Studentsko delo
Re: Studentsko delo
napajalnik za PC, seriously tonimona ?
- tonimona
- Starešina
- T-2: Že imam
- Paket: T4
- Kraj: Koper
Ja, nekaj podobnega. Ma ne govorim o T-2 HD. Tam so bile drugačne smešnice.

Jah, jaz sem na T-2 HD že doživel, da fant ni ločil med mbit in MB... :/
ajaaaa, sem že mislo da je blo na t-2 hd 

To v Slo zaenkrat ni poslovna praksa. Tudi v EU pomoje ne. Poznam pa primer, ko človek iz Egipta dela na klicnem centru za Vodafone New Zealand (Pridružnica v Cairu). Večinoma dela nočne, plača za njihove razmere odlična, za NZ seveda slaba.susanowo napisal/-a:Super, da se bo na support-u/info varčevalo !
Ste že razmišljali da bi naredli nek call center v Indio ?
Študenti so najcenejši
-
- Navdušenec
Deutsche Telecom je imel nekaj časa (še pred EU) call center v Indiji.
Pa se ni dobro končalo.
Pa se ni dobro končalo.
-
- Novinec
- Paket: 8/1
- Kraj: Ljubljana
lp,
zanima me ali tudi študenti postavljajo in montirajo modeme ali to delajo samo redno zaposleni?
In če študenti tudi postavljajo modeme, kakšni so pogoji za to študentsko delo in na koga se lahko obrnem?
zanima me ali tudi študenti postavljajo in montirajo modeme ali to delajo samo redno zaposleni?
In če študenti tudi postavljajo modeme, kakšni so pogoji za to študentsko delo in na koga se lahko obrnem?
Nimam podatka, da bi se na terenu iskalo kakšnega novega sodelavca, niti ni na webu objavljeno. Lahko pa vseeno poskusiš. Mail pa je drugače enak: Zaposlitev afna t-2.net.
http://www.t-2.net/?AUID=B526901100A104020C89
http://www.t-2.net/?AUID=B526901100A104020C89
-
- Novinec
- Paket: 8/1
- Kraj: Ljubljana
Ok, bom probal.
Hvala
lp
Hvala
lp
Se opravičujem, da obujam staro temo, a nisem našel primernejše.
Zanima me, če ima kdo od t-2-jevcev kakšne podatke o odprtem študentskem delu? Pred kratkim sem poslal življenjepis in prošnjo na mail, ki je bil objavljen na študentskem servisu (od Marka Nikiča) in na helpdesk mail, a nisem dobil nobenega odgovora. A lahko morda komu od vas posredujem svoje podatke, oziroma če malo povprašate, če bi se dalo kaj dogovorit. Gre se za delo v Mariboru.
Sploh me ne moti, če je delo zasedeno, rad bi samo nek odgovor, tudi če je negativen, drugače lahko čakam v nedogled
Hvala!
Marko
Zanima me, če ima kdo od t-2-jevcev kakšne podatke o odprtem študentskem delu? Pred kratkim sem poslal življenjepis in prošnjo na mail, ki je bil objavljen na študentskem servisu (od Marka Nikiča) in na helpdesk mail, a nisem dobil nobenega odgovora. A lahko morda komu od vas posredujem svoje podatke, oziroma če malo povprašate, če bi se dalo kaj dogovorit. Gre se za delo v Mariboru.
Sploh me ne moti, če je delo zasedeno, rad bi samo nek odgovor, tudi če je negativen, drugače lahko čakam v nedogled

Marko
-
- Začetnik
- T-2: Še nimam
Piši na vodjemb(afna)t-2(pika)net
Lep pozdrav
Alex
Lep pozdrav
Alex