LP

V Xtreamer Live SLO od @dsapac ni posodobljena play listagaja1000 napisal/-a:Ali ima kdo kaj izkušenj z gledanjem T2 tv preko Xtreamerja na računalniku se vidi skoraj vse razen xxx,preko Xtreamerja pa z isto playlisto ni HD kanalov in še nekaj drugih,ki seveda niso naročeni ??. Prosil bi za pomoč , LP

Pri meni je obratnostaher napisal/-a:hm na compu mi ne dela HBO in ostali!

bumpbedanec napisal/-a:Oj, sicer je verjetno že napisano, prebral sem kar nekaj, ampak 280 strani samo v tej temi je preveč zame :/
Če prav razumem, lahko IP TV (Imam VDSL, 2 TV-ja in telefon prek T-2) spremljam na računalniku tako da nabavim router ki podpira multicast (Lahko mogoče kdo po domače razloži kaj bi to pomenilo in zakaj je potrebno?), povlečem en kabel iz internet porta na modemu na WAN port na routerju, drugega pa iz TV-porta na navaden LAN port na routerju in zadeva dela?
Če se to da, je verjetno najbolje na router naložiti kar dd-wrt, pa udpxy (kot razumem je ta potreben za multicast na dd-wrt)?
EDIT: Seveda bi bil zadovoljen tudi z povezavami
Še enkrat se opravičujem, ker je skoraj 100% to že napisano, ampak kljub vsaj 50 prebranim stranem nisem veliko pridobil.
 Res pa je tudi to, da sem na NOD32 moral izklopiti Personal Firewall. Predvaja tudi HD programe in POP paket, katere nimam naročene. Seveda pa medtem, ko priključim računalnik na port 4, ni več internetne povezave. Deluje tudi v Mutilcast TV. Sistem: Win 7 64 bit na 8 Mbit liniji.
  Res pa je tudi to, da sem na NOD32 moral izklopiti Personal Firewall. Predvaja tudi HD programe in POP paket, katere nimam naročene. Seveda pa medtem, ko priključim računalnik na port 4, ni več internetne povezave. Deluje tudi v Mutilcast TV. Sistem: Win 7 64 bit na 8 Mbit liniji.