[Imam] t4 VDSL Mobile

Splošni pogovori o T-2
Odgovori
Pygmalion
Znanec
T-2: Že imam
Paket: VDSL T4
Kraj: MB

[Imam] t4 VDSL Mobile

Odgovor Napisal/-a Pygmalion » 24. Dec 2010 ob 01:38

T-2 stranka sem že kakšni dve leti. Edina "težava", s katero se srečujem, je, da moram par krat letno resetirati modem ali TV vmesnik.

T4 in Mobile T4 so definitivno koraki v pravo smer. Odkar jih je T-2 uvedel, sem začel ramišljati o selitvi mobilnih številk z Mobitela na T-2. Odločitev je težka predvsem zaradi negotovosti okoli usode T-2. Dobro, jasno mi je, da T-2 ne bo propadel, toda če se bo nadaljevala trentuna situacija, to je stagnacija, bo T-2 definitivno izgubil konkurenčnost in potem stranke in na koncu postal podjetje z nepomembnim deležem v Sloveniji. Zato upam, da se stvar uredi, magari z prodajo v tujino in da se ta negativna kampanja že enkrat konča.

Moj grob izračun pravi, da se za nezahtevnega uporabnika mobilnih komunikacij Mobitel splača samo, če neprestano menjaš telefone, čim ti poteče vezava za prejšnjega (torej vsako leto). Ker v družini mobitele menjamo po dveh ali več letih (zakaj kupiti novi, če stari dela čisto OK?) sem se na koncu le odločil, da mobilne številke preselim.

Želim si samo, da končno porihtate finančne zadeve in povrnete zaupanje in ponos, da smo člani vaše družine.

LP, Marko
Slika

Uporabniški avatar
Hevidi
T-2jevec
Paket: Oranžni diamant +3x mobile B-)

Re: [Imam] t4 VDSL Mobile

Odgovor Napisal/-a Hevidi » 24. Dec 2010 ob 08:13

Pygmalion, verjemi, da se vsi skupaj trudimo, da bi se tvoje/naše želje uresničile! Za samo delovanje T-2ja in nadaljni razvoj pa mislim, da ni potrebno skrbet, ker imajo dejansko čisto vsi (tudi upniki) interes, da podjetje stoji in dela naprej.
:rtmT2:

Uporabniški avatar
Cobane
Nergač
Paket: Tadrazga

Odgovor Napisal/-a Cobane » 24. Dec 2010 ob 12:08

Pa pri zadnjem stavku najbrž nisi mislil na upnika Telekom!? :hmm:
Vse čestitke T-2ju. Nosečnica, ki bi imela toliko poporodnih težav, bi bila že zdavnaj pokojna! :rtmT2:

Uporabniški avatar
martis
Nadebudnež
Paket: T4 GIGA optika
Kraj: Slovenska Bistrica

Odgovor Napisal/-a martis » 24. Dec 2010 ob 12:34

Telekom, ja... ki pa ima na žalost drugačne interese, kot jih navaja Hevidi... :(

Odgovori