SPAM
-
- Nadebudnež
- T-2: Že imam
- Paket: Oranžni diamant
SPAM
No sej, zakaj bi plačeval nekaj česar ne potrebuješ ?
Neutemeljeno ? Mja očitno je zate preživetje res neutemeljeno. Če bi šel T-2 v stečaj, bi pa videl neutemeljene podražitve pri drugih ponudnikih, ampak o tem smo že razglabljali in so nekateri očitno preveč omejeni, da bi to dojeli.
Neutemeljeno ? Mja očitno je zate preživetje res neutemeljeno. Če bi šel T-2 v stečaj, bi pa videl neutemeljene podražitve pri drugih ponudnikih, ampak o tem smo že razglabljali in so nekateri očitno preveč omejeni, da bi to dojeli.
- tonimona
- Starešina
- Paket: T4
- Kraj: Koper
Re: Nove cene s 1.3.2010
Če je omejenost izključena s predvidevanji in bo ta podražitev preprečila stečaj, white kapo dol. Tvojo oceno o omejenosti pa uporabljaj na tvojih bližnjih. Bo najbolj realno. 

-
- Nadebudnež
Sigurno bo, me zanima potem tvoja reakcija, ko bo T-2 čez nekaj mesecev še zmeraj na tem svetu. Že en mesec imaš "omejene" izjave, medtem ko noben moj bližnji ni na tem forumu, tako da ne govor nekaj na pamet ko vidiš da imajo drugi prav, ampak se enostavno umakni iz debate...jaz se bom saj vidim, da gre to že preveč na osebno raven 

Sicer se v take debate ne rad vklapljam, vendar je slika v tvojem podpisu na mestu...
Sam si začel žaliti, ko ti pa nekdo vrne, pa v jok in na drevo. Citiram tvojo izjavo:
Sam si začel žaliti, ko ti pa nekdo vrne, pa v jok in na drevo. Citiram tvojo izjavo:
Edit: Pa držite se teme. Tudi jaz sem nervozen in z nestrpnostjo pričakujem bonbončke!so nekateri očitno preveč omejeni, da bi to dojeli.

Vse čestitke T-2ju. Nosečnica, ki bi imela toliko poporodnih težav, bi bila že zdavnaj pokojna! 

-
- Nadebudnež
Ni bilo žaljenje ampak je bil moj komentar čisto na mestu če spremljaš tole temo. Če se pa nekdo začne vtikati v moje bližnje brez podlage za to je pa druga stvar a se ti ne zdi ? Pa sej vem da ne boš priznal. Ni pa nobenga joka pa drevesa, ampak samo debata, ki je iz moje strani lepo argumentirana
Se opravičujem za offtopic admini

Se opravičujem za offtopic admini

- tonimona
- Starešina
- Paket: T4
- Kraj: Koper
Pa še moj offtopic: Tudi jaz sem samo utemeljeno komentiral komentar .
Še vedno pa čakam na argumente te podražitve. Kaj bo sedaj bolje za uporabnike? Pa tiste floskule, da bo ta podražitev rešila stečaj lahko komot izpustite.
Še vedno pa čakam na argumente te podražitve. Kaj bo sedaj bolje za uporabnike? Pa tiste floskule, da bo ta podražitev rešila stečaj lahko komot izpustite.
Odgovor na White-ov prispevek:
Tole temo prekleto dobro spremljam, saj me zelo zanima, kaj bomo uporabniki dobili pa 1.3.2010 poleg dviga cen!
Citiral sem del prispevka, ki si ga poslal pred tonimonovim, ko je v bran vrnil žogico. Žogico si prvi sprožil ti, samo to sem ti hotel nakazati, ko si jo v naslednjem prispevku spet vrnil... ampak s tem pinpong-om na osebni ravni vseeno prenehajta/mo, ker nikamor ne vodi.
Prav je, da si povemo, kako gledamo na te podražitve... eni jih v celoti podpirajo, drugi v celoti zavračajo, eni pa smo vmes in pričakujemo kaj v zameno! Lepo je, če znamo sprejeti drugačno mnenje!
Tole temo prekleto dobro spremljam, saj me zelo zanima, kaj bomo uporabniki dobili pa 1.3.2010 poleg dviga cen!
Citiral sem del prispevka, ki si ga poslal pred tonimonovim, ko je v bran vrnil žogico. Žogico si prvi sprožil ti, samo to sem ti hotel nakazati, ko si jo v naslednjem prispevku spet vrnil... ampak s tem pinpong-om na osebni ravni vseeno prenehajta/mo, ker nikamor ne vodi.
Prav je, da si povemo, kako gledamo na te podražitve... eni jih v celoti podpirajo, drugi v celoti zavračajo, eni pa smo vmes in pričakujemo kaj v zameno! Lepo je, če znamo sprejeti drugačno mnenje!

Vse čestitke T-2ju. Nosečnica, ki bi imela toliko poporodnih težav, bi bila že zdavnaj pokojna!