HR podnapisi na FOX Crime!!!
HR podnapisi na FOX Crime!!!
a lahoko T-2 to prosim odstranite, zrihtate SLO podnapise ali pa enostavno pozabite na podnapsie, ker ne vidim razloga da moram gledat te HR podnapise na fox crime
-
- Starešina
- T-2: Že imam
- Paket: Optika 100/10
-
- Navdušenec
- Paket: 10/10 Mbps FTTH,IPTV,VOIP
- Kraj: Kranj
Ojoj, to sploh niso hrvaški podnapisi ampak čista srpska ekavica "piši kao što govoriš"... "New York" pišejo "Njujork"...
Pa podnapisi imajo premajhen font in bistveno prehitro izginejo z ekrana, da bi bilo to za starejše ljudi kaj uporabno...
V bistvu sem kar razočaran nad temi podnapisi na FoxCrime...
Pa podnapisi imajo premajhen font in bistveno prehitro izginejo z ekrana, da bi bilo to za starejše ljudi kaj uporabno...
V bistvu sem kar razočaran nad temi podnapisi na FoxCrime...
- Slowhand
- Navdušenec
- Paket: 10/10+TV+VoIP
V eni drugi temi sem dal predlog,da se Fox Crime predvaja na dveh frekvencah (kot nekateri programi v "normal" modu in v hdtv),pa naj si ga tisti,ki jih podnapisi motijo,enostavno prestavijo zadevo na frekvenco,kjer podnapisov ni....zadeva je tehnično izvedljiva,le na t-2 mal dobre volje pokazat,pa se kritikam izognt....
če bi se pa na aminotu dal podnapise nastavit ali ukinit,pa tud ne bi blo nč narobe.....
v vlc se da izbirat tako hrvaške,srbske al pa nobene podnapise...
če bi se pa na aminotu dal podnapise nastavit ali ukinit,pa tud ne bi blo nč narobe.....
v vlc se da izbirat tako hrvaške,srbske al pa nobene podnapise...
Heca ni več !