Šport TV HD
- nemo
- Starešina
- T-2: Že imam
- Paket: t4 tera na optiki
Re: Šport TV HD
V redu, zastopim: cel svet ima na hd kanalih tudi logo hd. Ampak še vedno pa ne vem, zakaj je to važno. Je zaradi tega slika boljša? Program bolj zanimiv? Komentatorji inteligentnejši? Naročnina nižja?
Plačaš 100, dobiš 90.
- DownTaker
- Starešina
- Paket: Telekom
- Kraj: Šmarje pri Jelšah
Enostavno. Dokler je standard še SD slika, more bit na HD programih oznaka HD, kar informativno opozarja gledalca da gleda program v visoki ločljivosti.
Povsod je tako, kot je napisal Kitl.
Podobno kot bi gledal tekmo in ti na ekranu ne kažejo ne rezultata ne časa.
Povsod je tako, kot je napisal Kitl.
Podobno kot bi gledal tekmo in ti na ekranu ne kažejo ne rezultata ne časa.

- kitl
- Administrator
- Paket: 600/100 Mbit/s 2x TV
Končno fe eden dojel point. Bo treba na nacionalko po inštrukcije, da jih naučijo kako se streže s tem
Na Planet TV sem se z njimi prekregal glede tega pa niso hotel priznat, da nimajo pojma. Zato pa je tko kot je, šalabajzarsko in ne označeno saj za naš trg je dobro.

- DownTaker
- Starešina
Planet tv gledam samo ko je Liga prvakov, pa mogoč kak film kdaj, pa seveda ko so bili Hodeči mrtveci. Tako da niso neki extra.
Mislim pa, da če se bodo kritike stopnjevale bodo moral tudi to spremenit.
Ne smemo se gledalci tako malo cenit. Svojo ceno vsak mesec dobro plačamo in zato hočemo imet kot mora bit.
Mislim pa, da če se bodo kritike stopnjevale bodo moral tudi to spremenit.
Ne smemo se gledalci tako malo cenit. Svojo ceno vsak mesec dobro plačamo in zato hočemo imet kot mora bit.

- kitl
- Administrator
Res je. Pa tega je pri nas preveč ko rečemo ma sej je dobro. Cel svet ima oznako HD samo naši stručkoti so obrali lažjo pot in to oznako izpustili.
- kitl
- Administrator
Evo prva tekma na Š1 oznake HD ni, očitno gredo po stopinjah Planet TV-ja. Matr sovražim tole slovensko šalabajzrstvo in vse na pol narejeno.
Ps
Slika je pa lepa.
Ps
Slika je pa lepa.
- OmegaBlue
- Navdušenec
- T-2: Še nimam
- Paket: A1 Konkurenca ;)
The sky is falling. Resno, ko dobite HD na kanalu kjer pizdite da je crap slika... potem pizdite ker nima HD logo.. pa kaj a res nimate kaj za delat doma? Al je to "naj sosedu crkne krava" odnos in morajo obiski, ki pridejo k vam vidt da mate HD drugače niste srečni.
-
- Starešina
- Paket: Telesmeh
- Kontakt:
slika na Telesmehu ni ravno top....parket kar migeta.... uporabljajo konstantno bitno okol 12,3Mb/s tako kot SLO
na T-2 mi žal ne delA da bi lahko primerjal
na T-2 mi žal ne delA da bi lahko primerjal
Sony 65XE9005 z EON box, HTPC 4k HDR
Kodi 20 Nexus, Plex+a4k+umbrella
-
- Starešina
- Kontakt:
saj bolje dani HD znaka, ker od slike je tako kot mora biti le grafikaOmegaBlue napisal/-a:The sky is falling. Resno, ko dobite HD na kanalu kjer pizdite da je crap slika... potem pizdite ker nima HD logo.. pa kaj a res nimate kaj za delat doma? Al je to "naj sosedu crkne krava" odnos in morajo obiski, ki pridejo k vam vidt da mate HD drugače niste srečni.

pa ne obremenjuj se stem kaj kdo dela doma... za to obstajajo drugi forumi oz. svojo srečo s službo zlij v kaki drugi temi

- OmegaBlue
- Navdušenec
Ne vzet ko napad zgoraj napisanega. Resno me zanima zakaj je za nekatere tu konec sveta če ni "HD" v logo?
Sploh tale cvetka:
Sploh tale cvetka:
Smo tako daleč prišli da nismo sposobni opaziti kdaj slika dejansko oddaja v HD?na HD programih oznaka HD, kar informativno opozarja gledalca da gleda program v visoki ločljivosti.
- DownTaker
- Starešina
Če je tisto cvetka, ok naj bo.
Potem pa me ti prosim pouči zakaj se daje HD oznaka poleg logotipa programa?
Pa naštej še programe, ki oddajajo v HD in nimajo tega znaka poleg (razen že omenjenega Planet tv in sedaj Štv)?
Pa me zanima kdo bo zdaj Cvetko...
Potem pa me ti prosim pouči zakaj se daje HD oznaka poleg logotipa programa?
Pa naštej še programe, ki oddajajo v HD in nimajo tega znaka poleg (razen že omenjenega Planet tv in sedaj Štv)?
Pa me zanima kdo bo zdaj Cvetko...

- kitl
- Administrator
Mene pa poduči zakaj je imel Š1 v času testnega oddajanja HD oznako zdaj je pa nima. Zato, ker so hoteli narediti tako kot je treba pa so sedaj videli, da ne znajo. Kot sem rekel tisti HD znak ničesar ne spremeni je pa odraz šlamparije slovenskih televizij. Kapo dol RTV-ju, ki je edini, ki ima to poštimano.
- OmegaBlue
- Navdušenec
Ker je tisto kaprica ponudnika HD kanala, zraven se daje ker se lahko 
Lahko seveda daš pobudo za referendum pa damo kar uzakonit da ne se bo kdo ponesreči izpostavljal HD sliki.
Drugače čisto tako za sample kdo ne, BBC One, BBC two ni sledu o znakih

Lahko seveda daš pobudo za referendum pa damo kar uzakonit da ne se bo kdo ponesreči izpostavljal HD sliki.

Drugače čisto tako za sample kdo ne, BBC One, BBC two ni sledu o znakih

-
- Starešina
- Kontakt:
Uspelo mi je usposobiti slikotudi na T-2... situacija je popolnoma ista, slika ni taka kot bi morala biti....
Kar se pa tiče Š2 HD pa kot vidim vrtijo upscalano sliko italijanskega fuzbalskega prvenstva....
Če je slika upscalana tako kot je treba in če je izvor brezhiben potem bi marsikdo, ki bi gledal s kakega metra več oddaljen in s kako prazno flašo pira že, trdil, da gre za HD...
Tehniki pri Š1 naj čimprej to zrihtajo tako kot je treba.... refernca za vse bi lahko bila slika, ki jo je imel žal že EX ESPN America HD....
Kar se pa tiče Š2 HD pa kot vidim vrtijo upscalano sliko italijanskega fuzbalskega prvenstva....
Če je slika upscalana tako kot je treba in če je izvor brezhiben potem bi marsikdo, ki bi gledal s kakega metra več oddaljen in s kako prazno flašo pira že, trdil, da gre za HD...
Tehniki pri Š1 naj čimprej to zrihtajo tako kot je treba.... refernca za vse bi lahko bila slika, ki jo je imel žal že EX ESPN America HD....