IPTV na računalniku
- 
				Rajc
- Novinec
- T-2: Že imam
- Paket: FTTH 10/10 + IPTv + VoIP
Re: IPTV na računalniku
Imam router D-Link DIR655 (imam vklopljen Multicast Stream), sem pa zdaj direktno priklopil na modem, zagnal VLC, odprl T-2.TV (VLC) 26.10.10.m3u in ne dela

Direktna povezava bi morala delat... imaš firewall na PCju? Pa seveda moraš imet naročeno TV, v profilu ti piše samo, da imaš 10/10... bi morda dopolnil za naslednjič 

Poskusi še začasno izključit (še boljše uninstall) antivirusni program. Toliko, da najdeš vzrok za nedelovanje.
lp,Ika13

lp,Ika13
lp, Ika13
						- 
				mali-40
- Legenda
- T-2: Še nimam
- Paket: FTTH 20/20 T1
- Kraj: koroška
Lahko je antivirusni program če ima svoj požarni zid,če imaš windows 7 poglej še pod požarni zid-dodatne nastavitve-inbound rules-in dovoli vlc promet.Rajc napisal/-a:um sem dodal, probal še z izklopljenim firewalom in noče :/ mam naročen tv
Ta router sicer omogoča multicast, samo ne default EU firmware... ampak WW, ki ga dobiš tu: ftp://ftp.dlink.ru/pub/Router/DIR-655/Firmware/.Rajc napisal/-a:Imam router D-Link DIR655 (imam vklopljen Multicast Stream), sem pa zdaj direktno priklopil na modem, zagnal VLC, odprl T-2.TV (VLC) 26.10.10.m3u in ne dela
Definitivno pa najprej usposobi zadevo na računalniku mimo routerja (direktno na modem), šele potem računalnik priklopi na router.
Vse čestitke T-2ju. Nosečnica, ki bi imela toliko poporodnih težav, bi bila že zdavnaj pokojna! 

- 
				Rajc
- Novinec
- Paket: FTTH 10/10 + IPTv + VoIP
- 
				chris
- Začetnik
- Paket: 8/1
- Kraj: Ljubljana
z firmwarom ki ga dobis tukaj http://podpora.xenya.si/podpora/dlink/u ... -hw-ax/179 deluje router brez problemovRajc napisal/-a:Imam router D-Link DIR655 (imam vklopljen Multicast Stream), sem pa zdaj direktno priklopil na modem, zagnal VLC, odprl T-2.TV (VLC) 26.10.10.m3u in ne dela
Konkretno tega FW še nisem sprobal, imam pa prejšnjo beto verzijo, ki dela BP. Če mi na ZS posreduješ mail, ti lahko pošljem prejšnjega.Rajc napisal/-a:Cobane tistega updejta pa router noče sprejet, prau da je pokvarjen
Še to me zanima! Katero HW verzijo 655-tke imaš? Ax ali Bx (A1, A2, A3, A4 ali B1)? Če imaš Bx, potem še ni (ne)uradnega WW firmware-a.
Če imaš Ax, potem ponastavi nastavitve v routerju, priklopi računalnik na prvi LAN port in poskusi znova.
Vse čestitke T-2ju. Nosečnica, ki bi imela toliko poporodnih težav, bi bila že zdavnaj pokojna! 

- 
				marko.rossi
- Uporabnik
- Paket: brezčasni VDSL
- Kraj: Cerknica
do kakšen teden nazaj so mi delali vsi kanali, od včeraj dalje dobim samo še pop tv, vse ostalo je samo tema  

kaj bi bilo narobe , a je možno da so kaj blokiral, samo potem tudi pop tv ki je na prvem mestu ne bi delal
 , a je možno da so kaj blokiral, samo potem tudi pop tv ki je na prvem mestu ne bi delal  
sem že ugotovil, šla je mrežna kartica (zanimivo da je delal samo en program, potem je pa še ta crknil )
 )
lp

kaj bi bilo narobe
 , a je možno da so kaj blokiral, samo potem tudi pop tv ki je na prvem mestu ne bi delal
sem že ugotovil, šla je mrežna kartica (zanimivo da je delal samo en program, potem je pa še ta crknil
 )
 )lp
VDSL  Brezčasni VDSL
 Brezčasni VDSL  OPTIKA
  OPTIKA
						 Brezčasni VDSL
 Brezčasni VDSL  OPTIKA
  OPTIKA
Meni pa dela IP-TV na računalniku, če je vključen direkt s kablom na swich, če pa kabel priključim preko ruterja pa ne. Ruter je Buffalo WHR-HP-G54, kako se odprejo porti na tem ruterju - za druge ruterje mi je jasno, za tega nimam navodil in mi je kr mal čuden.
Lahko kdo pomaga- hvala v naprej!

Lahko kdo pomaga- hvala v naprej!
če mi lahko kdo pomaga namreč imam Router  WL 500g premium v2 ko gledam preko katerega od računalnikov TV  se nobeden računalnik ne more povezat prek wirlessa led od wifi-ji led pa utripa kot nora kod da nekdo pobira kot nor .
če je pc bil prijavljen pred vkopla kakega pc-ja na TV nemoreš nikamor na net če pa po tem mu router ne dodeli ip .Kaj bi lahko bilo .
Hvala za pomoč

če je pc bil prijavljen pred vkopla kakega pc-ja na TV nemoreš nikamor na net če pa po tem mu router ne dodeli ip .Kaj bi lahko bilo .
Hvala za pomoč
Zanima me če iamte vi na HBO in HBO Comedy podnapise?
pa kako bi naredu da bi mi televizija delala tut če mam prek wierlesa ,.... k zdej mam kabl direkt iz sviča k pa sm mel iz sviča v rutar pa iz rutatrja v comp pa mi ni delal,...hvala za pomoč

pa kako bi naredu da bi mi televizija delala tut če mam prek wierlesa ,.... k zdej mam kabl direkt iz sviča k pa sm mel iz sviča v rutar pa iz rutatrja v comp pa mi ni delal,...hvala za pomoč

- 
				d_g
- Legenda
- Paket: Oranžni diamant HBO
- Kraj: Ljubljana Bežigrad-Zup. jama: optika T-2
udp://@239.1.1.218:5000
KCN Music
(srbski glasbeni kanal)

KCN Music
(srbski glasbeni kanal)