onemogočen port na modemu?
onemogočen port na modemu?
Živjo!
Rad bi ponucal še en prosti port na modemu (za povezavo računalnika), pa stvar ne dela, vtaknem kabel in nič, mrtvo vse, niti ni lučke... lahko to kdo omogoči, al je modem fuč? ker pred časom je to delalo bp, nedolgo nazaj pa smo zamenjal paket?
Rad bi ponucal še en prosti port na modemu (za povezavo računalnika), pa stvar ne dela, vtaknem kabel in nič, mrtvo vse, niti ni lučke... lahko to kdo omogoči, al je modem fuč? ker pred časom je to delalo bp, nedolgo nazaj pa smo zamenjal paket?
Re: onemogočen port na modemu?
Kaj več informacij?
Kateri modem?
Koliko računalnikov imaš trenutno z javnim IPjem?
Kateri modem?
Koliko računalnikov imaš trenutno z javnim IPjem?
modem sv2m104
priklopljeni so pa router, tv, tel, en port pa frej
priklopljeni so pa router, tv, tel, en port pa frej
- RobertM
- Moderator
- T-2: Že imam
- Paket: Oranžni optimum BRO FTTH
- Kraj: Okolica Tolmina
Na temu modemu ni važno, kaj je kam priklopljeno na LAN porte zato lahko preključiš kakšen drug kabel na "onemogočen" port in preveriš ali je krivec port ali tvoja naprava 

saj to mi je čudno, karkoli priklopim, je mrtev, niti lučka ne gori (če bi vsaj to)..praktično kot da kabel ne bi bil vštekan
- MrTwelveTrees
- Moderator
- T-2: Že imam
- Paket: imam
pol je port v okvari, javi na HD (080 6464) za zamenjavo modema.
hm ok
je pa zanimivo, 2 mesca nazaj mi je ob priklopu na nov paket tehnik menjal modem če se prav spomnim, pa mi ni blo čist jasno zakaj, saj je bil isti..očitno je vzel delujočega, meni pa poturil tega..ker pred menjavo paketa je stvar sigurno delala..no kakorkoli bom že zrihtal
je pa zanimivo, 2 mesca nazaj mi je ob priklopu na nov paket tehnik menjal modem če se prav spomnim, pa mi ni blo čist jasno zakaj, saj je bil isti..očitno je vzel delujočega, meni pa poturil tega..ker pred menjavo paketa je stvar sigurno delala..no kakorkoli bom že zrihtal