Statični -> Dinamični IP
Statični -> Dinamični IP
Ali je sprmemba iz statičnega na dinamični IP pri T-2 mogoča?
- MrTwelveTrees
- Moderator
- T-2: Že imam
- Paket: imam
Re: Statični -> Dinamični IP
enostavno izbriši statični IP iz nastavitev, vklopi AUTO/DHCP in dobil boš dinamiko....
A pa naj bi bil drug IP dodeljen takoj po spremenjenih nastavitvah ali bo treba bit 24h brez povezave, da bo dodeljen drug?
- MrTwelveTrees
- Moderator
če nisi koristil nobenega dinamičnega IPja do zdaj, potem boš dobil dinamiko takoj.... dobiš lahko do 3 dimamične ipje
dinamični IP se NE spremeni, dokler ni naprava izklopljena 24 ur, če bo vsak dan v uporabi boš dobil vedno isti dinamični IP
dinamični IP se NE spremeni, dokler ni naprava izklopljena 24 ur, če bo vsak dan v uporabi boš dobil vedno isti dinamični IP
- NoName
- Administrator
- Paket: VDSL T4 KING + HDTV
dinamično dodeljen IP naslov še ne pomeni spremenljivosti slednjega - naprava bo lahko tudi po več kot 24 urah dobila isti IP naslov, če le-ta še ni bil uporabljen drugje...
I can see dumb people...They're all around us... Look, they're even on this forum!
Hvala obema za pojasnila.
A ni tako, da če imaš dodeljen en statični IP na priključek, da dobiš samo še 2 dinamična IP-ja?MrTwelveTrees napisal/-a:če nisi koristil nobenega dinamičnega IPja do zdaj, potem boš dobil dinamiko takoj.... dobiš lahko do 3 dimamične ipje
- MrTwelveTrees
- Moderator