje firme prestavil na optiko T-2. Uredil kar se tiče pogodbe, poslali meni, podpisal, poslal nazaj, a pri tem se je ustavilo. Čakal dober mesec, nakar so neki začeli mutiti. Po tisoč klicih (ugotovil, da niti telefonska operaterja, ki sedita v isti posarni, ne govorita enako).
No v glavnem, moj problem:
V firmo je bil pred letom al dvema inštaliran priključek optike. Torej njihovo zagotovilo, ko so mi razbijali steno, je bilo, ko se odločimo, lahko naročimo. Anytime. Evo, pa smo se. In sedaj so ugotovili, da imajo v centrali prost samo en optični kabel, ne dveh, kot naj bi bila potrebna za povezavo. Ni kaj. Najprej pa, še ob podpisu pogodbe, ja...ni problema, imate možnost. Ma neresni so za znoret.
Rečeno mi je bilo, naj morda po kakršnih koli vezah probam pritisniti na njihov HQ (operaterjev/telefonistov nasvet), da posodobijo centralo. Haha...ja itak, vse poznam tam.
No še malo ironije...zračna razdalja med firmo in sedežem T-2 je manj kot 1 km, Ljubljana.
Evo...in med tem, ko čakam s podpisano/odposlano pogodbo na to, da nekoč posodobijo centralo, se ukinja paket, katerega sem naročil, tj. 100/10.
Res sem bil nekoč navdušen nad T-2...
Lp
Re: Optika - priključek imamo, a nimamo...
100/10 se ne ukinja.
Mislim, da to ni bila poanta njegovega vpisa, a ne.
Ko sem zadnjič gledal novi cenik je bil paket 100/10 ukinjen. Nato zelo dobrovoljno ugasnil firefox...
Podražitev pa lepa, iz 20€ na 39€. O odstotkih raje nebi.
Pa saj itak verjetno sploh ne bo.
Podražitev pa lepa, iz 20€ na 39€. O odstotkih raje nebi.
Pa saj itak verjetno sploh ne bo.
Kolikor sem jaz vso to zmedo razumel, bodo poslovni uporabniki dobili za tistih 19 € nekaj bonbončkov več (mislim, da bodo čokoladni, samo ne me za jajca držat)!
Menda boš pa kot pravna oseba vseeno lahko vzel 100/10 za 25 € (kot imajo fizični), vendar pozabi na griote in ostale priboljške!
Menda boš pa kot pravna oseba vseeno lahko vzel 100/10 za 25 € (kot imajo fizični), vendar pozabi na griote in ostale priboljške!
Vse čestitke T-2ju. Nosečnica, ki bi imela toliko poporodnih težav, bi bila že zdavnaj pokojna! 

Mja...bolj princip, drgač pa me zdej stane čez 100€/mesec.
Kakorkoli, mani je pomembno, da se zadeva uredi, ker siolove optike tudi nimam možnosti zaenkrat dobiti.
LP
Kakorkoli, mani je pomembno, da se zadeva uredi, ker siolove optike tudi nimam možnosti zaenkrat dobiti.
LP
- Malkec
- T-2jevec / Moderator
- T-2: Že imam
- Paket: T4 TERA 100/20 FTTH
- Kraj: Maribor
Rajši pošlji podatke enemu T-2jevcu in se bomo potrudili rešit zagato 

No tale s centralo je malo lovska. Če že kje tiči problem, potem je najbrž v hišni omarici kjer ni prostih vlaken ali pa imajo celo napačne podatke o prostih vlaknih na lokaciji.
- Malkec
- T-2jevec / Moderator
Tudi meni se tole z enim prostim vlaknom sumljivo čuje, tako da prosimo za podatke da pogledamo problem.
Povejte komu naj pošljem podatke pod ZS.
Ne sprašuj preveč! Komurkoli od T-2jevcev. Recimo Malkcu!
Vse čestitke T-2ju. Nosečnica, ki bi imela toliko poporodnih težav, bi bila že zdavnaj pokojna! 

- Malkec
- T-2jevec / Moderator
Tole se že preverja, bom sporočil ko bom imel informacije.
Se bojim, da od bombončkov bomo dobili samo večjo cifro na računu.
Upam, da se skrajno motim :=)

- Balonar
- Guru
- Paket: 8/1, 2x IP TV, IP Telefon
- Kraj: Celje
- Kontakt:
... in to mene moti, da T2 tako velika firma kot je, rešuje probleme preko neuradnih uradnikov na neuradnem forumu, namesto, da to naredi HD, ki pa je sestavljen iz odlično "podkovanih" študentov.
Raje ne razmišljam, kako bo izgledala moja selitev firme čez par mesecev. Seveda, kar se tiče T2
Raje ne razmišljam, kako bo izgledala moja selitev firme čez par mesecev. Seveda, kar se tiče T2
- Hevidi
- T-2jevec
- Paket: Oranžni diamant +3x mobile B-)
@Balonar: selitev na drugo lokacijo, al samo sprememba naziva? Če je sprememba naziva je to samo aneks in špila...