Windows 7 SP1 na voljo za prenos

Tukaj notri so teme, ki so odslužile svojemu namenu
Zaklenjeno
strom
Legenda
Prispevkov: 1139
Pridružen: 3. Avg 2007 ob 15:07
T-2: Še nimam
Paket: Šel drugam (doklet ni FTTH T2)

Windows 7 SP1 na voljo za prenos

Odgovor Napisal/-a strom » 23. Feb 2011 ob 10:19

Podjetje Microsoft je tudi ostalim uporabnikom le ponudilo v prenos težko pričakovani prvi servisni paket (Service Pack 1) za operacijski sistem Windows 7. Ta bo najkasneje do konca februarja na voljo še preko portala Windows Update. Prvi servisni paket za operacijski sistem Windows 7 je pričakovano povsem enak tistemu, ki ga je Microsoft pred kratkim pripravil za uporabnike portalov TechNet in MSDN.



Prvi servisni paket za operacijski sistem Windows 7 vključuje večkrat napovedano tehnologijo RemoteFX. Ta omogoča koriščenje grafične moči grafične kartice celo v primeru, ko se do oddaljenega računalnika dostopa preko vmesnika Remote Desktop. Na ta način je mogoče oddaljeno koristiti tudi tehnologije, kot so Windows Aero, Silverlight in Flash. Tehnologija RemoteFX omogoča še tekoč prenos 3D vsebin.



Čeprav prvi servisni paket Windows 7 SP1, ki je na voljo za prenos na spletnem naslovu http://goo.gl/6TngH (32 bit) oziroma http://goo.gl/0p6YA (64 bit), ne prinaša vidnejših programskih in varnostnih popravkov, ampak le tiste, ki so bili doslej objavljeni na portalu Windows Update, bo ta po vsej verjetnosti pospešil prodajo priljubljenega sistema. Tu seveda govorimo predvsem o povečanju prodaje v poslovnih okoljih, ki so se ga vse doslej bolj kot ne otepala. Glede na najnovejše raziskave, je Windows 7 trenutno nameščen na 20 odstotkih računalnikov širom sveta. Do konca januarja letos je Microsoftu uspelo skupno prodati že 300 milijonov licenc Oken 7.



Ali se lahko naloži SP1, če nimaš originalnih Windows 7? Mislim ali potem po namestitvi SP1 "teži" da nimaš originalnih Windows 7?

Sumy
Model
Prispevkov: 234
Pridružen: 26. Sep 2007 ob 08:26
T-2: Že imam
Kraj: Postojna

Re: Windows 7 SP1 na voljo za prenos

Odgovor Napisal/-a Sumy » 23. Feb 2011 ob 10:29

Jst sem ga že včeraj naložil prek Windows Update SP1 ...Seveda mam legalne Win 7 ;-)

Uporabniški avatar
martis
Nadebudnež
Prispevkov: 489
Pridružen: 18. Nov 2010 ob 12:17
T-2: Že imam
Paket: T4 GIGA optika
Kraj: Slovenska Bistrica

Re: Windows 7 SP1 na voljo za prenos

Odgovor Napisal/-a martis » 23. Feb 2011 ob 16:24

Pred downloadom isberi opcijo custom, pol pa preglej datoteke. Če vidiš kje file Genue validation (ali nekaj podobnega)... zbriši kljukico, da se ti ne bo prenesel.
To sem naredil pri XP in je delovalo. Mogoče je tako tudi pri 7-ki

Uporabniški avatar
Norcek
Znanec
Prispevkov: 67
Pridružen: 14. Sep 2009 ob 09:51
T-2: Že imam
Paket: T4 GIGA - Optika
Kraj: Ihan

Re: Windows 7 SP1 na voljo za prenos

Odgovor Napisal/-a Norcek » 2. Mar 2011 ob 09:37

Naložil SP1 na piratske Win7 Ultimate in ni problemov z Genuine Validation.

Le povedal kar ga je zanimalo.
Zadnjič spremenil Norcek, dne 2. Mar 2011 ob 16:29, skupaj popravljeno 1 krat.
Slika :rtmT2:

Uporabniški avatar
KoMar
Administrator
Prispevkov: 3978
Pridružen: 17. Mar 2006 ob 12:43
T-2: Že imam
Paket: 100/10 FTTH

Re: Windows 7 SP1 na voljo za prenos

Odgovor Napisal/-a KoMar » 2. Mar 2011 ob 13:19

Ta forum ni pravo mesto za hvalisanje s tem. Za naslednjič.

strom
Legenda
Prispevkov: 1139
Pridružen: 3. Avg 2007 ob 15:07
T-2: Še nimam
Paket: Šel drugam (doklet ni FTTH T2)

Re: Windows 7 SP1 na voljo za prenos

Odgovor Napisal/-a strom » 2. Mar 2011 ob 19:33

Tema se lahko komot zaklene.

Zaklenjeno