Ignoriranje T2 centrale in serviserjev?
Ignoriranje T2 centrale in serviserjev?
Do sedaj sem bil dober ambasador T2, kdorkoli je imel možnost priklopa sem mu jo toplo priporočal. V zadnjih treh tednih je vsa ljubezen splahnela, najprej so se pojavile težave z internetom (v bližini je udarila strela). Na centrali so mi povedali da je problematičen router, po parih dneh nista delala TV in telefon. Router seveda izklopljen. Če hočem na internet moram modem vedno resetirat, nakar povezava za net deluje cca. 10-30min. Na centrali so mi obljubili serviserja vsaj 5× (12dni), njegovega klica ne dočakam. Danes so me poučili, da linija po dveh letih delovanja crkne in da se moram s tem sprijaznit - torej mi ne preostane nič drugega kot menjava ponudnika.
- slow_slow
- T-2jevec / Moderator
- T-2: Že imam
- Paket: Oranžni DIAMANT HBO
- Kraj: Maribor T-2
- Kontakt:
Re: Ignoriranje T2 centrale in serviserjev?
hmm, to ne bi smel nekdo v klicnem centru niti približno reči.
v kolikor želi pomoč lahko javiš podatke na ZS, ker 12dni za monterja je predolga doba za takšno napako.
lp
v kolikor želi pomoč lahko javiš podatke na ZS, ker 12dni za monterja je predolga doba za takšno napako.
lp
Stvar je že urejena oz. je sedaj v rokah Telekoma!
Sploh ne vem kaj bi rekel na to. Res.ledeni napisal/-a:Danes so me poučili, da linija po dveh letih delovanja crkne in da se moram s tem sprijaznit - torej mi ne preostane nič drugega kot menjava ponudnika.

- erbi
- Navdušenec
- Paket: 300M/100M+2*TV+5*telefon
- Kraj: Celje
- Kontakt:
Ja, to je pa res čist preprosto. Tudi baker ni večen in se "znuca", če preveč DL..... 

Ampak saj bo tudi drug ponudnik na tej isti liniji?ledeni napisal/-a:Danes so me poučili, da linija po dveh letih delovanja crkne in da se moram s tem sprijaznit - torej mi ne preostane nič drugega kot menjava ponudnika.

-
- T-2jevec
- Paket: T-2 Optika
- Kraj: Maribor
upam da je kdo raziskal kateri operater je izjavil to zadevo....
- slow_slow
- T-2jevec / Moderator
- Paket: Oranžni DIAMANT HBO
- Kraj: Maribor T-2
- Kontakt:
Da in primerno se je javilo tudi naprej.