TV 3D Vsebina
TV 3D Vsebina
Hi
Torej, ker imam TV, ki podpira 3D vsebino bi rad to testiral. Imam model Philips 47PFL6008K
Izberem kanal na T-2ju, ki podpira 3D. In nato mi TV pokaže sliko ob sliki oz side by side (SBS)
Problem nastane, ker mi TV ne pretvori združi v eno sliko, da bi potem to sliko lahko gledal s pasivnimi očali.
Probal sem sledeče:
1) pritisnil 3d gumb na daljincu in tam imam možnosti kot so: pretvori iz 2d v 3d; 3d view side by side in tako dalje ... point pa je, da ne morem izbrati side by side ker je grayed, ne morem kliknit
2) šel sem v nastavitve izbral slika in zvok, ampak tle pravijo, da bi morale biti se neke 3d nastavitve kjer bi sam izbral 3d view format. Ampak jest jih ne vidim a mi lahko kdo naredi screenshot od tega? Ko v tem menujo scrollam levo in desno pise tudi 3d samo je oznacen s precrtanim krogcem...
3) preveril sem tudi home, setup 3d, da je tle nastavljeno da avtomaticno pretvori v 3d ce je tak signal ..
Help, ne vem kaj delam narobe?
Če ima kdo podoben TV mi plis poslji screenshot, da vidim kje je to priblizno ...
Torej, ker imam TV, ki podpira 3D vsebino bi rad to testiral. Imam model Philips 47PFL6008K
Izberem kanal na T-2ju, ki podpira 3D. In nato mi TV pokaže sliko ob sliki oz side by side (SBS)
Problem nastane, ker mi TV ne pretvori združi v eno sliko, da bi potem to sliko lahko gledal s pasivnimi očali.
Probal sem sledeče:
1) pritisnil 3d gumb na daljincu in tam imam možnosti kot so: pretvori iz 2d v 3d; 3d view side by side in tako dalje ... point pa je, da ne morem izbrati side by side ker je grayed, ne morem kliknit
2) šel sem v nastavitve izbral slika in zvok, ampak tle pravijo, da bi morale biti se neke 3d nastavitve kjer bi sam izbral 3d view format. Ampak jest jih ne vidim a mi lahko kdo naredi screenshot od tega? Ko v tem menujo scrollam levo in desno pise tudi 3d samo je oznacen s precrtanim krogcem...
3) preveril sem tudi home, setup 3d, da je tle nastavljeno da avtomaticno pretvori v 3d ce je tak signal ..
Help, ne vem kaj delam narobe?
Če ima kdo podoben TV mi plis poslji screenshot, da vidim kje je to priblizno ...
-
- Starešina
- T-2: Še nimam
- Paket: Telesmeh
- Kontakt:
Re: TV 3D Vsebina
če imaš sivo potem tv tega ne podpira ali pa kanal ne oddaja 3D...
Sony 65XE9005 z EON box, HTPC 4k HDR
Kodi 20 Nexus, Plex+a4k+umbrella
- MrTwelveTrees
- Moderator
- T-2: Že imam
- Paket: imam
imas tv vmenik priklopljen na hdmi ?
kabel 1.4 HDMI sem vklopil v TV HDMI1 in nato od T-2-ja črno motorola skatlo
TV podpira 3d definitivno
TV podpira 3d definitivno
- MrTwelveTrees
- Moderator
pa podpira 3d iz HDMI ? ali samo iz antenskega vhoda (dvb-t, dvb-c ? )
-
- Starešina
- Kontakt:
jaz mam VGA iz PCja v monitor in dela...
ne vem točno na kaj mislis ...
vem, da TV podpira 3d (videl v trgovini, ostali uporabniki na forumih vidijo 3d vsebine, proizvajalec na official strani pravi da podpira, torej 100% podpira)
vem, da kabel podpira 3d
priključil sem ta HDMI kabel v slot 1 za HDMI na TVju in mislim da edini slot na motorolini škatli ...
ostalo pa ne vem točno, ker se tolk ne spoznam
Ok, dela ti preko PCja, verjetno tudi preko Usbja?
