Oj!
Men se pojavlja en čuden problem: včeraj sem (zopet) opazil, da na določenih kanalih nimam zvoka. To so: SLO HD, RTL, Pro7, Sat1, Anixe HD,3Sat, ORF 1 in 2, ARD, ZDF (navadna, HD delata brez problema) pa še kakšen bi se našel, vendar te največ gledam.
Imam Motorolo 1910 vezano na ojačevalec. Dvomim, da bi ojačevalec bil kriv, saj ne verjamem, da bi si izbiral programe, ki jih ne bi predvajal. Problem se mi je pojavil že pred nekaj meseci in ko sem razlagal T2 serviserjem, jim nekak ni bilo jasno kaj je narobe. Poskusil sem s tem, da sem zamenjal koaksialni kabel z optičnim in težava je bila odpravljena (ne me spraševat zakaj). No, sedaj je pa ista težava z optičnim kablom.
Vem, da bom moral prej ali slej na servis, vendar me zanima, če se je komu podobno zgodilo in če ve v čem je težava.
Določeni programi brez zvoka
- MrTwelveTrees
- Moderator
- T-2: Že imam
- Paket: imam
Re: Določeni programi brez zvoka
kaj pa zvok preko HDMIja, SCARTa ?
Mi ne "nuca", ker televizor nima zvočnikov, sem pa navaden stereo kabel potegnil do "feršterkerja", pa dela. Ampak to je samo stereo. Očitno ima receiver probleme z digitalnim zvokom na določenih kanalih.
- MrTwelveTrees
- Moderator
- T-2: Že imam
- Paket: imam
a to samo včasih ali vedno ?
Tko potem ostane! Zvok se mi še ni nazaj pojavil...
No, pa to sem še ugotovil, prek HDMI zvok dela. Preveril s slušalkami.