Pozdravljeni,
Doma imam Philipsovo plazmo in motorlin vmesnik za TV. Dogaja se mi, da ko prestavim 3 ali 4 programe oz. dam natih in naglas, da se mi tv izklopi. Pozna mogoče kdo kakšno rešitev, da se mi to ne bo dogajalo, ker je naprijetno za vsako prižigati tv.
LP Rok
Problem z motorlinim vmesnikom in tv
-
- Začetnik
- T-2: Že imam
- MrTwelveTrees
- Moderator
- Paket: imam
Re: Problem z motorlinim vmesnikom in tv
-lahko kupis univerzalni daljinec
- lahko zaprosis za zamenjavo za tv vmesnik AMINO
- lahko zamenjas tv vmesnik za HD vmesnik Motorola, samo potem odvisno od tvoje pasovne širine če boš lahko gledal HD kanale, je pa malo dražja naročnina
- lahko zaprosis za zamenjavo za tv vmesnik AMINO
- lahko zamenjas tv vmesnik za HD vmesnik Motorola, samo potem odvisno od tvoje pasovne širine če boš lahko gledal HD kanale, je pa malo dražja naročnina
-
- Začetnik
Pa bo univerzalni delinec rešil problem?
Tule bi se bilo potrebno malo poglobiti in ugotoviti, zakaj se TV izključi. Ali daljinec od STB-ja pošlje kakšno kodo, ki jo TV morda tako interpretira ali pa gre morda za kaj drugega.
Se to dogaja od kar imaš Motorolo? Kateri model imaš? Če je problem v IR komunikaciji bi bila rešitev menjava za drug STB. Recimo Amino 110, če gre za SD vmesnik.
Se to dogaja od kar imaš Motorolo? Kateri model imaš? Če je problem v IR komunikaciji bi bila rešitev menjava za drug STB. Recimo Amino 110, če gre za SD vmesnik.
-
- Začetnik
Pozdravljeni,
Motorolo sem imel že prej samo na starem televizorju od Gorenja (Katodna cev). Sedaj imam Philips plazmo in se je to začelo dogajat. Pri očetu je na vmesniku Sagem od Siola delalo vse ok.
LP Rok
Motorolo sem imel že prej samo na starem televizorju od Gorenja (Katodna cev). Sedaj imam Philips plazmo in se je to začelo dogajat. Pri očetu je na vmesniku Sagem od Siola delalo vse ok.
LP Rok