YUGO paket

Vse o T-2 IP televiziji
Odgovori
Uporabniški avatar
kitl
Administrator
T-2: Že imam
Paket: 600/100 Mbit/s 2x TV

Re: Čestitke za ex-yu programe

Odgovor Napisal/-a kitl » 15. Nov 2011 ob 15:13

Haha kakšna izjava. Nacionalne televizije morajo biti dostopne tudi v drugih državah. Potem bi lahko isto rekli mi, ki plačujemo RTV prispevek hrvatje pa zastonj gledajo SLO1 in SLO2.
Slika

Lp, Kitl

TV1
Model
Paket: Optika

Odgovor Napisal/-a TV1 » 15. Nov 2011 ob 15:49

Za nacionalne TV nisem vedel, da velja tak dogovor, ampak to še vedno ne spremeni dejstva, da ostalih postaj bivše Yuge ne bo mogoče predvajat v T2 paketu ...

Uporabniški avatar
martis
Nadebudnež
Paket: T4 GIGA optika
Kraj: Slovenska Bistrica

Odgovor Napisal/-a martis » 15. Nov 2011 ob 18:31

Če tega nisi vedel, potem pa prosim drugič ne trosi svojih napačnih, nepreverjenih trditev po forumu.

d_g
Legenda
Paket: Oranžni diamant HBO
Kraj: Ljubljana Bežigrad-Zup. jama: optika T-2

Odgovor Napisal/-a d_g » 15. Nov 2011 ob 23:53

TV1 napisal/-a:Za nacionalne TV nisem vedel, da velja tak dogovor, ampak to še vedno ne spremeni dejstva, da ostalih postaj bivše Yuge ne bo mogoče predvajat v T2 paketu ...
Ne drži. Total TV Slovenija (namenjen izključno slovenskemu trgu) legalno v svojem paketu prenaša med drugimi programi tudi RTS1, RTS2.... prva dva programa srbske nacionalne televizije...

http://www.totaltv.tv/Ponudba/212/Paketi.shtml

TV1
Model

Odgovor Napisal/-a TV1 » 16. Nov 2011 ob 08:50

casual
Faca

Odgovor Napisal/-a casual » 16. Nov 2011 ob 12:57

Imam občutek, da o teh autorskih pravicah govorijo samo tisti ki so pri konkurenci in sirijo lazi po forumu. Meni se vedno nobeden od tistih ki govori o autroskih pravicah odgovoril, zakaj potem lahko spremljamo ostale yugo programe, ki niso nacionalni, kot so obn, bn tv, hayat, atlas tv, itd., Prav tako bi pa tudi povedal tudi to, da si T 2 ne sme privosciti nobenih ne zakonitih poslov zaradi tega ker je v prislini poravnavi, kar pomeni da vsako zadevo preverja prisilni upravitelj ( ki je postavljen iz strani drave oz. sodišča ). Vsi ne zakoniti posli katere omenjate, bi lahko T2 porinili v stečaj, tko da o piratstvu glih ne pije vode in malo manj berite konkurence forume, ker so same fovšarije. Tko bom rekel tistemu ki ni všeč ne T 2 gre lahko konkurenci, tam kjer mislio da je bolse, ne pa pljuvati po T 2 in kritizirati vsako njihovo napako, morate se zavedati da se trnutno nahajajo v težkem položaju do odločitve sodišča bodo težave potem pa se bol počistiti z konkurenco. Čakamo ostale ex yu programe :rtmT2: Ekipa T 2 najbolši ste :plosk:

TV1
Model

Odgovor Napisal/-a TV1 » 16. Nov 2011 ob 13:39

Itak vsi želimo T2 all the best. Ampak to še ne pomeni, da konstruktivna debata/kritika zaradi tega odpade ...

:grrpc: Tehnične težave, ki trajajo več kot mesec dni v letu 2011 pač spodbujajo dodatno debato.

casual
Faca

Odgovor Napisal/-a casual » 16. Nov 2011 ob 13:49

Se strinjam, tudi jest sm bil na zacetku zelo euforicen, sedaj sem pa že kar pesimist, hocem povedati tudi to da sedaj ko so v prislni poravnavi zelo težko prides do novega materijala ce imas omejene stroške, ki jih kontrolira prisilni upravitelj. Razmisljal sem tudi, da je mogoce ne vklop srpskih in ostalih programov povezano s tem kako se bo sodišče odločil v tem tem mesecu. samo ugibam.

rado77
Novinec
T-2: Še nimam

Odgovor Napisal/-a rado77 » 19. Nov 2011 ob 22:03

Predlagam, da vključite albanski paket Digitalb. Sem ga sprejemal z originalno kartico in je super in ugoden paket - najnovejši filmi z originalnim zvokom, športni prenosi, oboje tudi v HD.
http://www.lyngsat.com/packages/digitalb.html

seth
Nergač
Paket: Internet, TV

Odgovor Napisal/-a seth » 20. Nov 2011 ob 00:26

Ni teorije.

casual
Faca

Odgovor Napisal/-a casual » 20. Nov 2011 ob 08:10

rado77 napisal/-a:Predlagam, da vključite albanski paket Digitalb. Sem ga sprejemal z originalno kartico in je super in ugoden paket - najnovejši filmi z originalnim zvokom, športni prenosi, oboje tudi v HD.

nic zanimivega ne vidim v tem paketu :aa:

Simpatikos
Znanec
Paket: T4 + 4 tv
Kraj: Ljubljana

Odgovor Napisal/-a Simpatikos » 22. Nov 2011 ob 10:17

So ze zaceli ven metat nekatere kanale iz Yugo paketa.. Konkretno sem vceraj ugotovil, da ni vec Studio B iz Beograda in hrvaskega Doma tv tudi ni, ceprav jih je se nekaj zginilo, pa ne vem vse na pamet..

Uporabniški avatar
Sadarj79
Navdušenec
Paket: T-2 optika

Odgovor Napisal/-a Sadarj79 » 22. Nov 2011 ob 10:33

rado77 napisal/-a:Predlagam, da vključite albanski paket Digitalb. Sem ga sprejemal z originalno kartico in je super in ugoden paket - najnovejši filmi z originalnim zvokom, športni prenosi, oboje tudi v HD.
pa to gre za samostojnega operaterja v Albaniji. Ne vem, kako si ti predstavljaš, da bi T-2 uvedel njihove kanale?

casual
Faca

Odgovor Napisal/-a casual » 22. Nov 2011 ob 11:43

Simpatikos napisal/-a:So ze zaceli ven metat nekatere kanale iz Yugo paketa.. Konkretno sem vceraj ugotovil, da ni vec Studio B iz Beograda in hrvaskega Doma tv tudi ni, ceprav jih je se nekaj zginilo, pa ne vem vse na pamet..
tudi jest sm to opazil, ne vem zakaj?

Simpatikos
Znanec
Paket: T4 + 4 tv
Kraj: Ljubljana

Odgovor Napisal/-a Simpatikos » 22. Nov 2011 ob 12:36

Verjetno zaradi tega porocila, ker po mojem jim je bilo samo to pomembno, da dokazejo kako se jim stevilo narocnikov povecuje, zdej nam bojo pa prodajal neke glupe zgodbe, zakaj programi ne bojo nikol vkljuceni v shemo..

http://www.t-2.net/novice/2011/11/t-2-t ... hodke.html

Odgovori