IPTV na računalniku
- 
				smejko
- Novinec
- T-2: Že imam
- Paket: VDSL 10/4 mb, IPTV,IP VOIP
- Kraj: Logatec
Re: IPTV na računalniku
Sam imam enak problem kot  Zadovoljen, do par dni nazaj delalo brez problema zdaj pa naekrat kaže samo slikco. Problema v računalniku ne vidim, ker niti ni bil vklopljen v zadnjih parih dneh. Menim, da je T-2 kaj čaral in sedaj zadeva noče delat.

- Zadovoljen
- Model
- Paket: 8Mbps / 1Mbps + IP tel + IP TV
- Kraj: Celje
ja, bi blo fino če bi kak t-2jevec kaj pokomentiral, če je mogoče napaka na njihovi strani.. predno si tukaj vsi formatiramo računalnike ;>

- manic
- Nadebudnež
- Paket: 2x ORANŽNI Diamant HBO
- Kraj: Maribor
Če drugim dela, pol ni kriv T2. Po vrhu pa se pri VLC & co. gre za alternativne načine gledanja IPTV, za katerega T2ju ni potrebno nuditi podporo. Mučkaj dokler ti spet ne začne delat.

- 
				gr
- Navdušenec
- Paket: T4 20M, 2xTV, Patton
- Kraj: Obalala
Na prejšnji strani si napisal, da ti na drugem računalniku dela normalno, zato dvomim, da je napako zakrivil t-2. 
Na tvojem mestu bi poskusil s system restore ali pa vsaj boot v kakšen linux live cd in test vlc-ja iz njega.

Na tvojem mestu bi poskusil s system restore ali pa vsaj boot v kakšen linux live cd in test vlc-ja iz njega.
- luky
- Model
- Paket: VDSL T4 KING + HDTV
- Kraj: Šmarje pri Jelšah
Ne vem če ima pri tem kaj T-2, ker pri mene zadeva dela 100%, na VLC-ju, Tanu in Multicast playerju. 
lp.

lp.
Lp, Luky
						- Zadovoljen
- Model
ja, na sosednjih rač. še vedno delagr napisal/-a:Na prejšnji strani si napisal, da ti na drugem računalniku dela normalno, zato dvomim, da je napako zakrivil t-2.
imam virtualbox pa ubuntu gor, sem testiral ,zopet ne dela
however, ko sem inštaliral ubuntu na virutalbox v soboto, mi je prekinlo povezavo češ, da mora "nekaj urediti" da bo delala povezava tudi tam - bi to lahko igralo kakšno vlogo? in če, kakšno?
- 
				gr
- Navdušenec
- Paket: T4 20M, 2xTV, Patton
- Kraj: Obalala
Ja, zna biti. Ko si instaliral VirtualBox ti je dodalo virtualno mrežno kartico za HostOnly network, mogoče ti je takrat pokvarilo nastavitve. Heh, pri meni je bilo obratno - po instalaciji Viste mi je VLC delal samo na pol in sicer tako, da je program začel predvajati, ni pa ga hotel izklopiti. Ko sem zaradi instalacije VirtualBox povezave bridgal pa je začelo delovati pravilno, samo od sebe. Zdi se mi, da windowsi z multicastom malo goljufajo in ga usmerijo samo na en adapter, pakete na ostalih pa ignorirajo.
Poglej na google za IGMPVersion, IGMPLevel, preveri ali ima adapter z multicast prometom najvišjo prioriteto.

Poglej na google za IGMPVersion, IGMPLevel, preveri ali ima adapter z multicast prometom najvišjo prioriteto.
- Zadovoljen
- Model
hm ja, sm disablal tisto virtualno mrežno kartico, zdaj dela VLC spet
ajej, kira napaka.
zanimivo pa, da mi internet v virtualboxu še vedno dela... čeprav sem disablal to.
gr hvala, da si me usmeril kje iskat vzrok

ajej, kira napaka.
zanimivo pa, da mi internet v virtualboxu še vedno dela... čeprav sem disablal to.
gr hvala, da si me usmeril kje iskat vzrok
Saj lahko tudi VLC-ju dopoveš, preko katerega adapterja naj komunicira.

Vse čestitke T-2ju. Nosečnica, ki bi imela toliko poporodnih težav, bi bila že zdavnaj pokojna! 

novo v programski shemi (prek VLCja že online, na prog.shemo na TV bo dodan jutri): Nacionalni japonski program NHK World
edit: glede prog.sheme pa je že možno aktivirati program že danes. naredi pa se tako da:
v programski shemi greš na možnosti in premakneš samo en kanal gor-dol. shraniš. s tem boš imel dodan v tem profilu že danes ta kanal (drugače pa bo čez dan dodan vsem naročnikom)

edit: glede prog.sheme pa je že možno aktivirati program že danes. naredi pa se tako da:
v programski shemi greš na možnosti in premakneš samo en kanal gor-dol. shraniš. s tem boš imel dodan v tem profilu že danes ta kanal (drugače pa bo čez dan dodan vsem naročnikom)
- 
				nik2
- Navdušenec
- Paket: 10/10 optika
- Kraj: Ljubljana - Dravlje
xtasy bilo bi bolje če bi nam povedal ip naslov za ta program.

- 
				shorto
- T-2jevec
- Paket: Oranžni Diamant HBO
- Kraj: Ljubljana
- Kontakt:
Bom prilimal ko bom doma ^^
Dam še javno pohvalo Paškotu tukaj ker je predlog vzel in zrihtal v 10min!

Dam še javno pohvalo Paškotu tukaj ker je predlog vzel in zrihtal v 10min!
morm doma prevert, ampak verjetno bo IP: udp://@239.1.1.228:5000

A vam vsem dela Discovery Science? Meni ne dela, niti z playlisto iz septembra. Niti na vlcju niti na xtreamerju. To že kake 3 mesce. In mislim da še nekateri dokumentarni programi ne delajo...sam ta je edini, ki bi ga gledal...
gledam pa na: udp://@239.1.1.55:1234
any idea?
sicer pa...pohvalna T2 TV, imam že več mesecev naročeno in gledam preko xtreamerja, kablovje mam tko naštrikano, da še sam ne vem več kako dela (modem, router, switch, xtreamer, vlc... ) in manj komplikacij je oz. bolj fleksibilna je kot sioltv, ker dela na vseh ip-naslovih. Mogoče kdo ve, je res, da bo siol kmalu blokiral gledanje preko računalnika, torej da bo tv vezan na mac stb-ja? no...vem da to ni vprašanje za t2 forum....
 ) in manj komplikacij je oz. bolj fleksibilna je kot sioltv, ker dela na vseh ip-naslovih. Mogoče kdo ve, je res, da bo siol kmalu blokiral gledanje preko računalnika, torej da bo tv vezan na mac stb-ja? no...vem da to ni vprašanje za t2 forum....

gledam pa na: udp://@239.1.1.55:1234
any idea?
sicer pa...pohvalna T2 TV, imam že več mesecev naročeno in gledam preko xtreamerja, kablovje mam tko naštrikano, da še sam ne vem več kako dela (modem, router, switch, xtreamer, vlc...
 ) in manj komplikacij je oz. bolj fleksibilna je kot sioltv, ker dela na vseh ip-naslovih. Mogoče kdo ve, je res, da bo siol kmalu blokiral gledanje preko računalnika, torej da bo tv vezan na mac stb-ja? no...vem da to ni vprašanje za t2 forum....