Sem hotel isto napisat...jurcek napisal/-a:Vsem nam, ki imamo ta paket je to znano, samo tebi ne

Sem hotel isto napisat...jurcek napisal/-a:Vsem nam, ki imamo ta paket je to znano, samo tebi ne
Če imaš recimo sinhronizacijo 15Mbit, se lahko odločiš za T4 20M, ko naročiš ta paket se strinjaš s splošnimi pogoji in posebnim dogovorom za T4 20M, ker je sinhronizacije dovolj Min zagotovljena hitrost je 1/256 Mbit s tem ni težav. Deluje pa ob izključeni IPTV internet do 15Mbit in ob vklopljeni cca 8 Mbit, delo opravi QOS.V primeru, da naročnik ne dosega te hitrosti zaradi prevelike oddaljenosti od centrale ali slabe kakovosti bakrenega telefonskega kabla, se uporabniku ponudi manjši hitrostni paket, ki zagotavlja stabilno delovanje. V primeru izbire nižje hitrosti ostaja cena paketa Brezčasni VDSL enaka.
Uh - si mi vzel enega časa, da sem prečekiral pogodbePizzicato napisal/-a: Tu nikjer ne piše da je skupna hitrost VSEH STORITEV na tem paketu 20M!!!
Koda: Izberi vse
V paketu bo pasovna širina, ki je potrebna za uporabo vseh naročenih storitev razporejena
tako, da bo novi naročnik lahko uporabljal dostop do interneta v višini največ do
hitrosti 20/2 Mbit/s zgolj v času, ko ne bo uporabljal drugih naročenih storitev. Če
bo novi naročnik istočasno ob uporabi storitve dostopa do interneta uporabljal tudi ostale
naročene storitve, pa se bo hitrost interneta znižala, upoštevajoč fizične omejitve linije in
potrebno internetno hitrost za ostale uporabljane storitve. Najnižja internetna hitrost, ki jo
T-2 novemu naročniku zagotavlja v okviru paketa je 1/256 Mbit/s.