[Naročil sem] 100/10 + 2x IP TV HD
-
- Novinec
- T-2: Še nimam
- Paket: 100/10 optika + iptv
[Naročil sem] 100/10 + 2x IP TV HD
Datum prijave 1.7.2010, 20:15
Pogodba poslana 14.7.2010, 0:00
Pogodba vrnjena 22.7.2010, 0:00
Pogodba veljavna 22.7.2010, 0:00
Lokacija, LJ-Bežigrad, centrala Linhartova, oddaljenost cca. 1 km
Smo še vedno v fazi čakanja na priklop T-2, od začetka postopka torej cca. 40 dni.
1. Čakanje na pogodbo 14 dni, vmes jo T-2 pošlje na napačni naslov (čeprav je opredeljen kontaktni naslov).
2. 22. julija grem kar na njihovo centralo na Brnčičevo v Lj, ob podpisu mi zagotovijo, da bo priklop 26. julija.
3. 26. julija niti ne pokličejo, ko jih sam pokličem 27. me skušajo prepričati, da so mi že vse namestili (in da sem switch že prevzel). Ko mi nekako začnejo verjeti, da vendarle nisem sklerotik, dementnež ali nor, ugotovijo, da no, hm, morda pa vam res nismo še nič namestili (iz ozadja dobim informacije, da jim je zmanjkalo switchev in da to informacijo skrivajo)
4. 30. julija napeljejo optični kabel v stanovanje (vse cevi so bile že predpripravljene), kar traja 15 min in 15 min dodatno za spajanja kabla v omrežni omarici (centrala v bloku). Switcha seveda nimajo s seboj.
5. 5. avgusta pride stric s switchem in po 2 minutah ugotovi, da nekaj ni v redu (doh), da je težava na centrali - kamor fantje iz gratela pridejo blagovoljno pogledat enkrat na teden in da moram čakati do danes (11ega)
6. Danes (11ega) za vsak slučaj pokličem na T-2, če res sploh kdo ve, da mora it v central - in tibouhca, ne ve nihče. Kličem na Gratel, "oh spet ti T-2evci nič ne zrihtajo, kar bi mogli" tajnica mi da monterja. in pazi to: Monter z Gratela me samoiniciativno pokliče nazaj ob 12ih in pravi, da me je priklopil. Customer care, ki je nuklearna fizika za t-2.
7. Vesel in nadebuden šibam domov, da vidim, kako to čudo tehnike dela. In ti zlomka. Ne dela. Še en klic na T-2, kjer mi fant na drugi strani telefona reče: "poklical vas bo monter. ne vem kdaj. ne vem, kaj je." Strga se mi in začnem resno težit (četudi z vso uvidevnostjo, da supporterji tkoaltko ne morejo nič), naj mi da šefa, ki mi postreže z istimi informacijami.
8. vpišem se sem in spišem tole. malo brezvoljen.
sprašujem se, kdo bo kupil tako podjetje?
hvala za možnost tegale ranta
Pogodba poslana 14.7.2010, 0:00
Pogodba vrnjena 22.7.2010, 0:00
Pogodba veljavna 22.7.2010, 0:00
Lokacija, LJ-Bežigrad, centrala Linhartova, oddaljenost cca. 1 km
Smo še vedno v fazi čakanja na priklop T-2, od začetka postopka torej cca. 40 dni.
1. Čakanje na pogodbo 14 dni, vmes jo T-2 pošlje na napačni naslov (čeprav je opredeljen kontaktni naslov).
2. 22. julija grem kar na njihovo centralo na Brnčičevo v Lj, ob podpisu mi zagotovijo, da bo priklop 26. julija.
3. 26. julija niti ne pokličejo, ko jih sam pokličem 27. me skušajo prepričati, da so mi že vse namestili (in da sem switch že prevzel). Ko mi nekako začnejo verjeti, da vendarle nisem sklerotik, dementnež ali nor, ugotovijo, da no, hm, morda pa vam res nismo še nič namestili (iz ozadja dobim informacije, da jim je zmanjkalo switchev in da to informacijo skrivajo)
4. 30. julija napeljejo optični kabel v stanovanje (vse cevi so bile že predpripravljene), kar traja 15 min in 15 min dodatno za spajanja kabla v omrežni omarici (centrala v bloku). Switcha seveda nimajo s seboj.
5. 5. avgusta pride stric s switchem in po 2 minutah ugotovi, da nekaj ni v redu (doh), da je težava na centrali - kamor fantje iz gratela pridejo blagovoljno pogledat enkrat na teden in da moram čakati do danes (11ega)
6. Danes (11ega) za vsak slučaj pokličem na T-2, če res sploh kdo ve, da mora it v central - in tibouhca, ne ve nihče. Kličem na Gratel, "oh spet ti T-2evci nič ne zrihtajo, kar bi mogli" tajnica mi da monterja. in pazi to: Monter z Gratela me samoiniciativno pokliče nazaj ob 12ih in pravi, da me je priklopil. Customer care, ki je nuklearna fizika za t-2.
7. Vesel in nadebuden šibam domov, da vidim, kako to čudo tehnike dela. In ti zlomka. Ne dela. Še en klic na T-2, kjer mi fant na drugi strani telefona reče: "poklical vas bo monter. ne vem kdaj. ne vem, kaj je." Strga se mi in začnem resno težit (četudi z vso uvidevnostjo, da supporterji tkoaltko ne morejo nič), naj mi da šefa, ki mi postreže z istimi informacijami.
8. vpišem se sem in spišem tole. malo brezvoljen.
sprašujem se, kdo bo kupil tako podjetje?
hvala za možnost tegale ranta
- Malkec
- T-2jevec / Moderator
- T-2: Že imam
- Paket: T4 TERA 100/20 FTTH
- Kraj: Maribor
Re: [Naročil sem] 100/10 + 2x IP TV HD
Pošlji mi podatke o naročniku na ZS, da se pogleda kje se je tole ustavilo.
- MrTwelveTrees
- Moderator
- Paket: imam
mrjackal : verjemi da se fantje trudijo, žal se malo počaka, ker so časi dopustov....
-
- Novinec
verjamem in fantom samim nič ne zamerim. očitno pa jim primanjkuje resnejšega crm sistema, šnel kursa v komunikaciji z naročniki in večjeh pristojnosti na uporabniški podpori. fantom nič ne zamerim, vendar mi tudi zaenkrat nič niso mogli pomagati. pa bi me lahko komot potolažili že samo z dobro informacijo.
t-2 zaenkrat #fail
tale forum je najboljša stvar, ki jo ima njihov support
t-2 zaenkrat #fail
tale forum je najboljša stvar, ki jo ima njihov support
- MrTwelveTrees
- Moderator
- Paket: imam
popravek; to je NEURADNI forum
-
- Novinec
se zavedam, da je neuradni... je pa tudi najbolj koristna stvar za t-2 (in upam, da to veste).
malkec, imaš zs. vnaprej hvaležen za posredovanje ali informacijo.
malkec, imaš zs. vnaprej hvaležen za posredovanje ali informacijo.
- Malkec
- T-2jevec / Moderator
Spet nesrečni splet okoliščin ko priklop v prvo ni bil uspešen. Bom poskušal pohitrit.
-
- Navdušenec
Nesrečni splet okoliščin.

