Lastni STB
Lastni STB
Zdravo
Če kupim Amino 110 od T2, Siola rabljen , potem plačam naročnino mesečno 7EU? Če imam dodatni STB potem ni naročnine? Seveda če imam svoje STB vmesnike. Kakšen je postopek aktivacije ter strošek, ki mi nastane.
Hvala
Če kupim Amino 110 od T2, Siola rabljen , potem plačam naročnino mesečno 7EU? Če imam dodatni STB potem ni naročnine? Seveda če imam svoje STB vmesnike. Kakšen je postopek aktivacije ter strošek, ki mi nastane.
Hvala
- slow_slow
- T-2jevec / Moderator
- T-2: Že imam
- Paket: Oranžni DIAMANT HBO
- Kraj: Maribor T-2
- Kontakt:
Re: Lastni STB
Torej načeloma ti aminota vklopijo v poslovalnici, in ni dodatnih stroškov,
vendar je to bolj namenjeno tistim ko preidejo iz SIOLa k T-2 in še imajo njihove vmesnike,
bolj ti svetujem, da raje plačaš 2€ na mesec in imaš zagotovljeno delovanje ter servisiranje v primeru težav.
lp
vendar je to bolj namenjeno tistim ko preidejo iz SIOLa k T-2 in še imajo njihove vmesnike,
bolj ti svetujem, da raje plačaš 2€ na mesec in imaš zagotovljeno delovanje ter servisiranje v primeru težav.
lp
Zanima me če moja teorija drži , hvala
- slow_slow
- T-2jevec / Moderator
- Kontakt:
Ti bi torej imel 2 lastna vmesnika?
če je tak bi imel mesečni strošek za S shemo 7€.
lp
če je tak bi imel mesečni strošek za S shemo 7€.
lp
Odlično
Proda kdo 2 aminota?
Proda kdo 2 aminota?
-
- Legenda
- Paket: Optika 2x (90/20, 9.6/10)
110 so bili precej redki. Večinoma je imel Siol 103 kolker mi je znano.
Samo 103 ne dela na t2
Zmenita se prek ZS
- MrTwelveTrees
- Moderator
- Paket: imam
če se ne motim se naročnina ne zmanjša če imaš t4 paket in mislis zamenjat prvi tv vmesnik za svojega t4 paket je 33eur (osnovni) ne mores imeti potem 31eur, lahko pa imas drugi, tretji ali več lastni STB
če pa nimaš paketa je TV 9eur, potem pa je lahko 7eur (s shema) če imaš prvi lastni tv vmesnik
slow_slow popravi me če nimam prav.
če pa nimaš paketa je TV 9eur, potem pa je lahko 7eur (s shema) če imaš prvi lastni tv vmesnik
slow_slow popravi me če nimam prav.
- slow_slow
- T-2jevec / Moderator
- Kontakt:
imaš čisto prav.
-
- Uporabnik
- Paket: FTTH 10/10, TV, Telefonija
- Kraj: Ljubljana - Bežigrad
Ali je možno uporabiti lastni Aminet 130 na T-2ju? Imam ga možnost dobiti po zelo ugodni ceni.
LP,
Matic
LP,
Matic
- MrTwelveTrees
- Moderator
- Paket: imam
Bom kar tukaj postavil vprašanje da ne odpiram nove teme.
Starši uporabljajo Aminota, jaz pa imam HD in SD Motorolci. Starši so nabavli nov TV 42" Philips (preko T2) in me zanima, če bi motorolce delovale na njihovem priključku, ker bi jih rad malo potestiral glede kvalitete slike?
Nekako sem dobil občutek, da je na Aminu slabša ostrina slike, ne vem mogoče se motim .
Starši uporabljajo Aminota, jaz pa imam HD in SD Motorolci. Starši so nabavli nov TV 42" Philips (preko T2) in me zanima, če bi motorolce delovale na njihovem priključku, ker bi jih rad malo potestiral glede kvalitete slike?
Nekako sem dobil občutek, da je na Aminu slabša ostrina slike, ne vem mogoče se motim .
lp, Ika13