Zdj pa to ponoviš n-krat pa si zmagalIka13 napisal/-a:Bomba,, to se pa je odvilo res ekspresno hitro. Od vrnitve podpisane pogodbe, je bil priklop opravljen v tednu in pol (v 7ih delovnih dneh). Storitve delujejo super. Seveda smo izkoristli vse opcije, ki jih ponuja T2 za nove naročnike, tudi Petrolove pike. Tako, da sedaj tašča uživa v L paketu in časovnem zamiku, za en mesec odklenjen PNS in Pink. No in kaj je najboljše vsaj za mene, danes dobim položnico od T2 in seveda moj račun znaša pičlih 9€.
To mi delaj
Bo te kmalu minilo veselje ko pride položnica s polnim zneskom..Ika13 napisal/-a:Bomba,, to se pa je odvilo res ekspresno hitro. Od vrnitve podpisane pogodbe, je bil priklop opravljen v tednu in pol (v 7ih delovnih dneh). Storitve delujejo super. Seveda smo izkoristli vse opcije, ki jih ponuja T2 za nove naročnike, tudi Petrolove pike. Tako, da sedaj tašča uživa v L paketu in časovnem zamiku, za en mesec odklenjen PNS in Pink. No in kaj je najboljše vsaj za mene, danes dobim položnico od T2 in seveda moj račun znaša pičlih 9€.
To mi delaj
Skupno število priključkov je preseglo 139.000? Ni slabo, se očitno kar dogaja...xy napisal/-a:T-2 v prvem četrtletju 2012 s pozitivnim poslovnim izidom iz poslovanja
Objavljeno : 15.05.2012 15:23:52
T-2 je v prvem četrtletju letošnjega leta po uspešno potrjeni prisilni poravnavi in z novimi lastniki posloval v skladu s predvidenimi načrti in dosegel pozitivni izid iz poslovanja. Skupno število priključkov je preseglo 139.000.
Sumy napisal/-a:Bo te kmalu minilo veselje ko pride položnica s polnim zneskom..Ika13 napisal/-a:Bomba,, to se pa je odvilo res ekspresno hitro. Od vrnitve podpisane pogodbe, je bil priklop opravljen v tednu in pol (v 7ih delovnih dneh). Storitve delujejo super. Seveda smo izkoristli vse opcije, ki jih ponuja T2 za nove naročnike, tudi Petrolove pike. Tako, da sedaj tašča uživa v L paketu in časovnem zamiku, za en mesec odklenjen PNS in Pink. No in kaj je najboljše vsaj za mene, danes dobim položnico od T2 in seveda moj račun znaša pičlih 9€.
To mi delaj