T2 AGENT
Re: T2 AGENT
Starejša verzija (mislim da 2.0.6) je delala, novejša 2.1.0 pa ne. 64bitna, seveda.
Cord cutter.
Hm ja tole tvoje zgleda kot drug problem, jaz sem probal pri sebi to kar je voyager rekel in mi dela cisto pravilno.
-
- Legenda
- T-2: Že imam
- Paket: T4 300/100 Telekom GPON
- Kraj: Ljubljana
Torej ja prva stvar ki sem jo naredil je razporedil po jezikih, označil več programov in dal preskoči. Čim pa klikneš na jezik, zvrst pa si seveda pečen ker se lastni vrstni red izgubi. Zakaj so potem bili kanali kljub oznaki preskoči še vedno vidni pa ne vem. Pa tudi da klikneš na jezik ne sme kar pokvariti vrstnega reda. Kaj naj človek med 260 kanali išče enega po enega?
Jp, razvrsti ti po jezikih... isto delajo ostali stolpci: zvrsti, hd,...
Stvar okusa zgleda
Stvar okusa zgleda
jaz pa se sploh ne morem logirat v novo verzijo, skoz mi daje napačna kombinacija uporabniškega imena in gesla ???
Vse isto imam za email in servisne strani in tamo bp pridem notr.
Vse isto imam za email in servisne strani in tamo bp pridem notr.
Jaz se tudi ne morem logirati preko agenta. Na servisnih straneh dela.
Za uporabniško ime uporabljam številko priključka, ker nimam kreiranega nobenega t2 email naslova.
Za uporabniško ime uporabljam številko priključka, ker nimam kreiranega nobenega t2 email naslova.
enaki problem če dam št. priključka. Sam na servisnih straneh tudi zamenjal geslo ampak spet isto, email in ser.stran dela, agent pa nič !
Poizkusi s starim geslom?
sam, vse možne varijante ampak mi ne da notr. Mi ne gre v glavo zakaj, ker email in servisne strani brez problema odprem ?
- OmegaBlue
- Navdušenec
- T-2: Še nimam
- Paket: A1 Konkurenca ;)
Se ti ne zdi da bi bili lahko tudi na dopustu nekateri In glede na to da je zunaj samo za developerje ni ravno nujno ne?
- borutz
- Navdušenec
- Kraj: Spodnja Idrija
v redu argumenti
ravno zato so developerske verzije, da svoj sw stestiraš. Uradni izid je drug teden.
ravno zato so developerske verzije, da svoj sw stestiraš. Uradni izid je drug teden.
- OmegaBlue
- Navdušenec
- T-2: Še nimam
- Paket: A1 Konkurenca ;)
In bodo stestirali če vse dela pri sebi ne? Ko bo OS dejansko releasan bo pa kaj ven prišlo.
- borutz
- Navdušenec
- Kraj: Spodnja Idrija
aplikacije zanj Apple sprejema že od 9.7. Seveda je utopično pričakovati da bi šli v korak z časom. Upam se staviti, da bo preteklo še kar nekaj vode ko/če jo bodo popravili