Fox TV Slovenija in FOX Movies

Vse o T-2 IP televiziji
Odgovori
Uporabniški avatar
DownTaker
Starešina
T-2: Že imam
Paket: Telekom
Kraj: Šmarje pri Jelšah

Re: Fox Movies

Odgovor Napisal/-a DownTaker » 22. Okt 2012 ob 21:04

klaudi777 napisal/-a:V osnovi se je neumno vplesti v pogovor,debate,razmišljanja na Forumu kjer primanjkuje inteligence..a Slovenci imamo/imajo radi prav to!Na žalost ali na srečo:)
Torej prav smešno je brati komentarje,ki primerjajo nakup kruha z biti naročnik T2.V osnovi je največji problem takoimenovanih najboljših ponudnikov posameznih storitev vezava,aneks,pogodba na 24 mesecov.Jaz v trgovini še nisem doživel,da bi mi prodali kruh,le pod pogojem,da ga bom kupoval 24 mesecov po enaki ceni,ne glede na kvaliteto ali ponudbo sosedne trgovine!
Torej,če se ima T2 za spoštovanega gospoda do mene uporabnika,naj MI brez razmisleka,časovne omejitve,omogoči,da prekinem pogodbo z njim,če pa tega ni sposoben,oziroma ne verjame v svojo ponudbo,v svojo kvaliteto na trgu, je vsaj za mene dvoličen,lažniv,nesposoben operater,ko zahtevam od njega,kar na žalost večina Slovenije že ima,torej SK Prime,Fox...
Ker,ko sem jaz podpisoval pogodbo,mi na kraj pamet ni prišlo,da me lahko moj najljubši operater zafrkne.Vem,da nimam zakona na svoji strani,imam pa čas,kar pomeni,da lahko le odštevam mesece in dneve do konca pogodbe,vseeno je pa to bolje,kot,pa,da gledam TV Sponko!
točno
zato pa nobene vezave več NE
vsaj pri TV storitvah, ker si oni sami pridružujejo pravice do sprememb programske sheme...
naročnik pa pol ima pravico da veselo plačuje še naprej, tud če ni zadovoljen z ponudbo ampak je vezan...

v naši pravni državi je tako da so zakoni in predpisi napisani tako da nekomu koristijo, v največji meri in najpogosteje je to kapitalu

spomnim se nekoč oglaševanja; brez vezave, brez drobnega tiska,...

(mišljeno za vse ponudnike TV)
Slika

Uporabniški avatar
KoMar
Administrator

Odgovor Napisal/-a KoMar » 22. Okt 2012 ob 21:57

klaudi777, a kje piše, da je T-2 dolžen vklapljati nove programe? A s tem, ko šepa za konkurenco, krši kakšno pogodbo?

Če ti je toliko do tega, da dobiš najboljšo možno ponudbo, potem se nikoli ne bi smel vezat za 2 leti. To bi bila "inteligenca" v tej situaciji, veš.

Uporabniški avatar
kitl
Administrator
Paket: 600/100 Mbit/s 2x TV

Odgovor Napisal/-a kitl » 22. Okt 2012 ob 22:05

To imaš prav Komar. Samo mene tudi kazen ne ustavi, ko je enkrat dovolj je dovolj, to sem pred leti naredil na Siol-u, sem raje plačal 45.000 SIT in ušel k T-2 pa mi še do danes ni žal.
Slika

Lp, Kitl

Uporabniški avatar
KoMar
Administrator

Odgovor Napisal/-a KoMar » 22. Okt 2012 ob 22:14

Glavno je, da vsi ločimo med izražanjem interesa za nek kanal in pa otročjim pi*denjem čez operaterja, če ni zainteresiran.

Rešitev: menjaš operaterja, ali pa še naprej na normalen način "težiš" in upaš na najbolje. Vsega ostalega pa ne mislim brat :P

klaudi777
Znanec
T-2: Še nimam

Odgovor Napisal/-a klaudi777 » 23. Okt 2012 ob 08:54

KoMar napisal/-a:klaudi777, a kje piše, da je T-2 dolžen vklapljati nove programe? A s tem, ko šepa za konkurenco, krši kakšno pogodbo?

Če ti je toliko do tega, da dobiš najboljšo možno ponudbo, potem se nikoli ne bi smel vezat za 2 leti. To bi bila "inteligenca" v tej situaciji, veš.
Prav nasmejal si me in hvala bogu,da je to neuradni forum od T2-pač tvoje besede!Ker že,če samo čistilka na T2 razmišlja tako kot TI,potem mi je vse bolj jasno,da od T2 pod tem vodstvom ne bo nič dobrega za nas uporabnike,tako zdajšnje,kot bodoče.
Torej jaz sem neumen,ker sem se vezal na 24 mesecov,T2 paje pameten,ker to storitev omogoča.
Torej jaz sem neumen,ker si želim nove programe,T2 pa je pameten,ker skrbi zato,da ima nove programe le konkurenca.
Torej jaz sem neumen,ker imam najbolj ugodnega ponudnika v Sloveniji,T2 pa pameten,ker za najmanj denarja za svoje storitve na trgu,ponuja še manj!
Torej jaz sem neumen,ker pri podpisu pogodbe nisem zahteval aneks,da mora T2 vklapljati nove programe,če jih ima vsaj 70% ostalih uporabnikov v Sloveniji in aneks,da T2 ne sme šepati za konkurenco...T2 pa je pameten,ker teh aneksov nima v pogodbi!
Pa vendar, dolgoročno gledano,se le ne morem znebiti občutka,da T2 pa le ni tako pameten,kot se zdi na prvi pogled!
In T2 pač živi v prepričanju,da bolj kot nategneš uporabnika,ne,da se uporabnik tega zaveda,bolj so šefi zadovoljni!
»Princip je isti, sve su ostalo nianse!

