IPTV na računalniku
-
- Navdušenec
- T-2: Že imam
Re: IPTV na računalniku
d_g je car!
@cordon
Napiši nam ali si na optiki ali si na bakru? In če si na bakru napiši kateri modem imaš SVM104 ali SV2M104, ter seveda če je tvoj računalnik postavljen za router.
lp,Ika13
Napiši nam ali si na optiki ali si na bakru? In če si na bakru napiši kateri modem imaš SVM104 ali SV2M104, ter seveda če je tvoj računalnik postavljen za router.
lp,Ika13
lp, Ika13
optika:)
Kaj pa tole? A moramo vse vlečt iz tebe?ter seveda če je tvoj računalnik postavljen za router.
sorry, sam js res ne vem kaj to pomen:))
noobey:
Tudi meni ti trije programi ne delajo prek računalnika. Ostali delajo. Poskusil sem z multicasttv, progdvb, vlc.Jaz mam malo težavo, in sicer mi ne delajo Discovery Science, T&L in World. A to samo meni ali tudi komu drugemu?
-
- Legenda
- Paket: T4 300/100 Telekom GPON
- Kraj: Ljubljana
Spremeni port na 1234.
Deluje, hvala!
router----> usmerjevalnik (slovensko)cordon napisal/-a:sorry, sam js res ne vem kaj to pomen:))
Ker ne veš kaj je to, ga vrjetno nimaš. In ker si na optiki bi ti morala TV delovati preko VLC. Si porihtal nastavitve v VLCju, ki so opisane v kakšnem vodiču, ki ga najdeš na tem forumu?
Najbolj pomembne nastavitve; UDP vrata na 5000, ter obkljukat zahtevaj IPv4,dovoliš VLC v požarnemu zidu ....Če si vse to nastavil so najpogostejši problemi, za nedelovanje IPTV na računalniku, antivirusni programi (poskusiš, da ga onemogočiš oziroma ga odstraniš iz računalnika, ter ga zamenjaš z drugim).
lp,Ika13
lp, Ika13
Mam vse nastavitve kot je opisano v navodilih, pa izklopil sem antivirusni program...zarad tega shita sem za delcek sekunde ze na samomor pomislu...najbolj da si kupm tv pa sobno anteno pa bo mir, nimam vec zivcev s to skatlo dreka se ubadat:)
Hvala za pomoc:)
Hvala za pomoc:)
- BOBI
- Starešina
- Paket: Full kasko na fibru + UMTS
- Kraj: Šiška
Jao, sploh nima TV naročeno
-
- Faca
- T-2: Še nimam
- Paket: Odšel drugam
- Kraj: Polzela
Sej pol pa res nemore delat pa celo na samomor je že pomislu.
Ja valda da mam naroceno, halo:)