verjetno bo hitro skresano število kanalov katere oglašujejo da bodo ponujali v svojem yugo paketi

bo se pestra jesen!
Osebno menim, da konkurenca bolj stavi na scenarij: stečaj družbe.branco napisal/-a:iz preverjenih virov lahko samo povem to, da konkurenca čaka T-2 , da spusti te programe v svoj paket, potem pa bo se vidlo,za katere kanale so oni to dobili "avtorske pravice" za podrocje slovenije :)verjetno bo hitro skresano število kanalov katere oglašujejo da bodo ponujali v svojem yugo paketibo se pestra jesen!
Nimam nič proti T-2. Samo govorim to kar je res, teh programov po legalni poti ne moreš v Sloveniji spremljati, pa če se ti na glavo postaviš.casual napisal/-a:Branco, ne vem zakaj toliko proti t2 gvoris, kakor sem rekel verjetno si siolovec zato toliko po t2. A se ti zavedas, da t2 ne sme delati ne pravilnosti ko so v prislini poravnavi, zaradi tega ker prislini upravitelj beri drzava vse to nadzira in preden on to ne podpise ne morejo kar nekaj prodajati, ker z morebitnimi nepravilnostimi razkirajo stečaj, kar jim pa seveda ni v interesu da gredo v stečaj. Toliko ti povej svojim zanesljivim virom. Jest ti lahko zanesljivo povem da programi bodo.. in bomo videli kdo ima prav.. za zdej so vklopili 10 novih programov...![]()
samo tako naprej
branco napisal/-a:Nimam nič proti T-2. Samo govorim to kar je res, teh programov po legalni poti ne moreš v Sloveniji spremljati, pa če se ti na glavo postaviš.casual napisal/-a:Branco, ne vem zakaj toliko proti t2 gvoris, kakor sem rekel verjetno si siolovec zato toliko po t2. A se ti zavedas, da t2 ne sme delati ne pravilnosti ko so v prislini poravnavi, zaradi tega ker prislini upravitelj beri drzava vse to nadzira in preden on to ne podpise ne morejo kar nekaj prodajati, ker z morebitnimi nepravilnostimi razkirajo stečaj, kar jim pa seveda ni v interesu da gredo v stečaj. Toliko ti povej svojim zanesljivim virom. Jest ti lahko zanesljivo povem da programi bodo.. in bomo videli kdo ima prav.. za zdej so vklopili 10 novih programov...![]()
samo tako naprej
Bomo na koncu videli, kateri programi bodo in kateri od teh ki se zdaj oglašujejo, in jih ne bo zaradi tega ,ker dotične tv postaje ne morejo podpisati nobene pogodbe s T-2 o kateri ti sanjaš.
Je pa problem, ko človek debatira s takim kot si ti ki se dela pametnega, ne razume pa določene stvari kako funkcionriajo.
Kar se pa tiče stečaja, prisilne poravnave , o tem sploh ni bilo govora, jaz niti sem o tem govoril, ni mi pa jasno zakaj ti sploh to omenjaš, ko to ni tema pogovora
T-2 če bo šel v stečaj, bo pač šel, ni prva in ne zadnja firma v tej državi ki je šla v 3pm zaradi slabega vodstva.
Sicer pa kot sem ze rekel, to ni tema pogovora.
Hrvaskim kanalov RTL2, NOVA, RTL, ne gre gledati v Slovenskem, Bosanskem, Srbskem totaltv:)casual napisal/-a:Sej teh programov ni možno gledati na hrvaškem, verjetno kršijo avtorske pravice, vec bo verjetno branco povedal
![]()