T-2 snemalnik
Re: T-2 snemalnik
Malo drugačno vprašanje - se da posnet tudi AV signal iz DVD predvajalnika? Posneli bi namreč animacijo s CDja, ki bi se nato konstantno vrtela in super bi bilo, če za to ne bi ves čas potrebovali priključenega DVD predvajalnika.
Ne. T-2 snemalnik ne teče pri tebi doma, temveč na T-2.
Škoda, hvala za odgovor!
Na Discovery Science, Discovery World in Discovery T&L je snemalnik onemogočen in ni možno snemati odkar so se včeraj ti programi spet vrnili nazaj med žive...
Dejte že končno zrihtat, da bo spet mogoče snemanje Discovery Science, Discovery World in Discovery T&L...
Prav tako še vedno ni mogoče snemati programa CineStar TV, pa čeprav je ta program že nekaj časa v shemi.
Prav tako še vedno ni mogoče snemati programa CineStar TV, pa čeprav je ta program že nekaj časa v shemi.
-
- Začetnik
- T-2: Že imam
- Paket: 1/1 + TVIP + telefon.
Lep pozdrav.
Ker mi je počasu prišla kaplja čez rob sem poklical na KC in dobil tehnično službo in podal prijavo za negledljivo posneto vsebino na t-2 snemalniku.
Tehnik na drugi strani mi je povedal, da je seveda to čisto normalno, da se za to napako že dalj časa ve in se pričakuje nadgradnja softwarea za t-2 snemalnik. Imam zakupljenih 30GB prostora že vse od začetka naročnine na T-2. Zanima me kaj se da rešit in kako dobiti povrnjene stroške, za zakup prostora, ki pa ni bil pravilno funkcionalen.
Za odgovor se zahvaljujem.
Ker mi je počasu prišla kaplja čez rob sem poklical na KC in dobil tehnično službo in podal prijavo za negledljivo posneto vsebino na t-2 snemalniku.
Tehnik na drugi strani mi je povedal, da je seveda to čisto normalno, da se za to napako že dalj časa ve in se pričakuje nadgradnja softwarea za t-2 snemalnik. Imam zakupljenih 30GB prostora že vse od začetka naročnine na T-2. Zanima me kaj se da rešit in kako dobiti povrnjene stroške, za zakup prostora, ki pa ni bil pravilno funkcionalen.
- slow_slow
- T-2jevec / Moderator
- Paket: Oranžni DIAMANT HBO
- Kraj: Maribor T-2
- Kontakt:
Za takšne zadeve je potreba poslati reklamacijo.
lp
lp
- Malkec
- T-2jevec / Moderator
- Paket: T4 TERA 100/20 FTTH
- Kraj: Maribor
Mi prosim pošlješ podatke o napaki in naročniku na ZS da se tole pogleda?zisky napisal/-a:Lep pozdrav.
-
- Začetnik
- Paket: 1/1 + TVIP + telefon.
Pozdravljen,
Malkec, si mogoče že kaj ugotovil, rabiš še kej podatkov?
Lp
Malkec, si mogoče že kaj ugotovil, rabiš še kej podatkov?
Lp
-
- Uporabnik
- Paket: T4 GIGA
- Kraj: Ilirska Bistrica
pozdravljeni, zanima me ali mi lahko kdo od t-2 jevcev pomaga... problem je sledeč, v snemalniku imam dve vsebini, ki jih lahko samo predvajam ne morem pa jih brisati. Zdi se mi, da so ostale še od starega skurjenega iptv vmesnika...
LP
LP
če so ostale od starga skurjenga TV vmesnika, se jih ne bo dalo zbrisat prek vmesnika. drgač pa najprej preveri, da niso bile slučaj snemane pod drugim profilom. ker briše se jih lahko le s snemanega profila.
- Malkec
- T-2jevec / Moderator
- Paket: T4 TERA 100/20 FTTH
- Kraj: Maribor
xtasy: vse se lahko pobriše, samo polovit je treba kje so vsebine.
robertli: pošlji mi podatke o naročniku in katere vsebine je treba pobrisat in se bo uredilo.
robertli: pošlji mi podatke o naročniku in katere vsebine je treba pobrisat in se bo uredilo.
-
- Uporabnik
- Paket: T4 GIGA
- Kraj: Ilirska Bistrica
ne, imam samo en profil...xtasy napisal/-a:če so ostale od starga skurjenga TV vmesnika, se jih ne bo dalo zbrisat prek vmesnika. drgač pa najprej preveri, da niso bile slučaj snemane pod drugim profilom. ker briše se jih lahko le s snemanega profila.
Malkec hvala lepa
vem da se lahko vse pobriše, ampak on ne more
-
- Uporabnik
- Paket: T4
- Kraj: Murska Sobota
Še komu snemanje na POP Brio kanalu ne deluje tako kot na ostalih? Kockanje, pokanje in preskakovanj je toliko, da je dejansko negledljivo.