Nori problemi

Splošni pogovori o T-2
Odgovori
Fos
Začetnik
T-2: Že imam
Kraj: Ljubljana

Nori problemi

Odgovor Napisal/-a Fos » 23. Maj 2011 ob 20:56

Pozdravljeni!

Torej tukaj se sedaj oglasam v popolnem obupu. Takih težav kot jih imam s T-2 še nisem imel v življenju z nikomur.
V bistvu več ne vem kaj naj naredim, razen da prekinem vse skupaj in se odpravim k drugemu ponudniku.

Povedel sem jim že, da bomo prenehali plačevati izdane računa za vaše storitve, saj jih ne moremo koristiti, oz. so le ti povezni z dodatnimi stroški mobilne telefonije, da jih dnevno obveščamo o prenehanju delovanja povezave.

Že leta imamo težave, na katere smo v prvih letih opozarjali največ v obliki kockaste slike na TV sprejemu, zadnje mesece pa se dnevno soočamo s popolnim prenehanjem delovanja povezave (internet, TV, telefonija).

Rešitve ki smo jih dosedaj dnevno morali uporabljati:

1) Klic na vaš servisni center, kjer so resetirai povezavo

2) Izklop modema iz električnega omrežja in ponovni vklop

3) Povezava se je vzpostavila sama naključno v intervalu od nekaj minut pa do nekaj ur, bili pa smo brez povezave tudi celoten vikend

Vsak klic ki ga opravimo, moramo ponovno pojasnjevati nedelovanje, kar je nesprejemljivo, saj smo to sigurno naredili že najmanj 50 krat in vsakič poslušamo iste odgovore zaposlenih ki jim moramo znova in znova pojasnjevati, da so kabli pravilno povezani.

Obiskal nas je tudi serviser, ki ni našel nobene napake – seveda, takrat je pač naključno vse delalo.

Postali smo že popolnoma alergični na T2, ki nam prav vsak dan servira nove skrbi in stroške! Prosil sem jih če lahko zamenjajo vso našo opremo, saj je le ta stara že nekaj let in morda vzrok neprestanih težav, ki jih ne moremo več tolerirati.

Prosil sem jih da naj se resnično zavzamejo za našo reklamacijo, saj smo trenutno popolnoma odvisni od delovanja povezave zaradi vzpostavitve komunikacije v naši družini, saj se sam nahajam v tujini in nam predstavlja delovanje T-2 povezave edini način komunikacije.

In kako je trenutno stanje? Ne dela - pišem iz Nemčije saj z družino ne morem komunicirati. Ne dela že od 16:00 ure, pa včeraj od 13:00 do 17:00. In ni nobene rešitve na vidiku. Odgovor spet da nimajo kaj naredit. Pa to je noro.

Ima kdo kako rešilno bilko?
lp vsem

Uporabniški avatar
NoName
Administrator
Paket: VDSL T4 KING + HDTV

Re: Nori problemi

Odgovor Napisal/-a NoName » 23. Maj 2011 ob 21:34

če mi kot zasebno sporočilo pošlješ svoje naročniške podatke bom poskusil jutri po najboljših močeh pomagati...
I can see dumb people...They're all around us... Look, they're even on this forum!

Uporabniški avatar
ciril88
T-2jevec
Paket: Oranžni diamant 600/100
Kraj: Republika prlekija

Re: Nori problemi

Odgovor Napisal/-a ciril88 » 23. Maj 2011 ob 22:40

Samo podatke na ZS, pa se bo pogledalo.
You Can Call Me Santa Claus
Slika

Odgovori