Dve naročnini, eno stanovanje
Dve naročnini, eno stanovanje
Glede na to, da je pri nas na voljo le VDSL mi po enenem kablu ni mogoče pripeljati tako neta kot HD TV in doadatnega SD TV (glede na meritve). Na srečo so v naše dvonadstropno stanovanje iz telekom parice spelana dva kabla (vsaka v en štuk), tako da razmišljam, da bi si preko drugega kabla pripeljal HD TV. Zanima me kako je z naročninami, npr. na HBO ali paket L... če bom naročil na eni naročnini, ali lahko gledam tudi na drugi, saj v resnici gre za enega uporabnika. Je možno torej dve naročniški številki vezati na enega uporabnika? Drugače je to s finančnega vidika malce problematična zadeva. Torej pripravljen sem plačati za "VDSL Paket TV + telefon", ne pa še vse naročnine dvojno. Obstaja rešitev?
- slow_slow
- T-2jevec / Moderator
- T-2: Že imam
- Paket: Oranžni DIAMANT HBO
- Kraj: Maribor T-2
- Kontakt:
Re: Dve naročnini, eno stanovanje
2 parici, dva ločena priključka, pri obeh boš imel torej samo programe ki jih boš na tistem priključku imel naročene.
zmeraj več bo takšnih kandidatov in cenovno je taka rešitev precej draga.
Če ti uspe dobit parico zastonj, je potem naročnina telefon+HDTV 28€/mesec. Pri prvem priključku (če imaš stacionaren telefon) potem lahko privarčuješ 1x STB in 1x telefon. Če pa imaš že kakšen paket prej in nimaš kaj odjavit, potem te pride ena HDTV gladkih 28€ mesečno in v najslabšem primeru še telefonski priključek okroglih 100€ enkratno.
Smola za nas na bakru..
Če ti uspe dobit parico zastonj, je potem naročnina telefon+HDTV 28€/mesec. Pri prvem priključku (če imaš stacionaren telefon) potem lahko privarčuješ 1x STB in 1x telefon. Če pa imaš že kakšen paket prej in nimaš kaj odjavit, potem te pride ena HDTV gladkih 28€ mesečno in v najslabšem primeru še telefonski priključek okroglih 100€ enkratno.
Smola za nas na bakru..
Ja jaz mam trenutno na brezčasnem vdsl dodatno še en STB in IP tel, tako da bi to odjavil, ker bi dobil v drugem paketu, sam plačevat dvojno naročnino za programe pa nima smisla. Tko da če je to res se zgleda ne bom odločil. Sicer ne vidim kako huda tehnična težava je to, da se naročnina veže na dva ID uporabnika. Ker glede dveh računov pa so rekli na HD, da lahko združijo v enega. Škoda, bi lahko še nekaj dodatno zaslužili, sam verjetno sem jim ne gre tolk za teh 20 EUR več zgleda
Povej še, koliko imaš max. sihnronizacijo na tej parici.
Vse čestitke T-2ju. Nosečnica, ki bi imela toliko poporodnih težav, bi bila že zdavnaj pokojna!
Druge še nimam vklopljene, za prvo pa kolikor si mi rekli 30 downloada (žal ne vem točko), rekli so da sem na meji tistega kar imam trenutno gor, torej 2 x SD STB, net 10/2, ip tel. Tako da so mi rekli, da bo druga verjetno isto, ker je kavel še nekaj krajši.
Moraš pa razumet - enih 6€ (ne vem točno, na pamet govorim) plača T-2 telekomu za parico na mesec, potem pa dobiš ti še vse naprave v uporabo, da lahko uporabljaš storitev. Sigurno pa še kaj zaslužijo.
Če se pa da dve parici nabit v en modem in potem iztisnit kakšne "pol kile gigabitov" iz liniji bo pa kakšen neuradnik povedal.
Dve parici na istem naslovu je sicer zanimiva rešitev za VDSLjevce, samo cenovno ne preveč sprejemljiva.
Če se pa da dve parici nabit v en modem in potem iztisnit kakšne "pol kile gigabitov" iz liniji bo pa kakšen neuradnik povedal.
Dve parici na istem naslovu je sicer zanimiva rešitev za VDSLjevce, samo cenovno ne preveč sprejemljiva.
Ja sej, ampak jaz bi za "VDSL paket TV + telefon" plačal 21€/mesec, kar pomeni, da bi tudi zaslužili na temu. Torej, pripravljen sem plačat več, ampak ne pa vse po dvojno.
Pa ne me narobe razumet, da neki težim, sam glede na to, kako se odvija razvoj opitke v Sloveniji iščem alternativne rešitve, ki bi bile sprejemljive zame in za t-2.