GinxTV & DisneyJunior & Crime&Investigation

Vse o T-2 IP televiziji
seth
Nergač
T-2: Že imam
Paket: Internet, TV

Re: GinxTV & DisneyJunior & Crime&Investigation

Odgovor Napisal/-a seth » 1. Okt 2011 ob 13:33

No ja ampak uradno ga ni na listi. Zato sem ga zgrešil.:) Sicer pa Info TV HD še vedno sveti... Pa že ne obstaja par mesecev. Šport v SD ali HD to je čisto druga pesem...

matjaz1
Legenda
Paket: HBO oranžni optimum
Kraj: Novo mesto

Odgovor Napisal/-a matjaz1 » 1. Okt 2011 ob 13:55

Lanica napisal/-a:Outdoor channel je tudi HD in ni plačljiv, torej jih je le 5. Športnih je že tako preveč :roll:

Ko ste prosili za program, niste navedli katere podnapise bi imeli :blbl: sicer pa ja verjamem da gre za poslovno politiko, ampak zagotovo ne tako kot si jo ti navedel ;-)
Po vsej verjetnosti si Slovenci želimo mandžurijskih podnapisov :jao: in še eno vprašanje, zakaj naj bi bilo športnih programov preveč?

Lanica
Novinec
Paket: T4

Odgovor Napisal/-a Lanica » 1. Okt 2011 ob 13:59

Seth maš prav, verjetno je tudi pri ceni druga pesem... :)

matjaz1 it was a joke :D to je moje mnenje, se opravičujem če te je to zmotilo ;-)

maxmagnus
Guru
Paket: Oranžni optimum

Odgovor Napisal/-a maxmagnus » 1. Okt 2011 ob 18:36

Tudi E! Entertainment 100% ima slovenske napise, pa jih T2 očitno spet noče vklopit, vklopili so pa hrvaške, srbske in makedonske podnapise.... Za južne brate T2 takoj poskrbi, za Slovence se jim pa j****

Tako sramotno početje bi morale kakšne državne inštitucije preverit, če je to sploh zakonito, da na T2 načrtno diskriminirajo slovenski jezik...

Uporabniški avatar
nemo
Starešina
Paket: t4 tera na optiki

Odgovor Napisal/-a nemo » 2. Okt 2011 ob 18:54

Ma naučite se že enkrat angleško in nehajte jokat kot mali otroci zaradi teh podnapisov.
Plačaš 100, dobiš 90.

Uporabniški avatar
Ika13
Navdušenec
Kraj: Kidričevo

Odgovor Napisal/-a Ika13 » 2. Okt 2011 ob 19:33

Pri vsej tej tehnologiji, ki se ponuja na tržišču, mislim da bi morali biti slovenski podnapisi seveda najmajši problem za ponudnika tv storitev in sploh, če se ve da drugi ponudniki to ponujajo in zadeva obstaja na tržišču, in to o naučite se angleško je malo za lase privlečena. Pol pa se dajmo še naučit francosko pa nemško, albansko, branja iz ustnic.....Nemci in Avstrijci že 20 let sinhonizirajo svoje kanale (sicer to ni po mojem okusu), tako da nemo mislim, da bi se lahko poskrbelo za slovensko občinstvo. Saj navsezadnje živimo v Sloveniji. Zraven tega pa bi bilo mogoče potrebno tudi pomisliti na gluhe, katerim podnapisi omogočajo, da si lahko ogledajo film ali odajo in jim edino podnapisi omogočajo da razumejo dogajanje.
lp, Ika13

Uporabniški avatar
nemo
Starešina

Odgovor Napisal/-a nemo » 2. Okt 2011 ob 20:31

Živimo sicer v Sloveniji, kar pa še ne pomeni, da so slovenski prevodi tv programov, ki imajo sedež izven Slovenije, obvezni ali samoumevni. Samo zaradi teh zahtev po slovenskih podnapisih pri vseh mogočih programih sem se oglasil, ker se mi zdi tako pi... malo bz. Tisti, ki ne znajo jezika, v katerem oddaja tuj program, so pač lahko veseli, če ta zaradi svojih komercialnih interesov poskrbi za podnapise, ne morejo pa stresati svoje jeze vsevprek, če prevodov ni. Saj jih tudi za CNN ali ard ni.

Povsem drugače je pri programih, ki oddajajo v Sloveniji. Tam so prevodi seveda obvezni in samoumevni.
Plačaš 100, dobiš 90.

Uporabniški avatar
Ika13
Navdušenec
Kraj: Kidričevo

Odgovor Napisal/-a Ika13 » 2. Okt 2011 ob 21:19

No, tako napisano pa ima zadeva rep in glavo. :plosk: :rtmT2:
lp, Ika13

Uporabniški avatar
kekoke
Guru
Paket: išče alternativo

Odgovor Napisal/-a kekoke » 3. Okt 2011 ob 07:56

nemo napisal/-a:Ma naučite se že enkrat angleško in nehajte jokat kot mali otroci zaradi teh podnapisov.
Ma kako se upajo zapečt neslovenske podnapise v sliko, drugač bi se lahko še zgovarjal da je kaka pomota pri default podnapisih. Podnapisi, ki jih človek ne razume, niso sinhronizirani ali pa gre za popačen prevod MOTIJO. Ni mi jasno, kako tega ne razumejo ko sprejemejo take odločitve. Tak kot je sedaj CI je za v yugo paket, nam naj pa dajo TAZGA BREZ PODNAPISOV. Ne mi čakat 2 mesca, potem pa vržt vn program, ker ni bil dovolj gledan.
Slika
Avtor napisanega izjavlja, da ni zaposlen v podjetju T-2 ali z njim povezanih podjetjih. Vseeno pa sprejema zasebna sporočila z neprimerno vsebino.

Uporabniški avatar
nemo
Starešina

Odgovor Napisal/-a nemo » 3. Okt 2011 ob 08:58

S tem se pa strinjam! Sem včeraj opazil, da so hrvaški podnapisi zapečeni v sliko, kar se mi zdi povsem nepotrebno. Pmm bi bilo itak najboljše, če bi se podnapise povsod, kjer so na voljo, dalo vklapljat in izklapljat.
Plačaš 100, dobiš 90.

Uporabniški avatar
Asterix
Faca
Paket: T4
Kraj: Slovenie

Odgovor Napisal/-a Asterix » 3. Okt 2011 ob 12:40

slow_slow napisal/-a:Samim sebi saj ste dajali predloge ;)
tole je bolj za rajo, ane?

moji predlogi so bili nerazumljeni
mogoče pa zaradi "francoščine" :hmm:
se bom drugič potrudil v slovenščini napisat
Ils sont fous ces Slovenes!

Uporabniški avatar
kekoke
Guru
Paket: išče alternativo

Odgovor Napisal/-a kekoke » 14. Okt 2011 ob 15:11

Mogoče kdo lahko komentira ali se bo C&I kaj zrihtal ali je to to. Še vedno motijo neki tuji podnapisi in slika je večino časa v formatu 3:3, slika slabe kvalitete, oddaje pa stare ali že prežvečenega formata. Tko kot je sedaj, zgleda res bogo vse skup, tako drugače od ostalih viasatov, ostale imamo lahko za srednjo evropo, tole pa za balkana al kako? Edin plus so zelo kratke reklame.
Slika
Avtor napisanega izjavlja, da ni zaposlen v podjetju T-2 ali z njim povezanih podjetjih. Vseeno pa sprejema zasebna sporočila z neprimerno vsebino.

Odgovori