T-2 Klub in številne ugodnosti
- borutz
- Navdušenec
- T-2: Že imam
- Kraj: Spodnja Idrija
Re: T-2 Klub in številne ugodnosti
je kje v tem kak skriti catch ker se mi ne da vsega študirati? Sem kar dosti let naročnik in tudi položnice so od 45€ naprej
-
- Legenda
- Paket: T4 300/100 Telekom GPON
- Kraj: Ljubljana
Jest ga ne pričakujem. Za 45 EUR boš na leto dobil ravno okol 2000 točk in to je to. Bonitetna obdobja so če me spomin ne vara tam okoli 2 leti, se pravi če bi vse točke šparal bi celo nabral 4000 za 75 EUR bonusa. Hmm zanimivo 

-
- Starešina
- Paket: Malo mešano
- Kraj: Pince
Odvisno
Nekateri imamo že sedaj krepko čez 2000 (jaz trenutno 2390). Pač splet okoliščin, dober start iz naslova "obletnica včlanitve" in druge mesečne obveznosti. Pa še nekaj se jih bo nabralo ob ponovni obletnici 

-
- Legenda
- Paket: HBO oranžni optimum
- Kraj: Novo mesto
Pa tudi vesele urice so ok, jaz že ciljam koncert Riblje Čorbe 

-
- Navdušenec
- Paket: 200/20
- Kraj: Kranj
jaz mam račune 50€.borutz napisal/-a:je kje v tem kak skriti catch ker se mi ne da vsega študirati? Sem kar dosti let naročnik in tudi položnice so od 45€ naprej
-
- Navdušenec
- Paket: 200/20
- Kraj: Kranj
http://www.avtera.si/src/article.php?articleid=96341
t-2 klub redna cena 520€
http://www.comshop.si/shop/Zvok_in_slik ... 000-113778
brez pik....ne vem kaj mislijo na T-2????? na naivnost folka?
t-2 klub redna cena 520€

http://www.comshop.si/shop/Zvok_in_slik ... 000-113778
brez pik....ne vem kaj mislijo na T-2????? na naivnost folka?
ce iz t2 kluba narocis dodatni paket za 3 mesece, ali ga lahko odjavis preden potecejo 3 meseci?
-
- Legenda
- Paket: T4 300/100 Telekom GPON
- Kraj: Ljubljana
Dobro vprašanje. Poglejmo še besedilce na klubskih straneh:
Po izteku klubskega obdobja, pa se vam storitev obračunava po vsakokratnem veljavnem ceniku. Naročnik lahko storitev kadarkoli odjavi preko klicnega centra, v poslovalnicah ali s lastnoročno podpisanim dopisom in preko servisnih strani. Član v času koriščenja klubske ugodnosti le-te ne more odjaviti.
In pa v splošnih pogojih:
V T-2 klubu, kupec naroči storitev za obdobje določeno v skladu z vsakokratno veljavno ponudbo klubske ugodnosti. Po tem obdobju pa se storitev do preklica oz. odjave storitve obračunava po veljavnem ceniku.
Naročnik lahko storitev kadarkoli odjavi preko klicnega centra, v poslovalnicah ali s lastnoročno podpisanim dopisom in preko servisnih strani. V kolikor je določeno v posamezni ponudbi, član v določenem obdobju, storitev ne more odjaviti.
Kaj pa vem, meni takole na hitro to deluje, kot da si "vezan" za 3 mesece (če ob storitvi piše 3 mesece...)
Po izteku klubskega obdobja, pa se vam storitev obračunava po vsakokratnem veljavnem ceniku. Naročnik lahko storitev kadarkoli odjavi preko klicnega centra, v poslovalnicah ali s lastnoročno podpisanim dopisom in preko servisnih strani. Član v času koriščenja klubske ugodnosti le-te ne more odjaviti.
In pa v splošnih pogojih:
V T-2 klubu, kupec naroči storitev za obdobje določeno v skladu z vsakokratno veljavno ponudbo klubske ugodnosti. Po tem obdobju pa se storitev do preklica oz. odjave storitve obračunava po veljavnem ceniku.
Naročnik lahko storitev kadarkoli odjavi preko klicnega centra, v poslovalnicah ali s lastnoročno podpisanim dopisom in preko servisnih strani. V kolikor je določeno v posamezni ponudbi, član v določenem obdobju, storitev ne more odjaviti.
Kaj pa vem, meni takole na hitro to deluje, kot da si "vezan" za 3 mesece (če ob storitvi piše 3 mesece...)
- borutz
- Navdušenec
- Kraj: Spodnja Idrija
evo, sem se vpisal v ta famozni klub in imam 1179 točk. Vidim da imam lahko časovni zamik ceneje. Moram najprej odpovedati trenutnega in ga vzeti preko kluba ali samo dodam?
- kitl
- Administrator
- Paket: 600/100 Mbit/s 2x TV
SAmo dodaj. Če boš tega odjavil pa pol hotel unega prijavit ti bo napisalo, da mora preteči 30 dni.