20 € + 20 € + ... = 30 k€
tista 2 še vedno nismo ugotovil ktera 2 sta bila, jaz loh povem da ni bil noben od mojih prvih 100tih še prebavljivih. Cbeebiese so zdej čist vn vrgel iz shem, World je pa ostal kot reklama za paket M., tako da je sedaj 209-1=208gr napisal/-a:Glede na to, da ni bilo nobenega obvestila, ne na STB-ju, ne na web strani in niti na direktno vprašanje (nekdo je tukaj spraševal, kaj se je spremenilo v shemi, da je krajša za dva programa), jih še od tukaj umaknite, pa bo zgledalo kot da jih nikoli ni bilo in mogoče nihče ne bo nič opazil.
Bomo? Napiši v svoje imenu "bom"...... jaz se bom sam odločal o tem, če bo potrebnomean machine napisal/-a:A zdaj ste nam ukinili še ene redkih programov, ki so vredni ogleda?? Definitivno bomo razmislili o zamenjavi ponudnika..
kaj mi bo milijon tistih neuporabnih lokalnih televizijskih programov, ki ste jih zastonj dobili ( ali pa vam celo plačajo, da jih uvrstite v programsko shemo ).
Samo ta link je pa krona zaj- odnosa t2 do uporabnikov. Namesto obvestila na uradni spletni strani, kjer bi pisalo, zakaj BBC ni več v shemi, dobimo popravljeno listo. A naj zdaj vsak dan preverjam, kaj se je spremenilo?Mark napisal/-a:Res je, programov BBC Entertainment in BBC World ni več v shemi.
http://www.t-2.net/?AUID=DF86602020521E04080E
Saj nimaš nobene vezave - pogodbo lahko prekineš kadarkoli tudi brez odvetnikovega nasvetaMoj odvetnik pravi (z kar nekaj izkušnjami v tem!), da je to zadosten pogoj za prekinitev pogodbe