Uporabniški avatar
slow_slow
T-2jevec / Moderator
Paket: Oranžni DIAMANT HBO
Kraj: Maribor T-2
Kontakt:

Odgovor Napisal/-a slow_slow » 23. Okt 2012 ob 08:59

Še zmiraj pa Komar nima nič s T-2,
no se opravičujem je naročnik T-2 :D

Zanimivo razmišljanje, v grobem bi torej bilo najbolje tako:

Vsa telekomunikacijska podjetja naj bi imele vse isto!

TV1
Model
Paket: Optika

Odgovor Napisal/-a TV1 » 23. Okt 2012 ob 09:36

T-2 vodstvo se je v zadnjih tednih ukvarjalo z bolj pomembnimi rečmi kot je Fox:
http://www.dnevnik.si/poslovni-dnevnik/ ... 1042558115

Mi pa bomo dokapitalizirali T-2 oz banke :owned:

Schime
Faca
T-2: Še nimam

Odgovor Napisal/-a Schime » 23. Okt 2012 ob 10:45

klaudi777 napisal/-a:
KoMar napisal/-a:klaudi777, a kje piše, da je T-2 dolžen vklapljati nove programe? A s tem, ko šepa za konkurenco, krši kakšno pogodbo?

Prav nasmejal si me in hvala bogu,da je to neuradni forum od T2-pač tvoje besede!Ker že,če samo čistilka na T2 razmišlja tako kot TI,potem mi je vse bolj jasno,da od T2 pod tem vodstvom ne bo nič dobrega za nas uporabnike,tako zdajšnje,kot bodoče.
Torej jaz sem neumen,ker sem se vezal na 24 mesecov,T2 paje pameten,ker to storitev omogoča.
Torej jaz sem neumen,ker si želim nove programe,T2 pa je pameten,ker skrbi zato,da ima nove programe le konkurenca.
Torej jaz sem neumen,ker imam najbolj ugodnega ponudnika v Sloveniji,T2 pa pameten,ker za najmanj denarja za svoje storitve na trgu,ponuja še manj!
Torej jaz sem neumen,ker pri podpisu pogodbe nisem zahteval aneks,da mora T2 vklapljati nove programe,če jih ima vsaj 70% ostalih uporabnikov v Sloveniji in aneks,da T2 ne sme šepati za konkurenco...T2 pa je pameten,ker teh aneksov nima v pogodbi!
Pa vendar, dolgoročno gledano,se le ne morem znebiti občutka,da T2 pa le ni tako pameten,kot se zdi na prvi pogled!
In T2 pač živi v prepričanju,da bolj kot nategneš uporabnika,ne,da se uporabnik tega zaveda,bolj so šefi zadovoljni!
»Princip je isti, sve su ostalo nianse!
Glede na to, da si tako pogodbo zavestno podpisal bi kar držalo tole. Za ostalo pa poglej, če je navedeno v pogodbi.

Uporabniški avatar
KoMar
Administrator

Odgovor Napisal/-a KoMar » 23. Okt 2012 ob 12:14

Fora je, da bodo verjetno prej ko slej dodali te kanale. Razlika je samo, če znate počakat na njih na odrasel način ali pa jokat kot otroci, če jih ne dobite isto sekundo kot ostali.

Uporabniški avatar
DownTaker
Starešina

Odgovor Napisal/-a DownTaker » 23. Okt 2012 ob 16:56

Interpretacija prej in slej pa je v tem primeru časovno relativna.
Slika

alamar
Faca
Paket: brezčasna optika
Kraj: Ljubljana

Odgovor Napisal/-a alamar » 23. Okt 2012 ob 18:42

KoMar napisal/-a:Fora je, da bodo verjetno prej ko slej dodali te kanale. Razlika je samo, če znate počakat na njih na odrasel način ali pa jokat kot otroci, če jih ne dobite isto sekundo kot ostali.
Problem je v tem, da se jih nikoli ne dobi isto sekundo, ampak precej pozneje, mnogokrat pa sploh ne. In to se dogaja s praktično vsakim "zanimivim" programov zadnjih par let. Dejstvo je, da je T2 TV ponudba daleč za konkurenco in res že precej časa trajajoča sramota za podjetje.

Uporabniški avatar
Bad_CRC
Faca
Paket: T4 20M

Odgovor Napisal/-a Bad_CRC » 23. Okt 2012 ob 20:23

"Če pa bo, prej al slej. Kaj jokaš. Čakaj kot pravi dedec. Tudi, če jih bodo vključili čez 100 let je to še vseeno slej kot prej, sploh če upoštevaš, da je vesolje staro že skoraj 14 bilionov let. A ti bi pa rad vse v 21 stoletju? Otrok neučakani."

Narekovaji mogoče nakazujejo na sarkazem. Kdo bi vedel...

Uporabniški avatar
DownTaker
Starešina

Odgovor Napisal/-a DownTaker » 23. Okt 2012 ob 20:29

siol dobil Fox Movies
Slika

Uporabniški avatar
kitl
Administrator
Paket: 600/100 Mbit/s 2x TV

Odgovor Napisal/-a kitl » 23. Okt 2012 ob 20:34

Ma za Fox Movies mi je vseen čeprav je boljši od TV 1000. Zanimiv je FOX.
Slika

Lp, Kitl

Uporabniški avatar
aleksuu
Model
Kraj: Koper

Odgovor Napisal/-a aleksuu » 23. Okt 2012 ob 20:43

Bad_CRC napisal/-a:...da je vesolje staro že skoraj 14 bilionov let...
14 billion years = 14 milijard let
Slika

Odgovori