ip vmesnik obvezen ali ne ?
Re: ip vmesnik obvezen ali ne ?
Ogledal sem si demo video Netplayerja na youtube. Je prestavljanje programov res samo preko menujev kar je za gledanje TV dokaj neprakticno ?
@bohi
Uspelo mi je, čeprav sam zgubil dost časa da vse pogruntam ampak se splačalo pa še nekaj novega sam se naučil !
Res ti hvala ker pojma nisem imel za ta net player, zdaj pa lahko uživam tudi na ta način....
LP
Uspelo mi je, čeprav sam zgubil dost časa da vse pogruntam ampak se splačalo pa še nekaj novega sam se naučil !
Res ti hvala ker pojma nisem imel za ta net player, zdaj pa lahko uživam tudi na ta način....
LP
@nikonja
..cool, me veseli...
@flier
po programih se lahko premikaš dol in gor tudi brez menija. Podpira tudi timeshift in previjanje naprej/nazaj.
preklaplanje med kanali seveda ni tako hitro kot na stb, za ogled določene oddaje pa popolnoma zadostuje.
player podpira tudi druge funkcije, ki nimajo veze z IPTV (pregledovanje spletnih strani, mailov...) zato je zelo uporaben pripomoček na TV.
Nihče ne trdi, da v celoti nadomešča funkcionalnosti stb'ja, saj manjka EPG, teletekst, izbira podnapisov... in in in.
player je le dodatna možnost kako malo bolj razširiti funkcionalnost svoje TV
..cool, me veseli...
@flier
po programih se lahko premikaš dol in gor tudi brez menija. Podpira tudi timeshift in previjanje naprej/nazaj.
preklaplanje med kanali seveda ni tako hitro kot na stb, za ogled določene oddaje pa popolnoma zadostuje.
player podpira tudi druge funkcije, ki nimajo veze z IPTV (pregledovanje spletnih strani, mailov...) zato je zelo uporaben pripomoček na TV.
Nihče ne trdi, da v celoti nadomešča funkcionalnosti stb'ja, saj manjka EPG, teletekst, izbira podnapisov... in in in.
player je le dodatna možnost kako malo bolj razširiti funkcionalnost svoje TV
Morda je bila moja kritika pregroba a ni bilo tako misljeno. V splosnem je vsekakor Netplayer zelo uporabna zadeva. Jaz sem razmisljal v smeri da bi Netplayer na mojem novem Samsungovem TVju uporabil namesto STBja ampak bi za to potreboval preklapljanje programov preko stevilcnega dela daljinca.