VDSL - kraji, kjer bodo dobili T-2 kolokacije
-
- Starešina
- T-2: Že imam
- Paket: Optika 100/10
-
- Starešina
-
- Starešina
- pack
- Legenda
- Paket: PRD:VDSL1/1 vmesnika ISDN+PSTN
- Kraj: Trzin
Nisem še zasledil vprašanja na to temo, pa ga postaljam sedaj. Kako je s povezljivostjo Ljubljane - Viča? Kakor slišim naokoli, se sploh niti ADSLja ne da dobit, ker je centrala polna. Smo že dajali poizvedbe in tele.kom vsakič zavrne s tem, da parica ni primerna. To je en blok nasproti Špara in so na nekem multiplexu (PCM). Smo tudi že dali prošnjo za preključitev telefonskega priključka na fizični vod, a je tele.kom poslal odgovor, da ni prostih kapacitet. What next?
EDIT: Tole je odgovor:
- pri pregledu tehničnih možnosti za preključitev je bilo ugotovljeno, da vaši vlogi žal trenutno ne moremo ugoditi, ker je obstoječe omrežje v celoti zasedeno
- vašo vlogo smo evidentirali in jo bomo obravnavali takoj, ko bodo zagotovljeni pogoji za vključitev (letos ne bo povečave omrežja)
EDIT: Tole je odgovor:
- pri pregledu tehničnih možnosti za preključitev je bilo ugotovljeno, da vaši vlogi žal trenutno ne moremo ugoditi, ker je obstoječe omrežje v celoti zasedeno
- vašo vlogo smo evidentirali in jo bomo obravnavali takoj, ko bodo zagotovljeni pogoji za vključitev (letos ne bo povečave omrežja)
Zadnjič spremenil pack, dne 18. Dec 2006 ob 20:01, skupaj popravljeno 1 krat.
-
- Starešina
100% sem bil da bo odgovor DA. imamo novo centralo, novo omrežje... centrala je baje v zapusceni hali tovarne rasice.. kje tukaj ni placa nevem.
Upal sem da bom lahko presel na t-2 pa ocitno to se desetletja ne bo mogoce.
Čakanje na t-2 zaradi "telekom počne to namenoma, ne nasedajte, počakajte" ni neka rešitev. Če človek rabi, rabi.
Kaj se v tem primeru da narediti? Gre za centralo "zgornje Gameljne".
Upal sem da bom lahko presel na t-2 pa ocitno to se desetletja ne bo mogoce.
Čakanje na t-2 zaradi "telekom počne to namenoma, ne nasedajte, počakajte" ni neka rešitev. Če človek rabi, rabi.
Kaj se v tem primeru da narediti? Gre za centralo "zgornje Gameljne".
-
- Starešina
Kakor sem obveščen, se bo zahtevalo ogled teh prostorov, v vsaki centrali posebej. V mnogih so zadnje dni pred rokom nameščali prazne stalaže in omare (!), da bo izgledalo, kot da ni prostora. In sedaj mislijo, kot da nihče ne ve tega... ufa so prebrisani. Kot lisice! 

Zadnjič spremenil T2_Delavec, dne 18. Dec 2006 ob 20:07, skupaj popravljeno 1 krat.
Optika 100/10