RobertM napisal/-a:Emmm - koliko TVjev različnih znamk,tipov in cenovnih razredov vidiš vsak dan ???ripcurl napisal/-a:Jaz osebno mislim, da je zelo velikokrat pri raznoraznih operaterjih ko ne vidijo več izhoda kako stvar popraviti pač najlažje reči vaša televizija pa čeprav je bila vredna 2000€ ne predvaja lepe slike....to v današnjem času enostavno ne drži, žal...
Če boš čital moje stare poste boš videl, da sem stranki, ki je imel TV za 14.000€ in sem mu enostavno zmontiral Amino 110, ker je imel najbolj čisto sliko.
Kontrast med daljinci na mizi je bil očiten - plastik fantastik od Aminota in titanium (0,5kg) od njegove TV![]()
Ampak slika je bila prijetno gledljiva - za kar je tudi namenjena ! In tudi stranka je bila zadovoljna.
Naletiš pa na terenu "svašta" - od 2m diagonale na SD signali do tvoje za "2000€" z crap sliko ali nekaj z začetkov barvne TV z samo antenskim vhodom !
Če TV kupuješ v trgovini, kje ti sliko predvajajo z Blueray predvajalnikov lahko enkako kvaliteto gledaš tudi doma- ampak z Blueray predvajalnika ! Še vsakemu (in tudi tebi) lahko lahko vsakič in vsak dan povem, da ponudba "žive" slike še kar nekaj časa ne bo dosegala kvalitete tehnologije, ki jo trenutno ponujajo proizvajalci TVjev ! Pa zato ni kriv distributer signala (operater) ampak izdajatelj in tudi proizvajalec TV aparatov, ki ne zagotovi gledljivega predvajanja signalov z nižjo ločljivostjo !
Ker si me ravno razgrel - evo kaj sem montiral prejšnji teden. Motorola 1003 naročena kot HD !!
Extrem - ampak tudi to se dogaja
S to sliko si mi zelo polepšal dan. Koliko sem se pa sedaj nasmeju, se nism pa že resnično dolgo. Še enkrat hvala. To je slika leta