Hevidi napisal/-a:Itaq, da je možno, sam zment se je treba z omrežnim tehnikom (monterjem)
ql, no sej mi mamo ze vse priklopljeno samo spremembo paketa grem danes narest , samo jeba je ker ruter nebo spustu več kot ene 30mbit čez sebe bo treba zamenjat wrt54gl
z kakim open wrt mogoče čist minimali install bi šlo več kot 50mbit, nažalost ima wrt54gl prešvoh procesor za 100mbit, na tomatu mislim da stisne 50mbit.
Ja sej zdej sm šele opazil kaj imam... v bistvu imam T3 OPTIKA-mobile... ne vem zakaj sm mislu da imam T4... verjetno zato ker sem telefon na naročnino vzel, pa ste mi spremenili paket, pa sem čisto mislil da je T4 mobile. No, sej konckoncev bi lahko tud nam na T3 optiki takole povišali...
Drugač je pa 10/10 zame tud vrh gvave.
nemorem menjat, ker nisem lastnik priklucka. staremu pa se je*e za net, tisti 1€ in njihovo mobilno.
sicer pa nevidim njihove poslovne logike. za vec storitev kasirajo majn?
vsakemu, ki placuje ze tak vec kot je t4 z majn storitvami, bi lahko tud avtomatsko dvignili hitrost. pa bi bli vsi srecni. oni ker bi dobli 1.5€ vec na mesec kot s t4 pa jaz ker bi dobo vecjo hitrost ..