Zdravo
Moja zgodba je sledeča :
1.2. pošljem obrazec
10.2. grem na poslovalnico t2, ker še zmeraj nisem dobil ničesar po pošti, podpišem pogodbo, status je podpisana in sprejeta pogodba
16.2. pride pogodba na dom (15 dni samo zato da mi pošljejo pogodbo)
4.3. še zmeraj me ni kontaktiral nihče s t2 da bi mi prišli pirklopiti optiko (zaenkrat 22 dni pa se še nič ni ukrenilo). Včeraj sem poklical na helpdesk da bi vprašal kdaj pa bo kaj to, kajti to je edini razlog da se ne preselim v svoje novo stanovanje in mi reče študent še preden sem se predstavil "ja že vidim kje je problem vas bom dal na prednostno listo" in sem ga vprašal kdo pa sem jaz, ki me boš dal na to listo (bilo mi je namreč čudno da kar ve kdo sem brez da se predstavim, pa še iz službenega telefona kličem) in je začel govoriti em em em in vrgel dol telefon.Danes kličem spet, hvala bogu dobim nekoga drugega ki pa mi reče da je problem v vlaknu.Ga vprašam kak problem v vlaknu pa? In reče ja gospod bomo pogledali, vas bomo poklicali... In sedaj spet lahko čakam in čakam brez da me nekdo obvesti kaj hudiča se dogaja in kdaj se bo kaj uredilo. Jaz pa veselo plačujem položnice za plin in elektriko ter vse v stanovanju v katerem ne morem živeti, ker nujno rabim internet zvečer zaradi službe.
[Naročil sem] ftth 10/10 + tv
- Malkec
- T-2jevec / Moderator
- T-2: Že imam
- Paket: T4 TERA 100/20 FTTH
- Kraj: Maribor
Re: [Naročil sem] ftth 10/10 + tv
Podatke o priključku na ZS prosim.
Rad bi še dodal da sem tudi sam zaposlen kot informatik na eni izmed slovenskih zavarovalnic in vem kako stvari tečejo na helpdesku
Kar pa še ne pomeni da stranke ne obveščamo o poteku reševanja problema, ker ponavadi čisto norijo že po parih urah zamikanja recimo inštalacije sklepalnega programa, kaj bi bilo če bi pozabili na njih za en mesec res ne vem

- Malkec
- T-2jevec / Moderator
Tole bi se naj v naslednjem tednu uredilo. Drugih informacij nimam. 
PS. Tole ni navaden priklop na optiko.

PS. Tole ni navaden priklop na optiko.
- Malkec
- T-2jevec / Moderator
Vidim da se je tole včeraj uredilo.