Kaj pa če daš na kak 3d program na t-2ju?
Meni TV pokaze 2 sliki torej SBS, side by side. Jih avtomaticno ne pretvori v eno oz da dobim 3d efekt. Prav tako, ne morem to storiti ročno saj je moznost grayed.
vem, da TV podpira 3d (videl v trgovini, ostali uporabniki na forumih vidijo 3d vsebine, proizvajalec na official strani pravi da podpira, torej 100% podpira)
vem, da kabel podpira 3d
priključil sem ta HDMI kabel v slot 1 za HDMI na TVju in mislim da edini slot na motorolini škatli ...
ostalo pa ne vem točno, ker se tolk ne spoznam
Ok, dela ti preko PCja, verjetno tudi preko Usbja?
Kaj pa če daš na kak 3d program na t-2ju?
Meni TV pokaze 2 sliki torej SBS, side by side. Jih avtomaticno ne pretvori v eno oz da dobim 3d efekt. Prav tako, ne morem to storiti ročno saj je moznost grayed.
-
- Starešina
- Kontakt:
žal nimam nobenga 3D kanala od T-2 .... lahko pa ti povem, da mi to dela na Sky Italia, SKy Nemčija in Sky Anglija... najprej mi pokaže sliko ob sliki potem pa na daljincu pritisnem 3D in izberem SBS...
- MrTwelveTrees
- Moderator
jaz imam LG-ja, in tudi na navadnih kanalih (ki niso 3d), če pritisnem tipko 3d mi omogoči vse opcije....
meni omogoci le 2 opciji na navadnih kanalih ostale so grayed
2d
convert from 2d to 3d
3d side by side je grayed ...
ostale grayed ..
se pa spomnim prvi dan ko sem kupil tv da sem videl vse opcije v belem.. vmes se je zgodil firmware update IN prelop na motorilino skatlo ..
2d
convert from 2d to 3d
3d side by side je grayed ...
ostale grayed ..
se pa spomnim prvi dan ko sem kupil tv da sem videl vse opcije v belem.. vmes se je zgodil firmware update IN prelop na motorilino skatlo ..
zdej snemam dol 3d demo ... jutr pa testiram z USBjem ce bo delalo.... nato pa se preko PCja ..
- RobertM
- Moderator
- Paket: Oranžni optimum BRO FTTH
- Kraj: Okolica Tolmina
Pojdi še v menu(Portal) Motorole in poizkusi spremeniti ločljivost (1080P ali I)iUser napisal/-a:vmes se je zgodil firmware update IN prelop na motorilino skatlo ..
Morda gre za kakšno neumno neujemaje in bo pomagalo.
Pa še tovarniške nastavitve daj.
Sicer pa ne popravljaj, če ni pokvarjeno, zakaj sploh FW update, če vse dela in so vse funkcije ok. Sedaj pa ti očitno ne dela...
Sicer pa ne popravljaj, če ni pokvarjeno, zakaj sploh FW update, če vse dela in so vse funkcije ok. Sedaj pa ti očitno ne dela...
Če se ti zdijo moje trditve napačne ali meniš drugače, si vzemi čas in pod njimi napiši, kar se tebi zdi prav.
- RobertM
- Moderator
- Paket: Oranžni optimum BRO FTTH
- Kraj: Okolica Tolmina
@starfotr: A si že pozabil na temo o nekompatibilnosti LG in M1003 ter ločljivost 576pik ?
Iskreno povedano sem pozabil. Prosim za en link, da si osvežim spomin. Hvala.
Če se ti zdijo moje trditve napačne ali meniš drugače, si vzemi čas in pod njimi napiši, kar se tebi zdi prav.