Servisne strani
Servisne strani
A so kakšne tehnične težave s servisnimi stranmi? Poštni predali, Telefonija, Televizija so zaklenjeni za klik... Pri Statusu imam pa tudi samo možnost vpogleda Arhiv dogodkov!?!? 

-
- Navdušenec
- T-2: Že imam
- Paket: 20Mbps / 2Mbs
- Kraj: maribor
Re: Servisne strani
očitno mora res nekaj biti ja. Tudi jaz imam enak problem, ne napiše niti številke priključka 

Pri meni je vse normalno.
- toni
- Guru
- T-2: Že imam
- Paket: T4 Optika
- Kraj: Novo mesto
- Kontakt:
Pri meni sicer dela, mam pa drug problem in sicer mi ne odpre prejete in zgrešene klice
Neka napaka #206 

Tistim, ki se radi za(je)bavate na moj račun, sporočam, da je ta blokiran!!!
Sporočilo je v skladu s 45a. členom Zakona o varstvu forumašev. Vaša vprašanja, predloge in komentarje pošljite v tri krasne.
Sporočilo je v skladu s 45a. členom Zakona o varstvu forumašev. Vaša vprašanja, predloge in komentarje pošljite v tri krasne.
Vsi ki ste imeli težave, prosim poskusite še enkrat, če bo isto mi dajte naročniške podatke na ZS.
Kateri robni pogoj se je pa danes zgodil, da servisne strani oz. poraba spet ne dela?
Telefonija - pregled porabe
za obdobje od 1.5.2010 do vključno 11.5.2010
Pozor:
Spremljanje porabe klicev za fiksno in mobilno telefonijo ter porabe SMS je na voljo z do 12-urnim zamikom.
NAPAKA!
Strežnik za pregled porabe trenutno ni na voljo zaradi vzdrževalnih del ali drugega sistemskega dogodka. Prosimo poskusite kasneje...
Vse čestitke T-2ju. Nosečnica, ki bi imela toliko poporodnih težav, bi bila že zdavnaj pokojna! 

vzdrževalna dela na strežniku. Poskusi proti večeru.
odkrili napako, odpravili napako.toni napisal/-a:Pri meni sicer dela, mam pa drug problem in sicer mi ne odpre prejete in zgrešene kliceNeka napaka #206
imam isto težavo, sem ti poslal PM skymaniak!