kockanje, štekanje TV na optiki

Vse o T-2 IP televiziji
Racman90
Začetnik
T-2: Že imam
Paket: t-4

Re: kockanje, štekanje TV na optiki

Odgovor Napisal/-a Racman90 » 9. Nov 2011 ob 22:36

Pozdravljeni!

Danes smo dobil optiko končno yesss! Imam pa 1 problem namreč če imam prizgan utorent mi šteka tv hm? :( Ima mogoče gdo kako rešitev ali zakaj to dela? nimam nobenega rutarja... le kabel in tv in kabel in rac.. ? Prebral sem malo po forumu in nisem našel nič pametnega le da bi to moralo delati na 100/10 brez problema

SoLoR
Model
Paket: Oranžni Diamant 1000/200

Odgovor Napisal/-a SoLoR » 9. Nov 2011 ob 23:39

Eno vprasanje... ti steka samo ce downlodas iz dolocenih trackerjev ali povsod? Namrec meni utorrent kdaj flooda lokalno mrezo ko downlodam iz dolocenih trackerjev tako mocno da se 1gbit lokalna mreza spremeni v ~10mbitno (se ne hecam, ko se to zgodi ne morem predvajati divxov iz mreznih diskov ker se slika skoraj da ne premakne...), je mozno da ti utorrent na compu flooda milana. Trenutno se nisem pogruntal zakaj in kako, namrec to se dogaja samo na mojem racunalnik in ne na nobene od drugih 3 (ja pa virusov ni pa format sem tudi naredu ze ene 2x)...

Racman90
Začetnik
Paket: t-4

Odgovor Napisal/-a Racman90 » 10. Nov 2011 ob 02:29

Meni iz povsod če ugasnem je vredu bom probal naložiti starejšo verzijo utorrenta (prebral na forumu) Bomo videli kako bo trenutno imam verzijo 3.0.

Odgovori