Podatki za narocilo ali spremembo paketa
- Anubis
- Legenda
- T-2: Že imam
- Paket: 100/10
- Kraj: Zokiville
Podatki za narocilo ali spremembo paketa
Verjetno se v bliznji prihodnosti selim v najeto stanovanje, kjer bo lastnik hendlal vse prikljucke, pa me zanima, katere podatke mu moram sporociti, ce hocem samo T2 internet. Poleg hitrosti paketa najbrz se "fiksen IP" in "nizka varnost" (to dvoje imam se v spominu izpred nekaj let, ko sem bil na T2, zdaj pa sem malo "iz vaje", ker sem bil na Siolu) - ali pa je vmes narocilnica bila kako drugace zasnovana?
- Anubis
- Legenda
- Paket: 100/10
- Kraj: Zokiville
Re: Podatki za narocilo ali spremembo paketa
Torej kot smo bili navajeni.
Katere zadeve pa so vidne na servisnih straneh, ce je narocen samo internet? Samo stanje izdanih/placanih racunov?

- Hevidi
- T-2jevec
- Paket: Oranžni diamant +3x mobile B-)
Pa še kopica drugih opcij, okoli kontakta, naročila itd.

-
- Starešina
- Paket: Malo mešano
- Kraj: Pince
OK, ko smo že ravno pri "servisnih" in (vidnih) opcijah. Pred kratkim sem na T-2 poslal dopis za izbris (odstranitev objave v TIS-u). Čez čas dopbim povratni e-mail, da je zadeva urejena in da spremembe lahko vidim na servisnih. Pa temu ni tako 
Ok, včasih je resnično bila opcija, da si med ostalim lahko tudi take reči sam uredil (objava v imeniku). In template odgovora je očitno še iz teh časov. Nekaj bo treba popraviti, ali servisne ali template.
Zgolj dobronamerna opazka

Ok, včasih je resnično bila opcija, da si med ostalim lahko tudi take reči sam uredil (objava v imeniku). In template odgovora je očitno še iz teh časov. Nekaj bo treba popraviti, ali servisne ali template.
Zgolj dobronamerna opazka