Funkcija zgrešenih in prejetih klicev je nazaj pod razdelkom Telefonija -> Dnevnik klicev. Dela se na objavi številk.Nitro napisal/-a:V Mengšu imam internet + telefon v Komendi pa tv + telefon
Sicer pa škoda ker se ne da več spremljati neodgovorjenih in zgrešenih klicev tudi preko servisnih strani... funkcija ni bila neuporabna.
Izginila je tudi funkcija objave/neobjave telefonske številke v imeniku...
Res je gumb "Naroči spremembo" zraven! Moja napaka, ker sem pač slepo verjel... pač že po default-u verjamem uporabnikom, ker je dejansko veliko stvari nedodelanih in večina pripomb upravičenih.skymaniak napisal/-a:P.s. Cobane fajn bi bilo, da drugič preveriš zadevo preden spet kritiziraš.
Torej, že po defoltu obtožimo aneCobane napisal/-a:Moja napaka, ker sem pač slepo verjel... pač že po default-u verjamem uporabnikom, ker je dejansko veliko stvari nedodelanih in večina pripomb upravičenih.skymaniak napisal/-a:P.s. Cobane fajn bi bilo, da drugič preveriš zadevo preden spet kritiziraš.
Da, ampak če prideš osebno v poslovalnico oz. z dopisom, bi se dalo navzgor malo pohitritdkw napisal/-a:Odgovor zato ker je hitrost " zapečena" a imam prav.