-
- Novinec
41 dan... tudi klica ne. Tole ni več nesrečni splet okoliščin niti dopusti ampak ignoranca ali nesposobnost.
Hvala še enkrat za tole možnost. t-2 pa fail na celi črti.
Mi je pa hecno, da T-2 vlaga 120 mio tožbo proti Telekomu za počasni priklop, hkrati pa sam ne zmore priklopa na lastno omrežje v prej kot enem mesecu. Morda zanimivo za Finance.
Hvala še enkrat za tole možnost. t-2 pa fail na celi črti.
Mi je pa hecno, da T-2 vlaga 120 mio tožbo proti Telekomu za počasni priklop, hkrati pa sam ne zmore priklopa na lastno omrežje v prej kot enem mesecu. Morda zanimivo za Finance.
- Malkec
- T-2jevec / Moderator
No no ne prehitevat. Jutri bi se naj oglasil monter. Bom preveril tudi jutri.
-
- Novinec
samo povratna informacija za malkeca: monterja še ni in nihče ni poklical.
hvala za trud.
hvala za trud.
Če je Malkec rekel, da bo uredil, bo to tudi storil. Ne bit neučakan 

- Malkec
- T-2jevec / Moderator
Seveda je bilo urejeno. mrjackal je verjetno že celo popoldne priklenjen za računalnik in se čudi hitrosti

-
- Navdušenec

Srečno spletene okoliščine.