Nastavitve daljinskih upravljalnikov
- nemo
- Starešina
- T-2: Že imam
- Paket: t4 tera na optiki
Re: Nastavitve daljinskih upravljalnikov
Meni s toshibo dela od prvega trenutka.
Plačaš 100, dobiš 90.
- majstor
- Znanec
- Paket: Telefon + TV
- Kraj: Koper
Ima kdo kode za motorolo 1003 za TV panasonic?
- ciril88
- T-2jevec
- Paket: Oranžni diamant 600/100
- Kraj: Republika prlekija
009, 046, 050, 073, 077, 078, 084, 094, 096, 099, 139, 140, 160, 161, 163 probaj te. Vrjetno veš kako TV+SET
Meni na Panasonic plasmi prime 084. Privzeto pa ni delala AV tipka, ampak sem jo kasneje ročno doprogramiral in sedaj dela.
Pozdravljeni!
Sem si kupil v Lidlu univerzalni daljinec Silvercrest KH2158 in ga nikakor ne morem naučit da bi mi nadomestil daljinec od Motorole vip 1510.Kode v navodilih ni,avtomatsko iskanje kode ne najde,nauči se pa samo ene tipke...Ali delam kaj narobe sem prebral vse prispevke a ne najdem nič o moje problemu vidim pa da nekateri nimate težav z tem daljincem?Rad bi imel namreč samo en daljinec za tv in stb...
Hvala.
Sem si kupil v Lidlu univerzalni daljinec Silvercrest KH2158 in ga nikakor ne morem naučit da bi mi nadomestil daljinec od Motorole vip 1510.Kode v navodilih ni,avtomatsko iskanje kode ne najde,nauči se pa samo ene tipke...Ali delam kaj narobe sem prebral vse prispevke a ne najdem nič o moje problemu vidim pa da nekateri nimate težav z tem daljincem?Rad bi imel namreč samo en daljinec za tv in stb...
Hvala.
- ervins
- Model
- Paket: Oranžni diamant, FTTH
- Kraj: Kranj/Primskovo
Je kje slučajno navodilo v Slovenščini za programiranje daljinca od Motorole 1003, da bi z njim lahko prižigal TV.
- martis
- Nadebudnež
- Paket: T4 GIGA optika
- Kraj: Slovenska Bistrica
LIDL daljinec + Motorola ne gre skupaj... sorry... zamenjaj za Aminota in bo šlo.
- obi
- T-2jevec / Moderator
- Paket: T-2 PAKET T-3 VDSL
- Kraj: ljubljana - medvode
- Kontakt:
http://lmgtfy.com/?q=google+prevajalnikervins napisal/-a:Je kje slučajno navodilo v Slovenščini za programiranje daljinca od Motorole 1003, da bi z njim lahko prižigal TV.
No potem pa izbereš jezika iz angleščine v slovenščino in vpisuješ besede eno za drugo.
Štrom for wife, ups for live
If you still hear me. It was not loud enough
If you still hear me. It was not loud enough
- ervins
- Model
- Paket: Oranžni diamant, FTTH
- Kraj: Kranj/Primskovo
Ja, ravn včeraj sem spoznal strička googla ki prevaja.....tko da ga poznam...vseeno hvala za izčrpen odgovor.
Ampak sprašujem zato, ker bi lahko g. uvoznik opreme prevedel navodila, saj naj bi imeli izdelki kupljeni v Sloveniji navodila in deklaracijo v slovenščini.
Ampak sprašujem zato, ker bi lahko g. uvoznik opreme prevedel navodila, saj naj bi imeli izdelki kupljeni v Sloveniji navodila in deklaracijo v slovenščini.
A mogoce ve kdo kodo za grundig televizor, kako bi ga na motorolin (1003) dalinc zrihtiv. Model tvje ne vem, na dalincu pa pise tp800?
- ciril88
- T-2jevec
- Paket: Oranžni diamant 600/100
- Kraj: Republika prlekija
020, 023, 024, 027, 028, 060, 063, 068, 100, 114, 158, 240 Poskusi s temi. Pred vpisom pa pritisni seveda TV+SET in drži kake 3sec.
-
- Začetnik
- Paket: VDSL
hello!
mene pa sam zanima kako si to naredil, da si ta daljinec skonfiguriral z LG TV. Ker jst po teh angleških user guide-ih sem poizkusil, vendar mi še vedno ni ratalo. A bi mi lahko prosim obrazložil postopek please.
LP
Danijel
mene pa sam zanima kako si to naredil, da si ta daljinec skonfiguriral z LG TV. Ker jst po teh angleških user guide-ih sem poizkusil, vendar mi še vedno ni ratalo. A bi mi lahko prosim obrazložil postopek please.
LP
Danijel
-
- Začetnik
- Paket: VDSL
MOTOROLA MRCU180 model daljinca, in bi ga rad prilagodil na LG TV. Skratka po navodilih sem sel, pa me ni zadeva ubogala, al pa moja anglescina ni glih najboljsa. Skratka ce bi mi lahko izdemonstrirali navodila. Hvala in LP
Danijel
Danijel
Ali kdo ve kakšna je koda za aktiviranje reciverja yamaha RXV350 da bi ga z daljincem motorola vip1003 kontroliral.
Želim imeti zvok iz Yamahinih zvočnikov in ne TV.
TV dela bp. Yamaho pa ne najdem
Želim imeti zvok iz Yamahinih zvočnikov in ne TV.
TV dela bp. Yamaho pa ne najdem