SKPrime program
- odpisani
- Model
- T-2: Že imam
- Paket: Oranžni diamant - FTTH
- Kraj: Ljubljana - Dravlje
Re: SKPrime program
Tudi jaz sem močno za SK Prime!
- DownTaker
- Starešina
- Paket: Telekom
- Kraj: Šmarje pri Jelšah
Predlog
dodate SK prime v L shemo in jo podražite recimo za 1€
dodatno ponudite še SK paket z vsemi SD in HD programi za doplačilo recimo 5€
s tem da če naročiš SK paket ti L sheme ni treba doplačat 1€
poleg tega dobite malo dodatka še za kak popularen program, ki čaka v topicu z željami
p.s. sem prepričan da bo SK paket prehitel PNS paket po št. naročnikov v nekaj mesecih...
poleg tega dobite malo dodatka še za kak popularen program, ki čaka v topicu z željami
p.s. sem prepričan da bo SK paket prehitel PNS paket po št. naročnikov v nekaj mesecih...
- nemo
- Starešina
- Paket: t4 tera na optiki
Ne hvala, meni je trenutna cena zelo všeč. če se lahko zmenijo in dodajo še kaj, ne da bi podražili, prav, sicer pa mi to niti slučajno ni všeč.dodate SK prime v L shemo in jo podražite recimo za 1€
Plačaš 100, dobiš 90.
- kitl
- Administrator
- Paket: 600/100 Mbit/s 2x TV
Se strinjam s podražitvijo osnovne sheme L do 2 EUR samo ne samo za SK Prime potem naj pade še kak kanal zraven ta nov FOX, ki bo od 15.10 dalje kakšen Syfy ali AXN. Pred leti se je že podražila osnovna shema pa smo potem lepo dobili Š1 Š2 Fox LIfe pa Fox Crime pa še nekaj vem, da je bilo. V takem primeru sem zato, da se podraži ne pa samo na račun SK Prime, ker morat vedeti, da vsi naročniki pa niso ljubitelji nogo brca, hokeja itd.
@DownTaker
Kaj misliš koliko pa je takšnih uporabnikov, katerim ne bi odgovarjalo da se L shema podraži za 1€. Verjetno se bi tukaj, na tem forumu našlo prav toliko uporabnikov, ki bi bili proti, kot je sedaj zagretežev za SKPrime.
Recimo meni osebno bi bolj odgovarjalo, da bi mi v mojem paketu ponudili za dodatni evro nekaj več uploada, ali pa downloada, ampak te možnosti ni in pač sprejmem to kaj mi ponujajo.
Edit: se že kažejo moje trditve.
Kaj misliš koliko pa je takšnih uporabnikov, katerim ne bi odgovarjalo da se L shema podraži za 1€. Verjetno se bi tukaj, na tem forumu našlo prav toliko uporabnikov, ki bi bili proti, kot je sedaj zagretežev za SKPrime.
Recimo meni osebno bi bolj odgovarjalo, da bi mi v mojem paketu ponudili za dodatni evro nekaj več uploada, ali pa downloada, ampak te možnosti ni in pač sprejmem to kaj mi ponujajo.
Edit: se že kažejo moje trditve.
lp, Ika13
- MrTwelveTrees
- Moderator
- Paket: imam
kaj pa tisti ki nočejo SKprograma v L shemi in nočejo podražitve, tisti ki ne gledajo toliko športa, kaj bos pa tistim rekel ? NE jaz hočem SKPrime v L paketu in pika ! briga me za ostaleDownTaker napisal/-a:Predlog
-
- Novinec
- Paket: T4 20/2+HBO+PNS(31.12.2012)
hmmm jaz se pa ne strinjam s to idejo o podrazitvi. nema in konec!
mislim da se nabere ze dovolj denarja od vseh poloznic ki jih narocniki plačujejo vsak mesec pa naj od tam financirajo ta nov fox in fox movies ter ostale nove programe.
mislim da se nabere ze dovolj denarja od vseh poloznic ki jih narocniki plačujejo vsak mesec pa naj od tam financirajo ta nov fox in fox movies ter ostale nove programe.
- DownTaker
- Starešina
sej sem napisal da se pol v L shemo doda še nekaj programov, ki je najbolj visoko med vsemi željami
ali pa se še kakšna rošada naredi med osnovno S in L shemo, tako da se obogati potem S in L
ok ne bom zdaj pametoval kaj komu pomeni recimo 1€, bi pa lahko rekel mala cena za večje spremembe...
sicer meni je vseeno kako se bo uredilo, in to kar sem napisal je bilo mišljeno kot predlog
če mislite da poznate še kako (boljšo) rešitev...
ali pa se še kakšna rošada naredi med osnovno S in L shemo, tako da se obogati potem S in L
ok ne bom zdaj pametoval kaj komu pomeni recimo 1€, bi pa lahko rekel mala cena za večje spremembe...
sicer meni je vseeno kako se bo uredilo, in to kar sem napisal je bilo mišljeno kot predlog
če mislite da poznate še kako (boljšo) rešitev...
- DownTaker
- Starešina
naj vzame S shemo (spremenjena)MrTwelveTrees napisal/-a: kaj pa tisti ki nočejo SKprograma v L shemi in nočejo podražitve, tisti ki ne gledajo toliko športa, kaj bos pa tistim rekel ? NE jaz hočem SKPrime v L paketu in pika ! briga me za ostale
ali pa dokupi SK paket za 4€
- Pekl
- Faca
- Paket: Oranžni Diamant HBO
- Kraj: Nova Gorica
če je že portebno plačilo, dajte možnost dodatnega pakega SK paket za ca. 4 €.... pa ni potrebno podražiti L sheme
- MrTwelveTrees
- Moderator
- Paket: imam
Pekl : si nor ? 4 eur.... zdej bos vidu kako te bodo spljuvali
-
- Novinec
- Paket: T4 20/2+HBO+PNS(31.12.2012)
konec koncev pa so vse te idejo o dodatnem paketu SK brezpredmetne saj kot jaz vem ni dovoljeno delati paketov iz SK programov. To zahtevajo lastniki sportkluba izrecno in piše tudi v pogodbi baje.
Kitll popravi me prosim, če se motim.
Kitll popravi me prosim, če se motim.
- kitl
- Administrator
- Paket: 600/100 Mbit/s 2x TV
Zakaj se pa pri dugih ponudnikih osnovna shema na račun SK Prime ni podražila?
- slow_slow
- T-2jevec / Moderator
- Paket: Oranžni DIAMANT HBO
- Kraj: Maribor T-2
- Kontakt:
ker imajo nekateri že kar lepe cene.?
- Pekl
- Faca
- Paket: Oranžni Diamant HBO