Timeshift - anketa
- AndraZ
- Faca
- T-2: Še nimam
- Paket: Že imel, bom še imel
- Kraj: Žiri
- Kontakt:
Re: Timeshift - anketa
Sem naročil in sem navdušen škoda le, da ne morem gledati programa v prihodnosti!
Cena se mi zdi ustrezna, čeprav moj skupni račun bo pa po januarju že kar visok
Cena se mi zdi ustrezna, čeprav moj skupni račun bo pa po januarju že kar visok
-
- Model
- T-2: Že imam
- Paket: paket štirica na 10/10 optiki
- Kraj: Koper
Škoda, da ni nekega testnega obdobja za vse naročnike, ne samo za nekatere. Tako bi se človek laže odločil.
- kitl
- Administrator
- Paket: 600/100 Mbit/s 2x TV
Se nimaš kaj odločat. Vzameš probaš vidiš, da je bomba in to je to. Če ti pa ni všeč pa po enmu dnevu odjaviš pa plačaš tistih 13 centov. Upam, da to ni predrago
- maxus
- Guru
- Paket: oranžni diamant hbo
- Kraj: Izola
Kitl, zdi se mi, da lahko enkrat mesečno spremeniš naročitve, tako da če danes naročiš, se lahko odjaviš šele po novemu letu.Za pol meseca pa tudi ni tako velik strošek, če ti zadeva ne odgovarja.Če se motim, naj me kdo od T-2jevcev popravi.
- kitl
- Administrator
- Paket: 600/100 Mbit/s 2x TV
Odjaviš se lahko kadar koli samo potem moraš za novo prijavo čakati nov mesec.
Funkcija je zelo uporabna in bi ti bila sigurno všeč. Če res ne želiš reskirat par EUR na mesec, se še vedno lahko zapelješ do najbližje poslovalnice in tam temeljito preizkusiš zadevovijavaja napisal/-a:Škoda, da ni nekega testnega obdobja za vse naročnike, ne samo za nekatere. Tako bi se človek laže odločil.
-
- Legenda
- Paket: T4 300/100 Telekom GPON
- Kraj: Ljubljana
Sam pazi da ti ob izhodu ne vzamejo 20 EUR.
- maxus
- Guru
- Paket: oranžni diamant hbo
- Kraj: Izola
ko smo v začetku lahko zastojn naročili paket POP plus, sem ga po par dneh hotel odjaviti, a ga nisem mogel in sem ga lahko šele prvega naslednji mesec.kitl napisal/-a:Odjaviš se lahko kadar koli samo potem moraš za novo prijavo čakati nov mesec.
- mahi
- Legenda
- Paket: T-4 FTTH 10/10 + 1SDTV
- Kraj: Portorož
TS sedaj tudi komercialno deluje. Pohvale in čestitke T-2ju za novo storitev. Sedaj pa gledamo naprej - ali bo v bodoče možen TS tudi na HD programih?
Načeloma je za večino stvari preko STB ena akcija na mesec (prijava / odjava). Da ne pride do prevelike zmede pri obračunu. Če res nebi bil zadovoljen, ga še vedno lahko odjaviš z dopisom in plačaš sorazmeren delež.
- Malkec
- T-2jevec / Moderator
- Paket: T4 TERA 100/20 FTTH
- Kraj: Maribor
Daj ne bluzi.voyager2 napisal/-a:Sam pazi da ti ob izhodu ne vzamejo 20 EUR.
31.12. naročiš TSvijavaja napisal/-a:Škoda, da ni nekega testnega obdobja za vse naročnike, ne samo za nekatere. Tako bi se človek laže odločil.
1.1. ob 0.30 prevrtiš program na 23.59, gledaš odštevanje do novega leta, odpreš šampanjec, nazdraviš, ... ko zmanjka šampanjca program ponovno prevrtiš na 23.59 in ponoviš vajo, ... Ko zmanjka šampanjcev (ali pa tebe ) končaš s testiranjem.
1.1. enkrat proti večeru ... če si zadovoljen s prehodom v novo leto (in TS) ostaneš naročnik, če ne TS pač odjaviš in plačaš 4€/30 = 13 centov
-
- Legenda
- Paket: Oranžni Diamant HBO na FTTH
- Kraj: Ljubljana
Ni problema!xtasy napisal/-a:@kokica ... je bila stran pred kratkim posodobljena, ravno tako moj prispevek, da ne bo prihajalo do nesporazumov.
BTW: Tudi sam sem že naročnik! Zelo zadovoljen!
-
- Novinec
- Paket: brezčasni VDSL + stacionarni
Odlično! Dolgo čakali in vendarle dočakali. Vsekakor funkcija, ki ti izboljša program zvečer, ko ponavadi ni nič pametnega.
Dela odlično in to celo bolje, kot že nekaj časa delujoč snemalnik, ki je (hm zdej ko je timeshift, ga skoraj ne uporabljam več) štekal tu in tam. Priznam, da v večini nisem imel težav. Pri timeshiftu jih sploh ni.
Hvala T2
Dela odlično in to celo bolje, kot že nekaj časa delujoč snemalnik, ki je (hm zdej ko je timeshift, ga skoraj ne uporabljam več) štekal tu in tam. Priznam, da v večini nisem imel težav. Pri timeshiftu jih sploh ni.
Hvala T2
-
- Uporabnik
- Paket: optika 10/10
- Kraj: lj
A cena za paket- BREZČASNI VDSL je tud 3/4€?